2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

teşekkürler tatlım. müsadenle teşekkür postumda derdimide anlatıverim :-)

bacılar biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde genel testlerimizi yaptıralım dedik. eşimin dün spermiyogram sonucunu aldık maalesef ileri hızlı yok hatta sperm sayısıda çok çok az mış. biz sonucu böyle görünce hemen ürologa gittik. oda direk tüp bebeğe yönlendirdi. eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu etkilemiş demiş doktor. bende testlerimi yaptırmıştım benim yumurtalarımda bi problem yok.
dün burayı okudum hemenkeçiboynuzuna başladık ama doktor zaman kaybetmeden tüp bebekte dediği için bi yandanda araştırmaya başladık. bursada yaşıyoruz birkaç yer buldum hatta bakınıyorum.
malum maddi anlamda zorlayıcı bir tedavi bizde öyle zengin insanlar değiliz ama mecbursa yapcak bişey yok.

şimdş merak ettiğim bir kaç şey var bu sskdan alınan raporla anlaşmalı tüp bbk merkezlerinde daha uygun fiyatlar alabilirmiyiz? ona göre hemen bu raporun peşine düşeyim
birde bu tüp bebek dönemince kadının kullandığı ilaçlar falan benim yumurtalıklarımda herhanfi bir sorun yok ya acaba onlara ihtiyaç duymadan tüp bebek yapılabilirmi ?

bana şunu da öğren dediğiniz herşeyi söyleyin yalvarırım. dün geceden beri okumadığım hatmetmediğim şeykalmadı. fena dağıldık bi haberle.kafamız allak bullakk :-(
Canim merabalar hosgeldin oncelikle.hemseriymisiz.bende bursadayim.simdi soyle soyleyeyim.rapor cikartmaya kalkarsan sadece universite hastanesi cikartiyor.onlarda uc grup yapmislar erkek faktoru kadin faktoru rezerv azligi faktoru.ama malesef erkek faktorunde raporu disari baska ozel hastanede kullanmana izin vermiyolar.uc bes ay sira gelmesini beklerim dersen raporla universitede yaptirabilirsin toplam 1500 e falan mal oluyo.hic asilama falan yaptirdinmi

Ya sorma çok asabim bozuldu açıkçası transfer günü rahime hiç bakilmadan transfer yapılıyor hastalara ilk ben değilimdir sonuçta bakmasi gerekirdi muaynelerden birinde aa süper rahim kalınlığı demişti çok iyi hatırlıyorum şimdi de kalın dedi ya vücudu tanıdı adam diye bir kere daha deneyecem embriyolog ile de görüştüm micro chip yapalım dedim not etti bklm bi daha deneyecem ama umudum yok pek
anladım cnm banada bi rahim kalın dedi bi iyi dedi biraz kafan karışık açıkçası ama başladık bi kere bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Canim merabalar hosgeldin oncelikle.hemseriymisiz.bende bursadayim.simdi soyle soyleyeyim.rapor cikartmaya kalkarsan sadece universite hastanesi cikartiyor.onlarda uc grup yapmislar erkek faktoru kadin faktoru rezerv azligi faktoru.ama malesef erkek faktorunde raporu disari baska ozel hastanede kullanmana izin vermiyolar.uc bes ay sira gelmesini beklerim dersen raporla universitede yaptirabilirsin toplam 1500 e falan mal oluyo.hic asilama falan yaptirdinmi
öncelikle bilgi için teşekkürler. yok canm aşılama yaptırmadım. zaten daha cumartesi öğrendik böylr bir durum olduğunu ama ürolog mu abarttı gerçekten sonuç bizim için vahimmi bilmiyorum ama hiç aşılama ile uğraşmayın direk tüp dedi. eşimin sperm sayısı yok denilecek kadar az ve ileri hareketli hiç yok yavaş hareketli ve hareketsiz var maalesef.
valla artar die beklemek istemiyorum çünkü tamamende kaybedebiliriz o riski göze alamam. o yüzden pek beklemeye niyetim yok açıkcası. habi rapor alıp dışarda bi yerde yaptıralım diyordum ama o bile sorunmuş baksana. enyiisi direk merkezlere gitmek. sen nereye gittin nereleri önerirsin. çok korkuyorumm yaaaa :-(

öncelikle bilgi için teşekkürler. yok canm aşılama yaptırmadım. zaten daha cumartesi öğrendik böylr bir durum olduğunu ama ürolog mu abarttı gerçekten sonuç bizim için vahimmi bilmiyorum ama hiç aşılama ile uğraşmayın direk tüp dedi. eşimin sperm sayısı yok denilecek kadar az ve ileri hareketli hiç yok yavaş hareketli ve hareketsiz var maalesef.
valla artar die beklemek istemiyorum çünkü tamamende kaybedebiliriz o riski göze alamam. o yüzden pek beklemeye niyetim yok açıkcası. habi rapor alıp dışarda bi yerde yaptıralım diyordum ama o bile sorunmuş baksana. enyiisi direk merkezlere gitmek. sen nereye gittin nereleri önerirsin. çok korkuyorumm yaaaa :-(
Hic korkmana telas yapmana gerek yok canim.benimde yumurta rezervim az.ilk duydugumda bende senin gibi panik halindeydim ama sonra zamanla insan kabulleniyo ve alisiyo duruma.ben universitede ikinciyi yaptiriyorum canim.maddi durumlardan dolayi ozele pek gidemedim.ama buda tutmazsa son olur herhalde.bi cok osman develioglunda hamile kaldi.ama tabi fiyatlar 7-8 binden basliyo

Günaydın arkadaşlar. Ilk kontrolume gittim bugün. Orgalutrana başlayacağım bugün itibariyle. Birkac tane yumurtam oluşmuş şükür. Bakalım nasibimizde ne var göreceğiz

28Yaşındayım ilk denemem kayseri acıbademde oldu Turgut bey de olmadı ikinciye Ankara Novaarta geldik biz de proklaktin yüksekliği sperm hareketsizliği ve azlığı var

Hoşgeldin canım:) hadi Insallah novaart ikimize de uğur getirsin ikimizin de 2. Denemesi hem.

kaju kaju ne yaptın nasıl gecti transferin? Tek mi koydular iki mi?

Ne çok novaart cı var :) ben de Ahmet beyle görüştüm geçtiğimiz cuma günü ikinizde de sorun yok gidin şubatta gelin dedi :/

Ayy canımm inşallah bebişin seninledir. Ben altı yıllık evliyim. Aşılama da tutmadı. Artık tüp bebek yapar heralde doktor. Sabah gideceğim. Merak içindeyimm
tatlımben 7 yıllık evliyim 26 aydır bebek istiyoruz bende 1 tane klomenli aşılama bir tane de iğnelerle aşılama yaptırdım tutmadı.Zaten pek beklentimde yoktu aşılama prosedür olarak yapılıyor biraz,başarı oranı düşük.Esas olay tüp bebekte canım.İnşallah başlatır artık aşılayla oyalamaz( senin.2 aşılama şart senin tek yapıldı heralde)

anladım cnm banada bi rahim kalın dedi bi iyi dedi biraz kafan karışık açıkçası ama başladık bi kere bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Sen su an iğne tedavisi görüyor musun rahim kalın dediyse eğer transfer günü şöyle mutlaka kalın demiştiniz diye çünkü sırayla hastalara transfer yapiio kontrol etmeden negatif olunca da aaa kalınmış diyor ve bizim için nelere mal oluyor o ihmal mutlaka her gittiğinde belirt bunu çünkü çok yogun bir doktor unutuyor ilaçları falan mutlaka,şen hatırlat

tatlımben 7 yıllık evliyim 26 aydır bebek istiyoruz bende 1 tane klomenli aşılama bir tane de iğnelerle aşılama yaptırdım tutmadı.Zaten pek beklentimde yoktu aşılama prosedür olarak yapılıyor biraz,başarı oranı düşük.Esas olay tüp bebekte canım.İnşallah başlatır artık aşılayla oyalamaz( senin.2 aşılama şart senin tek yapıldı heralde)
canım senin nezamandı test günün güzel haberlerini bekliyoruz bak:halay:

Kizlar selam. Kontrolden çıktım yumurta buyukluklerini resim olarak attim. Nasil sizce?? Carsamba 8 de opu var mikrochip yöntemiyle. 20:45 te catlatma ignesini vurcam. Heyecandan ölcem sanki :) tosun788 tosun788 senin nasil gecti kuzu?

Eklentiler

• 20160829_113354.jpg
    20160829_113354.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar selam. Kontrolden çıktım yumurta buyukluklerini resim olarak attim. Nasil sizce?? Carsamba 8 de opu var mikrochip yöntemiyle. 20:45 te catlatma ignesini vurcam. Heyecandan ölcem sanki :) tosun788 tosun788 senin nasil gecti kuzu?
Masallahh masallah gayet iyi yumurtaların. Insallah hepsi guzel guzel dollenir. Kaçıncı günün olacak opu?

Sen su an iğne tedavisi görüyor musun rahim kalın dediyse eğer transfer günü şöyle mutlaka kalın demiştiniz diye çünkü sırayla hastalara transfer yapiio kontrol etmeden negatif olunca da aaa kalınmış diyor ve bizim için nelere mal oluyor o ihmal mutlaka her gittiğinde belirt bunu çünkü çok yogun bir doktor unutuyor ilaçları falan mutlaka,şen hatırlat
yok cnm başlamadım daha çarşamba gitcem progesterona bakacak onun sonucu iyi çıkarsa tedaviye başlarız dedi ama doğum kontrol ilacı verdi bu ay bana onu kullanıyorum doğum kontrol hapı testin sonucunu
etkilemez mi

yok cnm başlamadım daha çarşamba gitcem progesterona bakacak onun sonucu iyi çıkarsa tedaviye başlarız dedi ama doğum kontrol ilacı verdi bu ay bana onu kullanıyorum doğum kontrol hapı testin sonucunu
etkilemez mi
Sana hangi protokol uygulanacak canım bende regli olmayı bekliyorum dogum kontrol hapına başlamak için

etkilemez mi
Yok cnm etkilemez lucrin iğne başlar yumurtlama olduysa doğum kontrol hapı kist olmasın diye sizde problem ne canım yasin kaç

X