- 26 Eylül 2016
- 66
- 39
- 42
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.261
ben yanlış anlamışım. dondurulucak embriyo kalmamış. ama bu oluyor zaten. benden 28 yumurta toplandıgı zaman dondurulucak hiç kalmamıştı. şimdikinde de 11 umurtadan 1 taneyi anca dondurabildik. canım o zaman kalbinin sesini dinle. içindeki ses nereye gitmeni söylüyorsa oraya git bence. ben hislerime kulak veren biriyimdir. ilkinde mayaya içim ısındı ve kasım ayında yaptırmam gerektiğini düşündüm. ikincisinde anatoliaya ısındım ve eylülde gitmeliyim dedim. çok şükür ikisi de hissettiğim gibi oldu. tez zamanda seninde çok güzel haberlerini alalım insallah.22 yumurtadan sıfır dememin sebebi dondurulacak embriyo kalmadı onun içim sıfır dedim yoksa 22 taneden 14 ü döllendi 12 si pgt ye gitti 6 sı sağlam geldi sonra 1 tanesi öldü geriye kalan 5 taneden 1 tanesi birinci kalite 1 tanesi ikinci kalite dediler 2 sini de transfer ettiler 5. Gün. Diğer 3 ü ise gelişmemiş 6. Güne kadar beklediler. Ben tutmamasını da diğer 4 ünün gelişmemesinide yumurta ve sperm kalitesine bağlıyorum. Bence çok fazla yumurtlayınca kalite düşüyor onun için daha düşük dozla ilerlenmesi gerek. Gerçi ilk tedavi 375 ile başladım ama 2. Sinde 300 ile başlattı dozu düşürdü yani. Kafam çok karılık Osman hocayı çok seviyorum, ço iyi, ilgili, cana yakın ama 2 negatif sonuç olduğu İçin Centrum da denemek istiyorum . Kafam karışık anlayacağın
Kuzucum haydi geçmiş olsun ve gözün aydının olsun inşallah :) sende katıldın aramıza :)Kızlar oldum transferimi evdeyim dinleniyorum. 2 tane bebişimi aldım. 1.kalite istenilen seviyedelermiş. Diğer embriyomu da 5. Güne kadar bekleticekler. İyi devam ederse dondurulcak. Şuan onun gelişimi biraz geriymiş. Yarın saat yerınden kalkmadan yattım sonrasında gonderdıler. Tuvalete yeterınce sıkısamadıgım için de alttan serum verdıler o yuzden sık sık wc ye gıdıyorum. Dr 3 gun evde dınlensen yeter dedı.ama ben carsamba başlıycam işe. Hakkınızda hayırlısı kızlar Allah hepımızın yuzunu guldursun. Buarada @dehaaa maşallah çok guzel devam edıyolar alıcagını al gerı kalanını dondur :)
Hayırlı olur inşallah. kucağına almak nasip olsunIyi akşamlar kızlar yarın kan testi yaptırıyorum. Idrar testinde olduğu gibi kan da olumlu olur inşallah.
Kuzum ne kadar güzel haber maşallah maşallah:)Kızlarrrr embriyolog aradı 9 embriyomda bölünerek devam ediyomus yarın transferim varrr yaa inşallah pozitifi görmek nasip olurrr
Hay gözün aydın canım güzel haberlere inşallahCnm ben transfer oldum evdeyim şimdi yatıyorum
Ohoo benimki 4 kasım :))) şaka bi yana geçiyor be kızlar :)Evet canım 8 kasım bekle ki gelsin şimdi :)
Ooo gözün aydın kuzucum. Yarın gitte bebişlerini alda gel kuzum:))Yaaa kızlarr yarın transfer ve ben çook mutlu vede heyecanlıyımmm. Bebişkomu alıp gelicem inşallah
Kuzucum haydi geçmiş olsun ve gözün aydının olsun inşallah :) sende katıldın aramıza :)
Ohoo benimki 4 kasım :))) şaka bi yana geçiyor be kızlar :)
12. Gün değeriniz mi?? kaçıncı gün değeri bu?? MaşaAllah çok yüksekKızlar 1 tane 5 gün embriyosu konuldu test gunumde 3105 çıktı iki gün sonra iki katı çıktı acaba degerlerim normal mi haftaya kese ve kalp atışı için gidicem duşuncelerinizi merak ediyorum
İnşallah canım benim. Bak ben artık haftaya cuma diyebiliyorum. İnan geçiyor zaman sadece pozitif kafanı dağıtxak bişiler bul yeterTedavıye baslayalı bu gun 2 hafta oldu nerdeyse gectı zaman. Bu gunden sonrasında aynı hızla gecmesı dılegıyle :)
Teşekkür ederimmm canımm benimOoo gözün aydın kuzucum. Yarın gitte bebişlerini alda gel kuzum:))
Her gittiğinde kan veriyosun canm ona görede igne yazio zatenkızlar ben adet oldm yarın gidicem doktra. alttn muayene ve tahlil olucakmş. iğnelerde baslar sanrm. 2. gunden sonra kaç gun arayla hastneye cağırıolr acaba? bide her gttgimzde kan verıomyuz? yksa sadece ultrason mu?
kızlar ben adet oldm yarın gidicem doktra. alttn muayene ve tahlil olucakmş. iğnelerde baslar sanrm. 2. gunden sonra kaç gun arayla hastneye cağırıolr acaba? bide her gttgimzde kan verıomyuz? yksa sadece ultrason mu?
İnş cnm benim saolHay gözün aydın canım güzel haberlere inşallah
Canım sana ılave ılac verdı mı ? Bana progestanın ıgnesını de yazdı ıkı tane yarın ve bı hafta sonra vurulcamİnş cnm benim saol
Yok canım bana tetadox mu ne öyle bir antibiyotık vermişti opuda onu yarın sabah ve akşam kullanıcam son kez sonra prednolad dıye bı ılac verdı onu bu akşam son kullanıcam bırde jeli verdi sabah akşam devam o jel zaten progestan yerıne geçiyor gebe kalırsanda 12. Haftaya kadar bu jelı kullanıcaksın çiçeklerin nasıl yaşaması için suya ihtiyacı varsa embrıyonunda bu jele ihtiyacı var sakın aksatma en onemlisi bu dedı zaten corasprın ve folik asite devam sana ne verdı cnmCanım sana ılave ılac verdı mı ? Bana progestanın ıgnesını de yazdı ıkı tane yarın ve bı hafta sonra vurulcam
Yok canım bana tetadox mu ne öyle bir antibiyotık vermişti opuda onu yarın sabah ve akşam kullanıcam son kez sonra prednolad dıye bı ılac verdı onu bu akşam son kullanıcam bırde jeli verdi sabah akşam devam o jel zaten progestan yerıne geçiyor gebe kalırsanda 12. Haftaya kadar bu jelı kullanıcaksın çiçeklerin nasıl yaşaması için suya ihtiyacı varsa embrıyonunda bu jele ihtiyacı var sakın aksatma en onemlisi bu dedı zaten corasprın ve folik asite devam sana ne verdı cnm