- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.401
Kızlar transferden kaç hun sonra banyo yaptınız bekledinizmi bikaç gün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yumurta kalitesini arttiici biesteron dhea kullandirdi. Gecen tedavimde de bi tedavimde de 3-4 ay biesteron kullandim. Gecen tedavimde 5 yumurta toplandi 5 taneside dollendi. 4 tanesi 5. Gune gitti 2 tane 5. Gun blast embriyo transfer edilei ama tutmadı. Bu tedavimde adetten 1 hafta öncede rahime yarama islemi yaptı rahmin kendini toplamasi ve tutunmayi saglamak icin. Bakalim bu tedavimde de 5 yumurta ama 2si geriden geliyor. Sonuc nasil olacaz bakacaz nasip artikTesekkur ederim bilgi icin.benim yas 34.3 senelik evliyim.fsh im sinirda.amh im kotu degil.esimde de sorun yok.ilk tedavimi eylul ayinda oldum malesef negatif.8 yumurta toplandi 4u dollendi.1 tanesi5.gune gidebildi.orta kalite dedi doktorum.toplanan yumurta ve olusan embriyo arasindaki uyumsuzluk sperm ve agirlikli olarak yumurta kalitesinden dendi.ama kalite artirici takviyelerin faydasinin oldugunu dusunmedigi icin takviye onermedi vitamin vs.her ay yumurta kalitesi ayni olmazmis.bazen sukrediyorum yumurtam oldugu icin bazen de umutsuzluga kapiliyorum.siz takviye kullandiniz mi hic...kusura bakmayin cok sordum ama kendime benzer bir vaka bulunca beni en iyi siz anlarsiniz.bebeginize kavustugunuz tedavi bana umut oldu belki benim de ikinci olumlu olur
Aslinda hep beklemek.istiyorim ama bu seferde namaz kilamiyorum. Hep iki arada kalmisimdir. Banyo suyunun cok sicak olmamasi gerektigini biliyorum. Ertesi gun ilik bi duş alınabilirKızlar transferden kaç hun sonra banyo yaptınız bekledinizmi bikaç gün?
Yalvardim yakardimm qoenzim biesteron dhea vitamin vs aliym diye doktora.nuh dedi peygamber demedi.ben de kendi basima almaya korktum.amh im cok dusuk degil benim belki ondan vermedi.Bana yumurta kalitesini arttiici biesteron dhea kullandirdi. Gecen tedavimde de bi tedavimde de 3-4 ay biesteron kullandim. Gecen tedavimde 5 yumurta toplandi 5 taneside dollendi. 4 tanesi 5. Gune gitti 2 tane 5. Gun blast embriyo transfer edilei ama tutmadı. Bu tedavimde adetten 1 hafta öncede rahime yarama islemi yaptı rahmin kendini toplamasi ve tutunmayi saglamak icin. Bakalim bu tedavimde de 5 yumurta ama 2si geriden geliyor. Sonuc nasil olacaz bakacaz nasip artik
Tamam canm sağol:)Aslinda hep beklemek.istiyorim ama bu seferde namaz kilamiyorum. Hep iki arada kalmisimdir. Banyo suyunun cok sicak olmamasi gerektigini biliyorum. Ertesi gun ilik bi duş alınabilir
Insallah tatlim dualrimiz seninle hayrli haberlee bekliyoruzAyyy rabbim insallah saglikla mutlulukla kavusalim evlatlarimiza sali gunune kadar regli olmazsam tekrar yaptiricam test istediler
Bende kizimda dhea kullanmamistim ama kizimdan sonraki 3. Tedavimde kaliteleri cok düşüktü yumurtalarimin bu nedenle 4. Ve 5. Tedavimde kullandim. Ben amh ye hic baktirmadim.doktorum gerek yok onemli olan tedavide yumurtanin olup olmadigi dedi ama fsh im 10 ile 17 arasinda gidip geliyordu en son 6 ay once fsh 11.5 gibiydiYalvardim yakardimm qoenzim biesteron dhea vitamin vs aliym diye doktora.nuh dedi peygamber demedi.ben de kendi basima almaya korktum.amh im cok dusuk degil benim belki ondan vermedi.
Bana soylenen yumurta kalitesinin her ay ayni olmayacagi.ve takviyelerin kanitlanmis faydasinin olmadigi.artik sansimi zorladim.kovulmayi goze alip teselli olsun diye yazin izin verin kullanayim dedim insafa gelmedi doktor.belki tedavi icin talihsiz bir aydi benimki bilemiyorum.d vitaminim alt sinirdaymis onu tespit ettim kendim debelenerek dvit ampul aldim.bir de arisutu bal polen basladim.ne diyim allah kalitelerini artirsin.omega 3 aliyorum 3 haftadir.Bende kizimda dhea kullanmamistim ama kizimdan sonraki 3. Tedavimde kaliteleri cok düşüktü yumurtalarimin bu nedenle 4. Ve 5. Tedavimde kullandim. Ben amh ye hic baktirmadim.doktorum gerek yok onemli olan tedavide yumurtanin olup olmadigi dedi ama fsh im 10 ile 17 arasinda gidip geliyordu en son 6 ay once fsh 11.5 gibiydi
evet ya, raporsuz olunca maddi acıdan cok zor oluyor. bana da rapor vermedikleri için cok masraf oldu. insan tabiki ilk olarak bebeği olsun istiyor ama aklına da olmazsa bi daha nasıl denerim diye düşünüyor. çocuk olursa verdiğin paraya değiyor. ne de olsa bir insan dünyaya geliyor, insan canına paha biçilmez ama işte negatif olunca... inşallah kuzuna ya da kuzularına kavuşursun cok yıpranmadan. Dualarımız hep sağlıklı bir bebek için. kötülük istemiyoruz, oyüzden kabul olacağına inancım sonsuz.Ay insallah canim yaa.. ben de hem ins hamile kalirim hem de ins dondurulmusum olur diye cok dua ediyorum napiym onca ignenin eziyetin sonunda 2 tane de cepte dursun.biz raporsuz yaptiriyoruz bir de..maddi yuk artinca manevi yuk de artiyor malesef..
Sagol canimm allah razi olsun sen de saglikla al minnosunu kucagina insevet ya, raporsuz olunca maddi acıdan cok zor oluyor. bana da rapor vermedikleri için cok masraf oldu. insan tabiki ilk olarak bebeği olsun istiyor ama aklına da olmazsa bi daha nasıl denerim diye düşünüyor. çocuk olursa verdiğin paraya değiyor. ne de olsa bir insan dünyaya geliyor, insan canına paha biçilmez ama işte negatif olunca... inşallah kuzuna ya da kuzularına kavuşursun cok yıpranmadan. Dualarımız hep sağlıklı bir bebek için. kötülük istemiyoruz, oyüzden kabul olacağına inancım sonsuz.
Kızlar napiosun uz herkes sustuuu ne durumdasnz neler yapıyosunuz _balprensesi_ canm senin bekleyiş nasıl kaçıncı gününü senin 3mu 4 mu buarada vücudunda belirti varmi
Canım ben bunu görmemiş miyimya. Kusura bakma. Bebişin 2 günlük olmuş bile. Ne mutlu sana. Test günün nezamanKızlar sevgi pıtırcığımı aldım geldim evdeym suan hepinize çok teşekkür ediyorumm Y Yellu _balprensesi_ @edosko @mavera04
Benimde 1.günü sabah uyandığımda acayip belim agriodu ikinci günde yani busabahta biraz agriodu(ama yatmaktanmi bilmiom) ya bazı ağrılar oluo ama belirti arayıp duruyomuyum diom budefada kendi kendime daha 2 gün oldu çünkü ay valla hakkımızda hayrlisi bakalmSelam canım ben mumkun oldugunca telefonu elıme almamay calısıyorum artık. Belirti mi bilmiyorum ama belim cok agrıyo. Adet agrısı gıbı agrılarım var. Daha cok sol tarafım agrıyo inş bebişlerimdendir. Ayakta biraz sabıt dursam agrım artıyo oturunca daha iyiyim. Sen nasısıl canım. Benim ttansfer harıc 3. Gunum bugun tatlım
Evet canım 2.gün deyim zaman çok zor geçecek gibi:) 11 kasimda canm sanki daha erken de çıkar gibi gelio bana ama :))Canım ben bunu görmemiş miyimya. Kusura bakma. Bebişin 2 günlük olmuş bile. Ne mutlu sana. Test günün nezaman
Öyle düşünsende erken yapma tatlım. Geçiyo zaman bak benim 6.gün tri resmen transfer hariç. Kaldı 5 :)Evet canım 2.gün deyim zaman çok zor geçecek gibi:) 11 kasimda canm sanki daha erken de çıkar gibi gelio bana ama :))
Evet canım 2.gün deyim zaman çok zor geçecek gibi:) 11 kasimda canm sanki daha erken de çıkar gibi gelio bana ama :))
Öyle düşünsende erken yapma tatlım. Geçiyo zaman bak benim 6.gün tri resmen transfer hariç. Kaldı 5 :)
Benimde 1.günü sabah uyandığımda acayip belim agriodu ikinci günde yani busabahta biraz agriodu(ama yatmaktanmi bilmiom) ya bazı ağrılar oluo ama belirti arayıp duruyomuyum diom budefada kendi kendime daha 2 gün oldu çünkü ay valla hakkımızda hayrlisi bakalm