2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar bır baska topıkte konuşurken soyledı bırı. Tsh ; 2.533
Serbest t4;0.86
Bu durum hamile kalmaya engelmiş . C. Tesı basladık tedavıye ne olacak şimdiii

Kızlar bır baska topıkte konuşurken soyledı bırı. Tsh ; 2.533
Serbest t4;0.86
Bu durum hamile kalmaya engelmiş . C. Tesı basladık tedavıye ne olacak şimdiii

Nasıl yanı hormon testlerıne hıc bakılmadan mı tedavı goruyorun
SmartSelectImage_2016-08-30-17-58-08.png

SmartSelectImage_2016-08-30-17-58-28.png

Bunlara bakılmış canım

Kızlar ilk denemem negatif olunca doktor ışte transfer zamanı rahim kalinligin fazlaymis bir,dahakibde normal siklusunda transfer yaparız dedi bunu o zaman görmemesine uyuz oldum neyse merak ettim bugün arayıp sordum kaçmış mi kalınlık tutmamış diye hemşire dosyadan 14 dedi iyide 14 normal bir kalinlij degil mi kızlar 17 den fazlası sıkıntı diye biliyorum bu adam bana bahane mi buldu acaba ya artık neye inanacagimi sapittim

Kızlar ilk denemem negatif olunca doktor ışte transfer zamanı rahim kalinligin fazlaymis bir,dahakibde normal siklusunda transfer yaparız dedi bunu o zaman görmemesine uyuz oldum neyse merak ettim bugün arayıp sordum kaçmış mi kalınlık tutmamış diye hemşire dosyadan 14 dedi iyide 14 normal bir kalinlij degil mi kızlar 17 den fazlası sıkıntı diye biliyorum bu adam bana bahane mi buldu acaba ya artık neye inanacagimi sapittim
Kafandaki bunca sorularla bence dr değiştirmelisin.. Sanırım bir güvensizlik oluşmaya başladı canım..en güzeli yeni dr yeni bir tedavi.. Çünkü dr sana verdiği cevaplardan sen tatmin olmuyorsun.. Kafanda hep soru şareti kalıyor..

Kafandaki bunca sorularla bence dr değiştirmelisin.. Sanırım bir güvensizlik oluşmaya başladı canım..en güzeli yeni dr yeni bir tedavi.. Çünkü dr sana verdiği cevaplardan sen tatmin olmuyorsun.. Kafanda hep soru şareti kalıyor..
Evet kalıyor ama ışte buda şimdi vücudu tanıdı ilkinde tinlamadi ikincide daha dikkatli olur die düşünüyorum ne bileyim ya yeni bir doktor oda şimdi ilk defa deneyip sonrada başka biseyi gormezden gelir mi uff

Canm bahane değil bencede biraz fazla. 8in altı 12nin üstü şansı biraz düşürüyor derler. Bazı yerlerde 14ün üstü. Ben 9.4 ile hamile kalmıştım. Bir arkadaşın 10 u geçtiği için transferi iptal edilmiş aynı hastane farklı bir doktor. Yani çok kalın olmasınıda istemiyorlar. 17 yi hiç duymadım. En mükemmeli 8-10 arası demişti benim doktorum.

Canm bahane değil bencede biraz fazla. 8in altı 12nin üstü şansı biraz düşürüyor derler. Bazı yerlerde 14ün üstü. Ben 9.4 ile hamile kalmıştım. Bir arkadaşın 10 u geçtiği için transferi iptal edilmiş aynı hastane farklı bir doktor. Yani çok kalın olmasınıda istemiyorlar. 17 yi hiç duymadım. En mükemmeli 8-10 arası demişti benim doktorum.
Esimde problem var ama asilamalarda falan da bu yüzden mi tutmadı acaba çünkü ben daha önce yumurtactakibi için gittiğim 3 farklı dojtor hep rahim güzel kalinlasiyir diyorlardı hızlı mi kalinlasiyir acaba uff transfer günü nie görmüyor ki bunu ya sil baştan alicaz simdi

Canım ben kontrollere giderken not aldım
Adetim 8 gün sürüyor.
7. Gün 9.5
9. Gün 10.5 di
Transfer im eylülde.sencede dogal yoldan cok kalınlasmamış mı?bana yine kalınlasması için ilac verir mi dr?
Korktum bu durumdan

Canım ben kontrollere giderken not aldım
Adetim 8 gün sürüyor.
7. Gün 9.5
9. Gün 10.5 di
Transfer im eylülde.sencede dogal yoldan cok kalınlasmamış mı?bana yine kalınlasması için ilac verir mi dr?
Korktum bu durumdan
Transfer olacağın zaman kontrol etsin doktor belirt mutlaka ignekere başlayınca hızlı kakinlasiyir galiba. Benim ki de sanırım önde gidiyordu. Bir sobrakibde ilaçlarin etkisi geçince normal adetinden sonra transfer yapicak

X