2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bugün kontrolüm vardı. adetimin 11. günü endumetrium 12,5 olmuş. soldaki tek yumurta 14 mm olmuş. sağdakilerde 17,5-17-16,5-10,5 olmuşlar. büyük ihtimal pazar günü toplama olacak.
Bu ara rahim kalinligina taktim ya . simdi dikkatimi cekti. benimde igne oldugum gun 9.7 mm di. sana bir yorum yaptimi canim. demekki normal..bana kalin gelmisti sanki

İnsallahh inşallahhh inşallahhhh test günüm 11 kasım ama bence daha erken belli olur
Kac tane embriyo transfer edildi ve kaçıncı gün. erkeni düşünme sen gününde yaptır . benim 3 kasım içim gidiyor meraktan bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Eşimi durduramiyorum illa test yapalimmi diyip duruyor. daha 5. gundü bugün bisuna morelimizi bozmayalım diyorum anlamiyor. doktorumda sıkıca tembih etti 3 kasımı bekle diye offf
Bence test yaomayin..en erken 9.günü deneyin testi.. boşuna moralinizi bozacaksın ve durduk yerde canın sıkılacak . .

Bence test yaomayin..en erken 9.günü deneyin testi.. boşuna moralinizi bozacaksın ve durduk yerde canın sıkılacak . .
Evet kesin karar
Evet kesin kararlıyım hastanede yüzleşmek istiyorum iyi veya kötü

CANım ben gıttıgım gun ılaclara basladım o gun kan vermedım. Bı sonrakı kontrol 5 gun sonra oldu o gun kan verdım. Bı de ıkı gun sonra gıttıgımde kan verdım o kdar. Sonra da 3 gun sonra yumurta toplamaya gıttım
Cok az gitmişsiniz ben nerdeyse hergun kontrole gittim ve her gittiğimde kan aldılar

Evet kesin karar

Evet kesin kararlıyım hastanede yüzleşmek istiyorum iyi veya kötü
bana 3.gun embriyosu konuldu 9.gun kan testi verdim pozitif çıktı şükür . .idrarla hic denemedim çünkü kesin sonuç kan.. bence 12.gunu bekleme 9.10. gunler kan ver..çıkarsa çıkar çıkmazsa tutmadı demektir . . bu arada insallah olumlu olur sonucun cok guzel bir duygu yaşamanı isterim . .

bana 3.gun embriyosu konuldu 9.gun kan testi verdim pozitif çıktı şükür . .idrarla hic denemedim çünkü kesin sonuç kan.. bence 12.gunu bekleme 9.10. gunler kan ver..çıkarsa çıkar çıkmazsa tutmadı demektir . . bu arada insallah olumlu olur sonucun cok guzel bir duygu yaşamanı isterim . .
Teşekkür ederim hepimizin olumlu olur insallah

X