2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Lutfen olumsuz seyler dusunme. Sonucun cok guzel masallah. Benim de cuma gunu transfer olacak, sabirsizlikla ve pozitif haberleri gordukce daha da umutla bekliyorum. İnsallah hepimiz muradimiza erecegiz
Canım ınanasım gelmıyoki:):)
Cok guzelbır gun ne olursa olsun bu an için şukurler olsunnnn

Hubannn canım gözün aydın allah kesesini görmeni nasip etsin insallah. Herhangi bi belirti hissettin mi tatlım???
Transfer sonrası 3. Gununde karın agrım oldu ama tarıf edılemez sankı karnımın içi yırtılıyor gıbı . Dr aradıgımızda tutunuyordur vs gıbı seyler soyledı ana hıc ıhtımal vermedım. Bel ve sırt agrım oldu dayanılmayacak gıbı degıl ama..
Cok boyle belirgın bırsey yoktu..
İnş canım kese ne zaman goruluyor acaba

antibiyotik sadece cnm transfer olmıycağı için diğer ilaçları kullanmıycam aklım hep salı gününde ya inş hepsi dondurulur senin donmuş varmıydı cnm
Benim yoktu 8 tane dollenmisti 3. Güne 2 tane kaldı demişlerdi ikisini de transfr etti tutmadı kasımda sil baştan bi daha baslica m

kız Hubannn 158. sayfadaydım dayanamadım 163'e atladım. Allahım çok duygulandım(mutluluk göz yaşları),canım benim ya.Ne güzel bir haber Yarabbim ya.
Canımmm sorma aglaya aglaya uyudum.. Agrılardan dolayı umudum yoktu ama tedavım cok rahat ve pozıtıf gecmişti. Doktoruma nasıl tesekkur edecegımi bılemiyorum.. Allahıma bın sukur. Dilerım boyle devam eder vr benı bırakmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…