teşekkürler tatlım. müsadenle teşekkür postumda derdimide anlatıverim
bacılar biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde genel testlerimizi yaptıralım dedik. eşimin dün spermiyogram sonucunu aldık maalesef ileri hızlı yok hatta sperm sayısıda çok çok az mış. biz sonucu böyle görünce hemen ürologa gittik. oda direk tüp bebeğe yönlendirdi. eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş bu etkilemiş demiş doktor. bende testlerimi yaptırmıştım benim yumurtalarımda bi problem yok.
dün burayı okudum hemenkeçiboynuzuna başladık ama doktor zaman kaybetmeden tüp bebekte dediği için bi yandanda araştırmaya başladık. bursada yaşıyoruz birkaç yer buldum hatta bakınıyorum.
malum maddi anlamda zorlayıcı bir tedavi bizde öyle zengin insanlar değiliz ama mecbursa yapcak bişey yok.
şimdş merak ettiğim bir kaç şey var bu sskdan alınan raporla anlaşmalı tüp bbk merkezlerinde daha uygun fiyatlar alabilirmiyiz? ona göre hemen bu raporun peşine düşeyim
birde bu tüp bebek dönemince kadının kullandığı ilaçlar falan benim yumurtalıklarımda herhanfi bir sorun yok ya acaba onlara ihtiyaç duymadan tüp bebek yapılabilirmi ?
bana şunu da öğren dediğiniz herşeyi söyleyin yalvarırım. dün geceden beri okumadığım hatmetmediğim şeykalmadı. fena dağıldık bi haberle.kafamız allak bullakk :-(