- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 38
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.301
Kızlar bebeğimi almaya gidiyorum dua edin
Hadi gözünaydın canım dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebeğimi almaya gidiyorum dua edin
Buldum canım bilmiyordum idrarda ne zaman belli olur bi fikrin var mı çok zor beklemek :/
Benimde sol kasigimda agri oluyor genelde. ne guzel ayni gun öğrenecegiz sonuçlarımızı insallah emeklerimiz bosa gitmezAynen canım çok merak içindeyim az kaldı bu arada ya sol kasığında ağrı oluyor ara ara bu sabah uyandım hafif hafif ağrı oluyor benimde 6.gün
Hadi gözün aydın. insallah sag salim tutunur bebeginKızlar bebeğimi almaya gidiyorum dua edin
İnşallah canım benimBenimde sol kasigimda agri oluyor genelde. ne guzel ayni gun öğrenecegiz sonuçlarımızı insallah emeklerimiz bosa gitmez
dualarımız seninle canım.Kızlar bebeğimi almaya gidiyorum dua edin
dualarımız seninle canım.
beni kimse aramadı. yarın transfer var mı yok mu bilmiyorum
Aynen benimkinden kuzu ben 3 günde bir oluyorum onu
aradılar 6 taneside bölünmeye devam ediyormuş. bu şekilde devam ederse pazartesi günü transfer. sorun olursa yarınmış.Daha gun bıtmedı canım ararlar merak etme
Ohhh ne mutlu kuzum benim çok sewindim senin adına. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallaharadılar 6 taneside bölünmeye devam ediyormuş. bu şekilde devam ederse pazartesi günü transfer. sorun olursa yarınmış.
şimdi yarın aramalarını beklicez
aradılar 6 taneside bölünmeye devam ediyormuş. bu şekilde devam ederse pazartesi günü transfer. sorun olursa yarınmış.
şimdi yarın aramalarını beklicez
Aynen benimkinden kuzu ben 3 günde bir oluyorum onu
Valla vurulurken hiçbişey duymuyorun. Bittiğinde yakıyo biraz ama normal bebişim yağlı ilaçya. Korkcak hiçbişey yok merak etmeBen haftada bir olucam ama ondan bile korkuyom cok acıtıyomu? En son kalcadan ıgne vuruldugumda bayılmıstım yıne oyle olurum dıye korkuyorum acıkcası
inşallah canım adım adım gidiyoruzOhhh ne mutlu kuzum benim çok sewindim senin adına. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah
ay inşallah canım. valla hergün heyecan stres. sonucumuz güzel olsunSÜper canım inş güzel güzel devam edicekler hiç endişelenme
dediğin gibi oldu kıyıda köşede bir küçük daha varmış oda büyümeye başlamış. bakalım yetişebilecek mi?belki küçük varsa onlarda büyür. az olsun sağlıklı olsun canım.
Yetisir insallah canim.yetismezsede eldekiler saglikli olsun onemli olan o..Bugün kontrolüm vardı. adetimin 11. günü endumetrium 12,5 olmuş. soldaki tek yumurta 14 mm olmuş. sağdakilerde 17,5-17-16,5-10,5 olmuşlar. büyük ihtimal pazar günü toplama olacak.