2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım Samsun'da 2.400TL. Üniversiteler aynı olmaz ki, hepsi birbirinden bağımsız, devlet hastaneleri gibi değiller. Pahalı gelmedi bana. Eskiden 10bin lirayı geçiyordu
Canim normalde ayni olmasi gerekir.devlet gibi olmasada sonucta saglik bakanligina bagli hepsi.ben hemsireyim.bu isin icindeyim yani.normalde almasi gereken sadece devlete verdigi katki payi.geri kalanini hastane kendine ayiriyodur yani.okadar paralar tutsa burda raporla universitede yaptirmanin hicbi mantigi yokki.ozeldede raporla 2000 arti ilaclara istiyolar burda.ama sikinti doktor raporu disari vermek istemiyo.

Gerek kalmicak balım. Seninde mi crs opu olcak. Bana oyle soyledi ama yarin netlescek. Insallah ayni anda olur herseyimiz daha cok moral olur bize :)
Valla canim giddince ogrencez iste.en son 11-12 ydi buyuklukleri.bide e2 dusuk cikti benim.buyudulerse banada vur diyebilir catlatma ignesini.yada saliya kalir.ayy bir an once olalim valla.zaten topu topu 6 yumurtam var.catlicam meraktan acaba kaci dollencek nolcak.senin sayi buyuklukleri nasil

Valla canim giddince ogrencez iste.en son 11-12 ydi buyuklukleri.bide e2 dusuk cikti benim.buyudulerse banada vur diyebilir catlatma ignesini.yada saliya kalir.ayy bir an once olalim valla.zaten topu topu 6 yumurtam var.catlicam meraktan acaba kaci dollencek nolcak.senin sayi buyuklukleri nasil
14 mm en büyüğü. Digerleri 9 10 11 di. Dozu düşürmüştü ama sayı bilmiyorum yarin sorcam. Gerci oraya gidince herseyi unutuyorum

Canım istege göre anestezi yapılıyormuş sordum ek ücret alınmıyor dedi sekreter ama bilmiyorum, ben anestezisiz toplattırdım alttan uyuşturdu doktorum
Anladm cnm benm gittiğim yerde okuduğum yorumlara göre sormuolarmis nasl istersin die sen önceden anestezi istiyorum dersen yapıolar ms aynı gün gidip yapilacakken anestezi istiyorum desende anestezisiz yapıolarms. Bakalm tabi o aşamaları geleyim de düşünürüm

Normalde 3 yılık evli olmak gerekiyormuş rapor kullanmak için doktorum onu bile beklemedi rezervim azalmış diye canım
Canm peki 3 yıllık evli degilsin ya rezervin az olduğu için yinede rapor cikarttirabiliosun demi bazı özel durumlarda 3 yıllık şart aranmio die biliyorum ama emin degilimde

14 mm en büyüğü. Digerleri 9 10 11 di. Dozu düşürmüştü ama sayı bilmiyorum yarin sorcam. Gerci oraya gidince herseyi unutuyorum
Iyi senin dozu dusurmus.bana ekstradan bi tane daha ekledi.karnim delik desik oldu valla.sabah cetrotide vuruyorum.aksam gonalf le merionali vuruyorum.acitiyo artik.insallah yarin son olurda.sizde sorun neydi

Iyi senin dozu dusurmus.bana ekstradan bi tane daha ekledi.karnim delik desik oldu valla.sabah cetrotide vuruyorum.aksam gonalf le merionali vuruyorum.acitiyo artik.insallah yarin son olurda.sizde sorun neydi
Benimde oyle valla su koysalar içime fışkırcak gibi delik desik her yerim. Bide bazen damara denm geliyo vah halime. Orgalutran canıma okudu. Bizde hareket cok düşük. Sende yumurta azlığı mi vardi

Canm peki 3 yıllık evli degilsin ya rezervin az olduğu için yinede rapor cikarttirabiliosun demi bazı özel durumlarda 3 yıllık şart aranmio die biliyorum ama emin degilimde
Aynen canım özel durumlar da zaman kaybetmemek için yapıyorlar ben ocak ayından beri ugrasiyorum ilk raporu ocak ayında cıkarttırmıstım 2,5 yıllık evliydim

Benimde oyle valla su koysalar içime fışkırcak gibi delik desik her yerim. Bide bazen damara denm geliyo vah halime. Orgalutran canıma okudu. Bizde hareket cok düşük. Sende yumurta azlığı mi vardi
Sorma valla karnim artik morarmaya basladi artik.napalim bebek ugruna herseyi cekiyoruz iste.evet bende yumurta azligi var.okadar igneye 6 yunurta gozukuyodu en son.arkadan gelen belki bir iki olabilir dedi.ilkindede 8 toplandi zaten 5 i dollendi.kala kala 2 kaldi ama onlarda tutmadi malesef.bizde dondurmaya hic kalmiyo.her tedavide sil bastan.sizde sikinti sadece harekettemi.morfolojide falan sorun yok genelde harekette olumlu sonuc aliniyo

Evet canim oyle. Biz 1.5 yıllık evliyiz. Esimin hareketi %5 oldugu icin hemen rapor çıkartıldi.
Şuan şok oldum biz araştırmaya gittik 2.5 yıllık evliyiz bize tüp için 3 aşılama şartı var dediler.3 yıllık ta evli olma
Biz vazgectik özelde tedavi oluyoruz şuan.
Eşimin o hastanede mayıs ayında spermiyogram ı var morfoloji 0 gorunuyor.ürolog demişki makina bozuk hepsinde öyle.bizde morfoloji de sorun yok kesin aşılama yapılır dedik.özele gectik
Tüp bebek merkezinde de 1 çıktı sonuc yani rapor vermeleri şart normal de
Ya çıldırcam hakkım olan birseyi vermediler
Şuan rapor alsam ilaç ücretinin bir kısmını veya hastaneye verdiğim paranın bir kısmını geri alabilir miyiz?

Şuan şok oldum biz araştırmaya gittik 2.5 yıllık evliyiz bize tüp için 3 aşılama şartı var dediler.3 yıllık ta evli olma
Biz vazgectik özelde tedavi oluyoruz şuan.
Eşimin o hastanede mayıs ayında spermiyogram ı var morfoloji 0 gorunuyor.ürolog demişki makina bozuk hepsinde öyle.bizde morfoloji de sorun yok kesin aşılama yapılır dedik.özele gectik
Tüp bebek merkezinde de 1 çıktı sonuc yani rapor vermeleri şart normal de
Ya çıldırcam hakkım olan birseyi vermediler
Şuan rapor alsam ilaç ücretinin bir kısmını veya hastaneye verdiğim paranın bir kısmını geri alabilir miyiz?
Canm sizde sayı kaç ? Bende rapor çıkardım. Devletin aradığı şartta sayının 5 milyonun altında olması gerekiyor. Üzerindeyse eğer 3 aşılama şartı aranıyor. Hareketlilik yada morfoloji gibi şart yok bildiğim kadarıyla sadece sayı önemli olan. Ama heryer farklı mı bilmiyorum tabi. Ben süleymaniye kadın doğumda çıkardım.

Canm sizde sayı kaç ? Bende rapor çıkardım. Devletin aradığı şartta sayının 5 milyonun altında olması gerekiyor. Üzerindeyse eğer 3 aşılama şartı aranıyor. Hareketlilik yada morfoloji gibi şart yok bildiğim kadarıyla sadece sayı önemli olan. Ama heryer farklı mı bilmiyorum tabi. Ben süleymaniye kadın doğumda çıkardım.
Sayı 15 milyon hareket 30
Ama bu arkadaş sadece hareket 5 diye rapor çıkarabilmiş.üstelik sadece sayıyla olmadıgını drlar bizden iyi biliyor olmalı
Valla cıldırcam lafa gelince 3 çocuk yapın

Mrb canım ocak ayında açtığım topik te sende vardın pozitifi görmüştün hayırdır sonra bi sorun mu oldu...

Birde arkadaşlar bende üniversite hastanesinde tedaviye başladım sil baştan. Bana aynı gün rapor çıkarıldı. Raporlu hali 4.100 tl. Normalde 5.500 tlymiş. 400 tl de devlete katkı payı varmış 4.500 e gelmiş oldu hastane. İstanbul koç ünv.hastanesi bu arada. Anlamadığım neden bu kadar fark var ki. Ayrıca istanbulda rapor geçen 4 hastane falan var ama fiyatlar hemen hemen aynı. Bir tek aret kamarın hastanesi vardı raporlu 2.500 e geliyordu ilk tedavim orada oldu ve oda ohal sebebiyle kapandı zaten. En uygun yerde orasıymış şaşılası bir durum.

X