2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İlaçlar gebelik testinin sonucunu etkiler mi?
İçinde HCG hormonu içeren ilaçlar (çatlatma iğneleri) haricinde hiçbir ilaç gebelik testinde hatalı sonuçlara yol açmaz. Yani doğum kontrol hapları, ağrı kesiciler, antibiyotikler, alkol ya da sigara kullanımı gebelik testlerinin sonuçlarını etkilememektedir. Canım bak bunu int buldum
Valla kızlar benim ilk tüp bebekte silik çıkıyordu hep özellikle progesteron iğnesi olduğum günlerde daha belirgin oluyordu kan testim negatif çıktı bir dağa da idrar testi yapmam kafanızı karistirmayin

Valla kızlar benim ilk tüp bebekte silik çıkıyordu hep özellikle progesteron iğnesi olduğum günlerde daha belirgin oluyordu kan testim negatif çıktı bir dağa da idrar testi yapmam kafanızı karistirmayin
Bende bundan kırktum canm haklısınn

Tebrikler.. Daim olmasi dilegiyle darisi tedaviye baslamislara, beklemede ve tedaviye basliyacak olanlara olsun.. 8. gün icinde degeriniz gayet güzel Masallah subhanAllah.. Katlanarak devam etsin..
Aminncanım inş . Sizler için yurekten duacıyım canım . Cok zor zamanları bırlıkte atlattık atlatıyoruz

Hubannn Hubannn canım çooook sevindim böyle güzel haberler almak bizleride umutlandiriyo inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın darısı basimiza :anneadayı:

Hubannn Hubannn canım çooook sevindim böyle güzel haberler almak bizleride umutlandiriyo inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın darısı basimiza :anneadayı:
Canım cok tesekkur ederım allahım sızleredr nasıp etsın. Inş sorun cıkmaz. Kımyasal mı duscekmı aklıma neler gelıyorr

Canım cok tesekkur ederım allahım sızleredr nasıp etsın. Inş sorun cıkmaz. Kımyasal mı duscekmı aklıma neler gelıyorr
Lutfen olumsuz seyler dusunme. Sonucun cok guzel masallah. Benim de cuma gunu transfer olacak, sabirsizlikla ve pozitif haberleri gordukce daha da umutla bekliyorum. İnsallah hepimiz muradimiza erecegiz :anneadayı::KK200:

X