2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Canımm cok mutlu oldum yaa grubumuzdaki herkesin bu sonucu yaşaması dilehiyle insallah bana kadın pozitif dedi suratina bakiyorum anlayamadım hala daha inanamiyorum Herkesin pozitiflerini görelim insallah ama yılmak yok kızlar olucak!

Rabbm herkese yasatsın. Degerım normallmı?? 8. Gunumdeyım bugun daha. Ins saglıkla alırım haberlerini

Yasayan bilir. Yani biz degerinde cok guzel. Tadini cikar canim. Cok sukur tutundu. Guzel gider insallah. Kokusunu duyacagin kucagina alacagin gunler cabucak gelsin insallah.
Ins canım.. SiZler agladım umut ettım . Uzuntunuzu paylastım sevıncınızle havalara uctum.. Hıc ınanmadım anne olacagıma ıns olur . SiZler yanı bu yola devam edenler her daım dualarımda olacaksınız siDe dua edın tutunsun

kızlar ya ben dün opu oldum bugün ararlar mı beni döllenenlerin bilgisini vermek için bugün pazar ya bilemedim çok merak ediyorum

Canim sana bişey soracam senin yaptigin idrar testin 4 tl liklerden miydi benimki onlardandi da ben de heveslendim acaba dedim testin kalitesinden dolayı mı çıkmadı merak ettim

Insallah canim. Benimde 20 ay oldu dun adet oldum. Yarin dr a gidiyorum ilk randevum. Hayirlisiyla baslicaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…