2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Mrb canım ocak ayında açtığım topik te sende vardın pozitifi görmüştün hayırdır sonra bi sorun mu oldu...
Merhaba canım. Evet gebe kaldm ama gelişmedi bebeğim kürtaj oldum. Donmuşlarla denedim ama geçen ay oda negatif oldu. Şimdi sil baştan tedavideyim :)

Şuan şok oldum biz araştırmaya gittik 2.5 yıllık evliyiz bize tüp için 3 aşılama şartı var dediler.3 yıllık ta evli olma
Biz vazgectik özelde tedavi oluyoruz şuan.
Eşimin o hastanede mayıs ayında spermiyogram ı var morfoloji 0 gorunuyor.ürolog demişki makina bozuk hepsinde öyle.bizde morfoloji de sorun yok kesin aşılama yapılır dedik.özele gectik
Tüp bebek merkezinde de 1 çıktı sonuc yani rapor vermeleri şart normal de
Ya çıldırcam hakkım olan birseyi vermediler
Şuan rapor alsam ilaç ücretinin bir kısmını veya hastaneye verdiğim paranın bir kısmını geri alabilir miyiz?
Canm sakin ol.. Bende bir denememi ümiversite hastnesnde raporlu yaptrdm benmde rezervlerim az zaten 3 yıllıkta evliyiz, dış merkezde 2 aşılamam var ya şartlar tuttuğndan ya da rezerv az olup acele etmemiz gerektiğinden bilmyrm rapor çıkardılar hemen.. Ama orada 10 yıllık evli olup rapor çıkaramayanlar vardı yani demem o ki kimseye tolerans geçilmez illaki şartların uysa sana da rapor çıkartılırdı.. Yine de için rahat etsin gidip hastneyle tekrar görüş.. Şartlarını ve ekstra aciliyet gerektiren durumları öğren sizde bu kriterlere uyuyorsanz ozaman hakkını yasal yollardan ara.. Tabi bu benim düşüncem canm İnsan herşeyden nem kapıyor bu işlerde Allah yardmcımz olsun

Merhaba canım. Evet gebe kaldm ama gelişmedi bebeğim kürtaj oldum. Donmuşlarla denedim ama geçen ay oda negatif oldu. Şimdi sil baştan tedavideyim :)
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm hayırlısı artık inşallah bu topikde yine hamile kalırsın bebişini kucagına alırsın belki hep birlikte sayarız günlerimizi :anneadayı:

Şuan şok oldum biz araştırmaya gittik 2.5 yıllık evliyiz bize tüp için 3 aşılama şartı var dediler.3 yıllık ta evli olma
Biz vazgectik özelde tedavi oluyoruz şuan.
Eşimin o hastanede mayıs ayında spermiyogram ı var morfoloji 0 gorunuyor.ürolog demişki makina bozuk hepsinde öyle.bizde morfoloji de sorun yok kesin aşılama yapılır dedik.özele gectik
Tüp bebek merkezinde de 1 çıktı sonuc yani rapor vermeleri şart normal de
Ya çıldırcam hakkım olan birseyi vermediler
Şuan rapor alsam ilaç ücretinin bir kısmını veya hastaneye verdiğim paranın bir kısmını geri alabilir miyiz?
Canim bize sınırdasiniz devlet jarsiliyor dendi. Sayi kalite gayet iyi hareket yok dendi bilmiyorum ki baska bisey varmiydi

Sorma valla karnim artik morarmaya basladi artik.napalim bebek ugruna herseyi cekiyoruz iste.evet bende yumurta azligi var.okadar igneye 6 yunurta gozukuyodu en son.arkadan gelen belki bir iki olabilir dedi.ilkindede 8 toplandi zaten 5 i dollendi.kala kala 2 kaldi ama onlarda tutmadi malesef.bizde dondurmaya hic kalmiyo.her tedavide sil bastan.sizde sikinti sadece harekettemi.morfolojide falan sorun yok genelde harekette olumlu sonuc aliniyo
%2 morfoloji

Sayı 15 milyon hareket 30
Ama bu arkadaş sadece hareket 5 diye rapor çıkarabilmiş.üstelik sadece sayıyla olmadıgını drlar bizden iyi biliyor olmalı
Valla cıldırcam lafa gelince 3 çocuk yapın
Anladm cnm. Sen yinede araştır mutlaka tabi. Makinenin bozuk olmasıda enteresan. Bi o eksikmiş gibi. Bu yolda böyle şeylerle karşılaşmak çok can sıkıcı.

ZehreNur ZehreNur Biz de özel doktorumuz tüp bebek deyince eşimin ve benm tahlil sonuçlarımla namık kemal üniversitesine gittik.Doktor beni muayene bile etmeden eşimin sonuçları görünce bir ay sobra bir spermiogram yaptırıp gelin rapor çıkartıcaz dedi.bizim rapordan bile haberimiz yoktu gitmesek.1 yıllık evliyiz.eşimin ilk test 2 milyon ikinci test 5 milyon. ama hareketli sperm sayısı 5 milyon altı olması gerekiyor.

Erkek infertilitesi olanlar mutlaka labratuvar araştırın micro chip tekniği sağlıklı sperm secmede en iyisiymis bunu tercih edin

teşekkürler tatlım. müsadenle teşekkür postumda derdimide anlatıverim :-)

bacılar biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde genel testlerimizi yaptıralım dedik. eşimin dün spermiyogram sonucunu aldık maalesef ileri hızlı yok hatta sperm sayısıda çok çok az mış. biz sonucu böyle görünce hemen ürologa gittik. oda direk tüp bebeğe yönlendirdi. eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu etkilemiş demiş doktor. bende testlerimi yaptırmıştım benim yumurtalarımda bi problem yok.
dün burayı okudum hemenkeçiboynuzuna başladık ama doktor zaman kaybetmeden tüp bebekte dediği için bi yandanda araştırmaya başladık. bursada yaşıyoruz birkaç yer buldum hatta bakınıyorum.
malum maddi anlamda zorlayıcı bir tedavi bizde öyle zengin insanlar değiliz ama mecbursa yapcak bişey yok.

şimdş merak ettiğim bir kaç şey var bu sskdan alınan raporla anlaşmalı tüp bbk merkezlerinde daha uygun fiyatlar alabilirmiyiz? ona göre hemen bu raporun peşine düşeyim
birde bu tüp bebek dönemince kadının kullandığı ilaçlar falan benim yumurtalıklarımda herhanfi bir sorun yok ya acaba onlara ihtiyaç duymadan tüp bebek yapılabilirmi ?

bana şunu da öğren dediğiniz herşeyi söyleyin yalvarırım. dün geceden beri okumadığım hatmetmediğim şeykalmadı. fena dağıldık bi haberle.kafamız allak bullakk :-(

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-27-20-05-05.png
    Screenshot_2016-08-27-20-05-05.png
    79,1 KB · Görüntüleme: 42

bacılar biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde genel testlerimizi yaptıralım dedik. eşimin dün spermiyogram sonucunu aldık maalesef ileri hızlı yok hatta sperm sayısıda çok çok az mış. biz sonucu böyle görünce hemen ürologa gittik. oda direk tüp bebeğe yönlendirdi. eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu etkilemiş demiş doktor. bende testlerimi yaptırmıştım benim yumurtalarımda bi problem yok.
dün burayı okudum hemenkeçiboynuzuna başladık ama doktor zaman kaybetmeden tüp bebekte dediği için bi yandanda araştırmaya başladık. bursada yaşıyoruz birkaç yer buldum hatta bakınıyorum.
malum maddi anlamda zorlayıcı bir tedavi bizde öyle zengin insanlar değiliz ama mecbursa yapcak bişey yok.

şimdş merak ettiğim bir kaç şey var bu sskdan alınan raporla anlaşmalı tüp bbk merkezlerinde daha uygun fiyatlar alabilirmiyiz? ona göre hemen bu raporun peşine düşeyim
birde bu tüp bebek dönemince kadının kullandığı ilaçlar falan benim yumurtalıklarımda herhanfi bir sorun yok ya acaba onlara ihtiyaç duymadan tüp bebek yapılabilirmi ?

bana şunu da öğren dediğiniz herşeyi söyleyin yalvarırım. dün geceden beri okumadığım hatmetmediğim şeykalmadı. fena dağıldık bi haberle.kafamız allak bullakk :-(
Canım hangi hastanede yaptırmak istiyorsan o hastane ile konuş rapor işini eger şartların uyuyorsa anlaşmaları varsa raporlu yaparlar raporlu tabiki biraz daha uygun oluyor fiyatlar, ilaç konusunda sanada ilaç kullandırırlar ama eger rezerv azlıgı vs. şeyler yoksa düşük dozlu kullandırırlar, çünkü yumurtaların büyümesi gözetim altında olması gerekli kendiliginden çatlamaması içinde iğne yapman gerekli...

Rica ederim. Burdakiler bilgilendirir seni

Allah dualarını kabul etsin, bebeğine kavuştursun inşallah canım. Ne zamandır deniyorsunuz? Benim 32. ayım, 30 yaşındayım
Ben de beş yıl İstanbulda çalıştım ama bebek düşünmediğim için hiç bilmiyorum. Bizim bir sorun yok ama olmuyor
tatlım ben 32 yaşındayım 28 aydır deniyoruz.Eşimde de bende de hiç sorun yok hatta herşey değerlerimiz iyi ama sonuç yok.Yani aslında sorun güründüğünden daha büyük ve şu anın teknolojisi bunu çözemiyor diye düşünüyorum artık.Sorunu olanların hemen tedaviye başlanması bir avantaj .İlk tüp bebekti 1 tane aşılamam var tutmadı sonra tüpe döndük,bekliyoruz tüpün sonucunu:işsiz: .İnşallah canım seninde burdaki kızlarında ve tüm isteyenlerin duasını kabul etsin

canım geçmiş olsun ,Allah sana da en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip eder.Herşey güzel olur inşallah

tatlım ben 32 yaşındayım 28 aydır deniyoruz.Eşimde de bende de hiç sorun yok hatta herşey değerlerimiz iyi ama sonuç yok.Yani aslında sorun güründüğünden daha büyük ve şu anın teknolojisi bunu çözemiyor diye düşünüyorum artık.Sorunu olanların hemen tedaviye başlanması bir avantaj .İlk tüp bebekti 1 tane aşılamam var tutmadı sonra tüpe döndük,bekliyoruz tüpün sonucunu:işsiz: .İnşallah canım seninde burdaki kızlarında ve tüm isteyenlerin duasını kabul etsin

canım geçmiş olsun ,Allah sana da en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip eder.Herşey güzel olur inşallah
Ayy canımm inşallah bebişin seninledir. Ben altı yıllık evliyim. Aşılama da tutmadı. Artık tüp bebek yapar heralde doktor. Sabah gideceğim. Merak içindeyimm

X