- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.621
Canım ınanasım gelmıyoki:):)Lutfen olumsuz seyler dusunme. Sonucun cok guzel masallah. Benim de cuma gunu transfer olacak, sabirsizlikla ve pozitif haberleri gordukce daha da umutla bekliyorum. İnsallah hepimiz muradimiza erecegiz
antibiyotik sadece cnm transfer olmıycağı için diğer ilaçları kullanmıycam aklım hep salı gününde ya inş hepsi dondurulur senin donmuş varmıydı cnmİnşallah cnm opudan sonra kullanman için ilaç verdi mi sana
Transfer sonrası 3. Gununde karın agrım oldu ama tarıf edılemez sankı karnımın içi yırtılıyor gıbı . Dr aradıgımızda tutunuyordur vs gıbı seyler soyledı ana hıc ıhtımal vermedım. Bel ve sırt agrım oldu dayanılmayacak gıbı degıl ama..Hubannn canım gözün aydın allah kesesini görmeni nasip etsin insallah. Herhangi bi belirti hissettin mi tatlım???
Tabıkı cok guzel seyler beklıyor olacak .. Sızlerın guzel haberlerını slacagım inş
Benim yoktu 8 tane dollenmisti 3. Güne 2 tane kaldı demişlerdi ikisini de transfr etti tutmadı kasımda sil baştan bi daha baslica mantibiyotik sadece cnm transfer olmıycağı için diğer ilaçları kullanmıycam aklım hep salı gününde ya inş hepsi dondurulur senin donmuş varmıydı cnm
Canım yazamadim bir türlü negatif sonuç almışsın
Canımmm sorma aglaya aglaya uyudum.. Agrılardan dolayı umudum yoktu ama tedavım cok rahat ve pozıtıf gecmişti. Doktoruma nasıl tesekkur edecegımi bılemiyorum.. Allahıma bın sukur. Dilerım boyle devam eder vr benı bırakmazzkızHubannn 158. sayfadaydım dayanamadım 163'e atladım. Allahım çok duygulandım (mutluluk göz yaşları),canım benim ya.Ne güzel bir haber Yarabbim ya.
Amin rabbımsabır versın hepınıze super gecen tedavılerınız super sonuclarınız olsun ınsssCanım yazamadim bir türlü negatif sonuç almışsınhakkında hayırlısı insallah bu son negatif olur. Rabbim pozitif görenlerin sevincini hepimize yaşatır...
Canım kacıncı gunundesınnHubannn benim de hafif sancılarım oluyor inşallah benimki de tutunuyordur sanırım 20-25 gün sonra çağırırlar canım allah rast getirsin insallah
hmm anladım cnm bakalım benimkiler ne olacak ay ne zor bu işler yaBenim yoktu 8 tane dollenmisti 3. Güne 2 tane kaldı demişlerdi ikisini de transfr etti tutmadı kasımda sil baştan bi daha baslica m
5. Gun embrıyosu ise 6. Ve 7. Gjnler kAnda cıkıyor..Hubannn dondurulmuş transfer 5.gün oldu bugün canım
5. Gun embrıyosu ise 6. Ve 7. Gjnler kAnda cıkıyor..