2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Hanımlar selamlar
Hep okuyorum ama yazma fırsatım çok az oluyor
Bilmediğim şeyleri sordum sayenizde öğrendim
Çarşaöba günü opu işlemim olucak inş
Sayım 4 gibi gözüküyor ama 1 tane olsun benim olsun diye avutuyorum artık kendimi
İnş hepimizin süreçleri başarı ile tamamlanır
inşallah canım. pozitifi görürüz hepimiz inşallah

Hubannn Hubannn merhaba, cuma günü bana 5.gün embriyosu transfer edilecek. tutunup tutunmadığını bir dahaki cuma günü kan testinde görebileceğim öyle mi :)
Bır tablo paylasmıştım canım. Orda tıbbı gerekcelerı ile belirtılmış.
5. Gun embrıyosu için 6-7 . Gebelik kanda goruluyor.
8. Gun erken gebelik testınde gordum ben

Hubannn Hubannn tekrar hcg baktirdin mi canm degerin katlamismi adina cok sewindim darisi basimiza insallah : )
Canım yarın aslında test gunum . Yarın dr ile gorusmem var zaten oncesınde sabah tekrarlıcam .. 8. Gun 102 idi cok merak edıyorum degerım beklendıgı gıbı olacakmı.. Korkuyorum :KK43: hala ruya gıbı cunkü

Canım yarın aslında test gunum . Yarın dr ile gorusmem var zaten oncesınde sabah tekrarlıcam .. 8. Gun 102 idi cok merak edıyorum degerım beklendıgı gıbı olacakmı.. Korkuyorum :KK43: hala ruya gıbı cunkü
Korkma canm icini ferah tut stres yaptgin surece kendini olumszlga suruklersin ben hamile kaldgimda inanamadim hep icimde korku vardi stres yapmistim ve kaybettim bebegmi hemen at kafandan olumsuz olan herseyi ki bebisin tutunsun sana : )

Korkma canm icini ferah tut stres yaptgin surece kendini olumszlga suruklersin ben hamile kaldgimda inanamadim hep icimde korku vardi stres yapmistim ve kaybettim bebegmi hemen at kafandan olumsuz olan herseyi ki bebisin tutunsun sana : )
Allah korusun canım deme oyle seyler su psıkolojıde bana.
allah isteyen herkesd nasp etsın .

Erken gebelik testi yaptım kızlar predictor express fakat maalesef negatif:KK43:( bir tüp bebek sayfası daha kapandı benim için.. Umarım bekleyen arkadaşlar için olumlu sonuçlar olur..

Sen yine hemen umutsuzluga kapilma..onemli olan kan testi..herkesin idrarda cikmazmis hem
Yok canım zaten umudum yoktu sırf bir gazla yaptim aldim boyumun ölçüsünü. Şu an oyle bir bosluktayim ki. Sanki hic yapmadım o testi,hic o negatifi gormemisim gibi..

kızlar merhaba. ben de bugun ( adetın 3. günü) ilk kontrole gittim.
Bir de ne görelim nur topu gibi bir kistim olmuş. 1,5 senedir olmayan şey tam tüp bebeğe başlayacağımız sırada kötü bir sürpriz yapmış. sayısız muayene oldum her dönemde. kist filan hiç olmadı. vardır bir hayır diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.
dr yasmin hapını verdi. 5 ekimde tekrar çağırdı. uzun protokol uygulayacakmış. biraz bahsetti ama fazla da anlamadım.
duydunuz mu böyle bir şey :işsiz:

kızlar merhaba. ben de bugun ( adetın 3. günü) ilk kontrole gittim.
Bir de ne görelim nur topu gibi bir kistim olmuş. 1,5 senedir olmayan şey tam tüp bebeğe başlayacağımız sırada kötü bir sürpriz yapmış. sayısız muayene oldum her dönemde. kist filan hiç olmadı. vardır bir hayır diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.
dr yasmin hapını verdi. 5 ekimde tekrar çağırdı. uzun protokol uygulayacakmış. biraz bahsetti ama fazla da anlamadım.
duydunuz mu böyle bir şey :işsiz:
Aynısı bende de olmuştu cnm mayısta başlıycagım tedaviye haziranda başlamıştım yasminle atarsın kisti geç olsun da güç olmasın :KK66:

3.gun embriyosu ama 9.gunumdu test günüm de persembeydi ama olsa erken gebelik testinde çıkardı 3 5 liralik olanlarda belki çıkmazdı da.
Sabah niye yapmadın canım sen söyledin sabah daha iyi diye hubann arkadaşimiz sabah yapmasına rağmen silik çıkmıştı hatırlamıyor musun hemen çökme benim gibi bacım ya bak akşam acile gidecem ben sen de git olmadı kan yap benim gibi.Zaten tutunduysa az da olsa yükselmiştir

X