- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.601
İnş canım allahım isteyen herkese nasıp etsın . Inş ıyı devam eder degerlerımMaşallahhhh Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım allahım isteyen herkese nasıp etsın . Inş ıyı devam eder degerlerımMaşallahhhh Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah :) :)
Hem de nasılCanlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Simdi gordum..super..alllah sagluikla kucagina da almayi nasip ersin isalllahhCanlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Ay çok ümitlendim canım yaa bizim burda bulunmuyor erken gebelik testı inşallah senin ardından biz de geliriz Rabbim inşaallah senin sonucunu da kat kat artırsın sağlıklı sıhhatli sonuclandirsinErken gebelik testı olacak canım benım .
Valla kızlar benim ilk tüp bebekte silik çıkıyordu hep özellikle progesteron iğnesi olduğum günlerde daha belirgin oluyordu kan testim negatif çıktı bir dağa da idrar testi yapmam kafanızı karistirmayinİlaçlar gebelik testinin sonucunu etkiler mi?
İçinde HCG hormonu içeren ilaçlar (çatlatma iğneleri) haricinde hiçbir ilaç gebelik testinde hatalı sonuçlara yol açmaz. Yani doğum kontrol hapları, ağrı kesiciler, antibiyotikler, alkol ya da sigara kullanımı gebelik testlerinin sonuçlarını etkilememektedir. Canım bak bunu int buldum
Senin donduracaklar dimi inşallah hepsi dayanır da fazla donduruluraradılar arkadaşlar 6 toplanmıştı 4 ü döllenmiş iyi gidiyo dedi salı tekrar arıycaklar inş 4 ü de dayanır
Bende bundan kırktum canm haklısınnValla kızlar benim ilk tüp bebekte silik çıkıyordu hep özellikle progesteron iğnesi olduğum günlerde daha belirgin oluyordu kan testim negatif çıktı bir dağa da idrar testi yapmam kafanızı karistirmayin
Dualarm siZinle olacak canım benım ınanıyorum olacakkAy çok ümitlendim canım yaa bizim burda bulunmuyor erken gebelik testı inşallah senin ardından biz de geliriz Rabbim inşaallah senin sonucunu da kat kat artırsın sağlıklı sıhhatli sonuclandirsin
Canim gozun aydin cok sevindimm.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhCanlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Canım allah razı olsunCanim gozun aydin cok sevindimm.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Tebrikler.. Daim olmasi dilegiyle darisi tedaviye baslamislara, beklemede ve tedaviye basliyacak olanlara olsun.. 8. gün icinde degeriniz gayet güzel Masallah subhanAllah.. Katlanarak devam etsin..Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Aminncanım inş . Sizler için yurekten duacıyım canım . Cok zor zamanları bırlıkte atlattık atlatıyoruzTebrikler.. Daim olmasi dilegiyle darisi tedaviye baslamislara, beklemede ve tedaviye basliyacak olanlara olsun.. 8. gün icinde degeriniz gayet güzel Masallah subhanAllah.. Katlanarak devam etsin..
donduracaklar cnm inş dördüde gider ya salı arıycaz tekrar dediler salı günü dondurcaklar heralde 3.gün oluyo yaniSenin donduracaklar dimi inşallah hepsi dayanır da fazla dondurulur
Canım cok tesekkur ederım allahım sızleredr nasıp etsın. Inş sorun cıkmaz. Kımyasal mı duscekmı aklıma neler gelıyorrHubannn canım çooook sevindim böyle güzel haberler almak bizleride umutlandiriyo inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın darısı basimiza
İnşallah tatlım hiç bir sorun cikmazz insallah olumlu dusunCanım cok tesekkur ederım allahım sızleredr nasıp etsın. Inş sorun cıkmaz. Kımyasal mı duscekmı aklıma neler gelıyorr
Tebrikler canim hayirli olsun darisi bizlere insCanım cok tesekkür ederim cok. Sımdı tum dualarım sizinle
Lutfen olumsuz seyler dusunme. Sonucun cok guzel masallah. Benim de cuma gunu transfer olacak, sabirsizlikla ve pozitif haberleri gordukce daha da umutla bekliyorum. İnsallah hepimiz muradimiza erecegizCanım cok tesekkur ederım allahım sızleredr nasıp etsın. Inş sorun cıkmaz. Kımyasal mı duscekmı aklıma neler gelıyorr
İnşallah cnm opudan sonra kullanman için ilaç verdi mi sanadonduracaklar cnm inş dördüde gider ya salı arıycaz tekrar dediler salı günü dondurcaklar heralde 3.gün oluyo yani