2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

arkadaslar yumurta toplamayi detayli kim anlatir ? Hic bilmiyorum nasil oluyor kac dk suruyor nasil yatiliyor masada mi muayene koltugundami oluyor

Valla bakalim artik kismet yarin gorcez nolcak.pek umutlanmak istemiyorum.ilkinde oyle cok umutluydum tutmayinca cok kotu oldum.bu sefer daha hazirlikliyim negatife.seninde sadece amh mi dusuk.fshin nasil.ilk denemenmi
Amh dusuk fsh normaldi son donemde o da 12 lere cikti bakalim .. Yarin kan vericem neden vercegimi bilmiyorum sanirim ilaclar nasil etkilemis diye bakacaklar tam bilmiyorum ilk defa oluyor hayirlisi

Amh dusuk fsh normaldi son donemde o da 12 lere cikti bakalim .. Yarin kan vericem neden vercegimi bilmiyorum sanirim ilaclar nasil etkilemis diye bakacaklar tam bilmiyorum ilk defa oluyor hayirlisi
Hayirlisi olsun canim.e2 tahliline bakcaktir ona gore dozlarina falanda karar veriyolar ama bizim gibi rezervi dusuk olanlarda zaten cok yuksek olmuyor.yukselmemesi yumurtanin kaliteli yada bos olup olmamsinimi belirliyomus neymis.ilk muyenende nekadar folikul gozuktu

Nacızane tavsıyem arastırın önce.. Neden olmadı bır öncekıler alınacak önlemler varsa alınsın vs .. Ard arda arastırmadan yapılan tedavıler husranla sonuclanıyor. Belki tutunamama sebeplerı var ve bır cok çözüm maddesı var sorunlara göre..
Kesinlikle canım bende aynı fikirdeyim o yüzden baslamadim bugün ama histeroskopi bu ay mı gelecek ay mı yaptıralım kararsizim

Yumurta toplamayi kim anlatır :KK45:
Canım ınan heyecan dısında ne acı ne agrı oluyor .. Ameliyathane için hazırlanıyosun. Anestezı verıuorlar cok kısa bır işlem.. Yumurta sayına baglı ama kendıne geldıgınde hıcbırsey hıssetmıyorsun:) sahsen 17 yumurta toplandı hıc agrı sızı duymadım hemen cıktım hastaneden esımle gezdık alışvers vs ..:) ne zaman işlemin

Canım ınan heyecan dısında ne acı ne agrı oluyor .. Ameliyathane için hazırlanıyosun. Anestezı verıuorlar cok kısa bır işlem.. Yumurta sayına baglı ama kendıne geldıgınde hıcbırsey hıssetmıyorsun:) sahsen 17 yumurta toplandı hıc agrı sızı duymadım hemen cıktım hastaneden esımle gezdık alışvers vs ..:) ne zaman işlemin
Peki sedyedemi koltuktami oluyor bu islem ay insallah benimde guzel gecer zaten 3 . 4 tane yum var

Histereskopi dısında genetık dusunuyormusunnn
Yok canım şimdi sadece histeroskopi düşünüyorum çünkü maddi anlamda bitmiş durumdayız 4 sene ara verdik sırf bu yüzden şimdi ekstra bir sürü masraf çıkar zaten sorun eşimde olduğu için çok fazla şey yaptırmıyor dr çünkü bütün tahliller temiz çıkıyor şükür artık inşallah bu son tedavilerimiz olur çünkü yine negatif olursa tekrar ne zaman yaparız allah bilir inşallah gerek kalmaz hicbirimizde

Peki sedyedemi koltuktami oluyor bu islem ay insallah benimde guzel gecer zaten 3 . 4 tane yum var
O zaman hıııc agrı acı olmaz cok fazla yumurta toplanınca agrı olabılıyormus. Muayene koltugu gıbı bacsklarımızı yerlestırdıgımız bır yer yatıyorsun .. Hersey oluyor bıtıyor sen mışıl mışıl uyurken

Yok canım şimdi sadece histeroskopi düşünüyorum çünkü maddi anlamda bitmiş durumdayız 4 sene ara verdik sırf bu yüzden şimdi ekstra bir sürü masraf çıkar zaten sorun eşimde olduğu için çok fazla şey yaptırmıyor dr çünkü bütün tahliller temiz çıkıyor şükür artık inşallah bu son tedavilerimiz olur çünkü yine negatif olursa tekrar ne zaman yaparız allah bilir inşallah gerek kalmaz hicbirimizde
Ah canım şimdi bırsuru sey dusunmek zorundasın manevı derken bırde maddı sıkışıklık.. Devlette ucretsız bu genetık testler tavsıye ederım .. Aradan cıksın

tosun788 tosun788 yaz mutlaka sonucunu canım.. merak ediyor olacağım.

Kızlar benim de sabahtan beri aralıklarla lekelenmem oluyor. Yarın doktorumu aramaya karar verdim.. Çok korkuyorum. Garip duygular içindeyim.

X