2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ZehreNur ZehreNur canim nasil kist yapıyor.ben şimdi arisutu bal polen ve incir kuru birde vitamin takviyesi kullaniyorum.tedavi için adetimi bekliyorum
malesef bunları hepsini birarada almanın sebebi embiriyolarimin kötü kalite olmasindan yoksa kotu mu yapıyorum

Kızlar işlemden cıktım süperimmm agrı sızı yok :) hafıften olsada hıssetmıyorum bile.
Yaptırmayanlar hıc korkmasın .
17 yumurta toplandı . 5. Gun transfer dusunuluyor:):):):))

Hubannn Hubannn Gözün aydın,takip ediyordum senide arada :) Görünce yazayım dedim...

Bende yarın Bahçeciye muayeneye gideceğim.Fuat beyi seviyorum ama aşılama yapacaktı,heyecanla gittim adetin ikinci günü,tatile çıkacağım diye sonraki ay gel,yine yasmine devam et dedi.Moralim bozuldu,eğitim araştırma hastanesine gittim,kesinlikle aşılama değil,boşyere zaman kaybetme ve iyi bir merkezde tüp bebek yaptır dedi.Kistten dolayı rezerv düşük deyince telefonla görüştüğüm yerler bile nasıl aşılama demiş doktorun diye şaşırıyorlar...
Yarın muayenede başka bir sorun çıkmazsa Allahın izniyle bayramdan sonra adet olacağımdan dolayı tedaviye başlanır inşallah...

Bu arada,eczacı bir arkadaşımın tavsiyesiyle bende doktor reçetesiz folik asit,c vitamini,coraspin ve balık yağı hapı kullandım.en son gittigim doktor coraspin içme dedi,folik asite devam edebilirsin dedi...
Ben bağışıklığı güçlendirmek için bir vitamin alacaktım fakat arkadaşım izin vermedi.Her vitamin herkese iyi gelmez,kistini büyütebilir dedi.Mesela içinde az miktarda da olsa ginseng büyütürmüş,arı sütü bal polen içinde öyle söyledi.Evet çok faydalı,ama kisti olan için değil dedi.
Benden söylemesi,duyduğum şeyi fayda sağlayacaksa sizlerle de paylaşmak istedim...

cani. sende dr.degistir bende kac sene once bir prof un yanında tedavi oldum.keşke olmaz olaydim.birdahada proflara tövbe ettim..
cok kararsızım heran cayabilirim cok ilgisiz hep unutuyor
sürekli izne ayrılıyor tedavim yarım yamalak kalıyor

Hubannn Hubannn Gözün aydın,takip ediyordum senide arada :) Görünce yazayım dedim...

Bende yarın Bahçeciye muayeneye gideceğim.Fuat beyi seviyorum ama aşılama yapacaktı,heyecanla gittim adetin ikinci günü,tatile çıkacağım diye sonraki ay gel,yine yasmine devam et dedi.Moralim bozuldu,eğitim araştırma hastanesine gittim,kesinlikle aşılama değil,boşyere zaman kaybetme ve iyi bir merkezde tüp bebek yaptır dedi.Kistten dolayı rezerv düşük deyince telefonla görüştüğüm yerler bile nasıl aşılama demiş doktorun diye şaşırıyorlar...
Yarın muayenede başka bir sorun çıkmazsa Allahın izniyle bayramdan sonra adet olacağımdan dolayı tedaviye başlanır inşallah...

Bu arada,eczacı bir arkadaşımın tavsiyesiyle bende doktor reçetesiz folik asit,c vitamini,coraspin ve balık yağı hapı kullandım.en son gittigim doktor coraspin içme dedi,folik asite devam edebilirsin dedi...
Ben bağışıklığı güçlendirmek için bir vitamin alacaktım fakat arkadaşım izin vermedi.Her vitamin herkese iyi gelmez,kistini büyütebilir dedi.Mesela içinde az miktarda da olsa ginseng büyütürmüş,arı sütü bal polen içinde öyle söyledi.Evet çok faydalı,ama kisti olan için değil dedi.
Benden söylemesi,duyduğum şeyi fayda sağlayacaksa sizlerle de paylaşmak istedim...
benim kıstım vardım ameliyatla alındı suanda yok ama cok korktum ya ari sutu polen bi daha oluşturur mu kı acaba

ZehreNur ZehreNur canim nasil kist yapıyor.ben şimdi arisutu bal polen ve incir kuru birde vitamin takviyesi kullaniyorum.tedavi için adetimi bekliyorum
malesef bunları hepsini birarada almanın sebebi embiriyolarimin kötü kalite olmasindan yoksa kotu mu yapıyorum
Canım ben şimdi drdan cıktım dondurulmuş transfer im var.Agustos ta opu oldum
Drum yum kaliten orta dedi
Çikolata kistim etkiliyormuş ve tedavisi yok
Sadece bir tane birinci kalite embriyo var
Diğer ikisi ortaymış.üçünü birden transfer etckmiş
Kürler bnde hep kist yptı seni bilemem

Canım ben şimdi drdan cıktım dondurulmuş transfer im var.Agustos ta opu oldum
Drum yum kaliten orta dedi
Çikolata kistim etkiliyormuş ve tedavisi yok
Sadece bir tane birinci kalite embriyo var
Diğer ikisi ortaymış.üçünü birden transfer etckmiş
Kürler bnde hep kist yptı seni bilemem
hııım anladim canim))aslında incir kuru çok etkiliymis.ama bilemiyorum dediğin gibi kıst yapabilir...canim inşallah hayirlisiyla ikizlerin veya ucuz lerin olurda bu tedavilerede burda son noktayı koyarsin.

Kızlar işlemden cıktım süperimmm agrı sızı yok :) hafıften olsada hıssetmıyorum bile.
Hadi gecmis olsun senden haber bekliyordum cok mutlu oldum. Ilk aşama bitti :) bundan sonra çook daha guzel haberleriniz aliriz insallah. Ben de carsamba 10 da ordayim :KK66:

Hadi geçmiş olsun, darısı bekleyenlerin başına ağrısız sancısız inşallah...

Beni de biraz önce hastaneden aradılar. Yumurta kalitesi çok iyi değil ancak sperm kalitesi çok iyi, yarın embriyolarla ilgili detayları vereceğiz dediler. 9 olgun yumurtadan 6 tanesi döllenmiş. Bakalım neler olacak..

Yüksek ihtimal 7 Eylül Çarşamba transfer !!! :KK200:

Beni de biraz önce hastaneden aradılar. Yumurta kalitesi çok iyi değil ancak sperm kalitesi çok iyi, yarın embriyolarla ilgili detayları vereceğiz dediler. 9 olgun yumurtadan 6 tanesi döllenmiş. Bakalım neler olacak..

Ne güzel haberlerrr :)

canim gerçekten bu konuda hiç bir bilgim yok.kötü kalite embiriyodan dolayı okadar yikildimki.ne duysam yiyorum.kist falan umrumda değil yeterki bu sefer kaliteli olsunlar beni yari yolda birakmasinlar İNŞALLAH. .))))canim bence cayacaksan çay çünkü prof lar kendini bişey zannediyorlar .doktor mu yok benim gittiğim prof da böyleydi.onlar için maddi manevi yikilmisiz umurlarindami başka denemeye olur derler
benim şahsi fikrim şimdilik sadece 2.denemeyi yaparım baska da gücüm yok

canim gerçekten bu konuda hiç bir bilgim yok.kötü kalite embiriyodan dolayı okadar yikildimki.ne duysam yiyorum.kist falan umrumda değil yeterki bu sefer kaliteli olsunlar beni yari yolda birakmasinlar İNŞALLAH. .))))canim bence cayacaksan çay çünkü prof lar kendini bişey zannediyorlar .doktor mu yok benim gittiğim prof da böyleydi.onlar için maddi manevi yikilmisiz umurlarindami başka denemeye olur derler
benim şahsi fikrim şimdilik sadece 2.denemeyi yaparım baska da gücüm yok

å
Ne güzel haberlerrr :)
canim seninde tedavin hayirli olsun inşallah kaliteli emriyolarin olur.))benim ilgimi ceken yumurtalarin veya spermin kalitesini nerden anladilar.benim embiriyolarim kalitesizdi.ama dr. yumurtadanmi yoksa spermdenmi olduğunu anlamadıklarını soyledi

Hadi gecmis olsun senden haber bekliyordum cok mutlu oldum. Ilk aşama bitti :) bundan sonra çook daha guzel haberleriniz aliriz insallah. Ben de carsamba 10 da ordayim :KK66:
İnşşş cok guzel gecer. Ben suan hala gezzmelerde ve arkadas toplantısındayım:) agrısız sancısızzz bır işlem olmasını dılıyorummm

Canım tesaduf ki aynı seyler bana da soylendı. Ne coraspırın ne vıtamın ıhtıyacın yok dedı. Ve folic kullanıyorum sadece.
Fuat beye gelince ınsan olarak ıyı fakat tup bebek te olmamalı. Acımasız bır yorum oldu ama oyle. Kendısı cok ısrarcı asılama konusunda banada aynılarını soyledı. Ona kalsa en az 3 asılama dıyor. Cok detaylı bılgı alamıyorum vs ..
Ben memorıal cem demırele gıdıyorum. Cok ıyı bırı. Bugun yumurta toplamaya keske sız gırebılseydınız dedım . Ekıbı yapıyormus normalde. Ben oyle dedım dıye içi rahat etmedı ve kendısı yaptı. Fuat bey ile bır bag kuramadım ben bu tedavıde önemsıyorum bunu .
Sana tavsıyem baslamadıysan cem beylede bır gorus.

Ayyy cok heyecanlıı.. Cumartesıde benım transferım olacak..
Kacıncı gun transferı olacsk yanı senın.
Benım dr 5. Gun için bekleyecegız gıbı duruyor gıdısat ıyı falan dedı. Hala umut var beklentı sıfır. Inanmıyorum olacagına:)
Bana ne oldu ne yaptın hepsını yaz lütfennnn

Canım tesaduf ki aynı seyler bana da soylendı. Ne coraspırın ne vıtamın ıhtıyacın yok dedı. Ve folic kullanıyorum sadece.
Fuat beye gelince ınsan olarak ıyı fakat tup bebek te olmamalı. Acımasız bır yorum oldu ama oyle. Kendısı cok ısrarcı asılama konusunda banada aynılarını soyledı. Ona kalsa en az 3 asılama dıyor. Cok detaylı bılgı alamıyorum vs ..
Ben memorıal cem demırele gıdıyorum. Cok ıyı bırı. Bugun yumurta toplamaya keske sız gırebılseydınız dedım . Ekıbı yapıyormus normalde. Ben oyle dedım dıye içi rahat etmedı ve kendısı yaptı. Fuat bey ile bır bag kuramadım ben bu tedavıde önemsıyorum bunu .
Sana tavsıyem baslamadıysan cem beylede bır gorus.

Evet Fuat bey en az 2 kez bi aşılama deneriz dedi.O kadar kayıtsız güveniyorum ki hiç sorgulamadım bile neden direkt tüp bebek yapmıyoruz diye.Hala daha başka bir doktora gidince Fuata saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum :)
Yarın muayene olacağım,bakalım ne diyecek.
Cem Demirelle öngörüşme yapılabiliyor mu? Olmazsa birde onunla görüşürüm...

ZehreNur ZehreNur sana bisey daha soracagim.bu kurleri nekadar kullandin?bide ilk denemenmi?dr yumurtalarının kalitesiz olduğunu nerden anladi
Stoplazması granülmüş ne demek bilmiyorum iki taraflı çikolata kisti var endometrioziz hastalıgı deniliyor
Kür bir ay kullanmıştım canım
İlk tedavim inş hepimiz pozitif goruruz cnm

Off kizlar cuma opu oldum beni hala arayan soran yok.herhalde 5. Gune gitsin diye bekliyolar ama insan bi arayip haber vermez ya.valla catlatcaklar insani.olumsuz bisey olsa ararlardi herhalde dimi

X