2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ben yanlış anlamışım. dondurulucak embriyo kalmamış. ama bu oluyor zaten. benden 28 yumurta toplandıgı zaman dondurulucak hiç kalmamıştı. şimdikinde de 11 umurtadan 1 taneyi anca dondurabildik. canım o zaman kalbinin sesini dinle. içindeki ses nereye gitmeni söylüyorsa oraya git bence. ben hislerime kulak veren biriyimdir. ilkinde mayaya içim ısındı ve kasım ayında yaptırmam gerektiğini düşündüm. ikincisinde anatoliaya ısındım ve eylülde gitmeliyim dedim. çok şükür ikisi de hissettiğim gibi oldu. tez zamanda seninde çok güzel haberlerini alalım insallah.

Kuzucum haydi geçmiş olsun ve gözün aydının olsun inşallah :) sende katıldın aramıza :)

Kızlar 1 tane 5 gün embriyosu konuldu test gunumde 3105 çıktı iki gün sonra iki katı çıktı acaba degerlerim normal mi haftaya kese ve kalp atışı için gidicem duşuncelerinizi merak ediyorum
12. Gün değeriniz mi?? kaçıncı gün değeri bu?? MaşaAllah çok yüksek

kızlar ben adet oldm yarın gidicem doktra. alttn muayene ve tahlil olucakmş. iğnelerde baslar sanrm. 2. gunden sonra kaç gun arayla hastneye cağırıolr acaba? bide her gttgimzde kan verıomyuz? yksa sadece ultrason mu?

kızlar ben adet oldm yarın gidicem doktra. alttn muayene ve tahlil olucakmş. iğnelerde baslar sanrm. 2. gunden sonra kaç gun arayla hastneye cağırıolr acaba? bide her gttgimzde kan verıomyuz? yksa sadece ultrason mu?
Her gittiğinde kan veriyosun canm ona görede igne yazio zaten

CANım ben gıttıgım gun ılaclara basladım o gun kan vermedım. Bı sonrakı kontrol 5 gun sonra oldu o gun kan verdım. Bı de ıkı gun sonra gıttıgımde kan verdım o kdar. Sonra da 3 gun sonra yumurta toplamaya gıttım

Canım sana ılave ılac verdı mı ? Bana progestanın ıgnesını de yazdı ıkı tane yarın ve bı hafta sonra vurulcam
Yok canım bana tetadox mu ne öyle bir antibiyotık vermişti opuda onu yarın sabah ve akşam kullanıcam son kez sonra prednolad dıye bı ılac verdı onu bu akşam son kullanıcam bırde jeli verdi sabah akşam devam o jel zaten progestan yerıne geçiyor gebe kalırsanda 12. Haftaya kadar bu jelı kullanıcaksın çiçeklerin nasıl yaşaması için suya ihtiyacı varsa embrıyonunda bu jele ihtiyacı var sakın aksatma en onemlisi bu dedı zaten corasprın ve folik asite devam sana ne verdı cnm

AYnı senın dedıgın ılacları kullanıyorum ben de canım. Antıbıyotık farklı sadece monodox mu neydı bı de corasprın var. İğne yok dıye sevınıyodun ben de ama kacamadım ıgneden jel ben de sabah aksam kullanıyorum neden iğneyi verdi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…