- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.581
Mandus dualarım senınle cnm senın haberjnlede havalara ucalımOleyyyy beee! Tebrik ederim canim cok mutlu oldum!!
Hayirli olsun canim.. insan inanamiyo dimi :)) ama hamilesinCanlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Tebrik ederim canım Rabbim tamamina erdirsin :))Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Canımm cok mutlu oldum yaa grubumuzdaki herkesin bu sonucu yaşaması dilehiyle insallah bana kadın pozitif dedi suratina bakiyorum anlayamadım hala daha inanamiyorum Herkesin pozitiflerini görelim insallah ama yılmak yok kızlar olucak!Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Canım cok tesekkür ederim cok. Sımdı tum dualarım sizinleHubannn canim hayirli olsun yaa cok mutlu oldmmmm umut oldun bizede valla ya
Cok tesekkırler canım sızlerın haberlerini bellıyorum ınsTebriklerrrrr canimmmm :))) haydi hayirlisi olsun
Rabbm herkese yasatsın. Degerım normallmı?? 8. Gunumdeyım bugun daha. Ins saglıkla alırım haberleriniCanımm cok mutlu oldum yaa grubumuzdaki herkesin bu sonucu yaşaması dilehiyle insallah bana kadın pozitif dedi suratina bakiyorum anlayamadım hala daha inanamiyorum Herkesin pozitiflerini görelim insallah ama yılmak yok kızlar olucak!
İnanamıyorum ıkı yıl dile kolayyyHayirli olsun canim.. insan inanamiyo dimi :)) ama hamilesin
Yasayan bilir. Yani bizİnanamıyorum ıkı yıl dile kolayyy
Ins canım.. SiZler agladım umut ettım . Uzuntunuzu paylastım sevıncınızle havalara uctum.. Hıc ınanmadım anne olacagımaYasayan bilir. Yani bizdegerinde cok guzel. Tadini cikar canim. Cok sukur tutundu. Guzel gider insallah. Kokusunu duyacagin kucagina alacagin gunler cabucak gelsin insallah.
Canim sana bişey soracam senin yaptigin idrar testin 4 tl liklerden miydi benimki onlardandi da ben de heveslendim acaba dedim testin kalitesinden dolayı mı çıkmadı merak ettimIns canım.. SiZler agladım umut ettım . Uzuntunuzu paylastım sevıncınızle havalara uctum.. Hıc ınanmadım anne olacagımaıns olur . SiZler yanı bu yola devam edenler her daım dualarımda olacaksınız siDe dua edın tutunsun
Erken gebelik testı olacak canım benım .Canim sana bişey soracam senin yaptigin idrar testin 4 tl liklerden miydi benimki onlardandi da ben de heveslendim acaba dedim testin kalitesinden dolayı mı çıkmadı merak ettim
MaşallahhhhCanlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Insallah canim. Benimde 20 ay olduIns canım.. SiZler agladım umut ettım . Uzuntunuzu paylastım sevıncınızle havalara uctum.. Hıc ınanmadım anne olacagımaıns olur . SiZler yanı bu yola devam edenler her daım dualarımda olacaksınız siDe dua edın tutunsun
aradılar arkadaşlar 6 toplanmıştı 4 ü döllenmiş iyi gidiyo dedi salı tekrar arıycaklar inş 4 ü de dayanırkızlar ya ben dün opu oldum bugün ararlar mı beni döllenenlerin bilgisini vermek için bugün pazar ya bilemedim çok merak ediyorum
Ah canım inş guzel bır tedavı ile pozıtıf gorursun. Zor bılıyorum ama olabıldıgınce rahat olmaya calısInsallah canim. Benimde 20 ay oldudun adet oldum. Yarin dr a gidiyorum ilk randevum. Hayirlisiyla baslicaz insallah.