2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İnşallah tutunmuslardir test sonucunu yazar sin dini buraya

Anladım canım herkeste farklı ilaç Evden dışarı çıkmıyorum ki merdiven Bile inmiyorum düşün yürümüyorum pek ya oturuyorum ya uzanıyorum öyle işte

Gunde ne kadar kalinlasiyorki acaba. benimde 9.7 ptesi gunuydu..ctesi yada onumuzdeki ptesi transfer olsa. 1 hafta gecmis oluyo.
Ama seninki gercekten.kalinmis.

İnşallah tutunmuslardir test sonucunu yazar sin dini buraya
Tabi yazarım canım.. aslında korkularımda var bakalım bu serüvenim nasıl sonlancak.. rahmime çizik atılcaktı unutuldu.. akşam biraz kanamam oldu, belim çok ağrıyor..rabbim İnşaAllah güzel bir başkangıç hazırlamıştır.

9.8 olculdukten kac gun sonra transfer oldu canim. kac gune 14 oldu yani

Ben biraz arastirmistim 17 ustu olunca sanirim kalin sayiliyormus.

Hadi bakalim geri sayim basladi senin icin

Ya bide ben 3. gun 5. gun anlamiyorum. guzel bolunuyosa neden 3. gun koyuyorlar 5 i beklemiyorlar..
Okuduklarimi soyluyorum.henuz bana 3 5 diye bisey denmedide .aklima takildi

Ya bide ben 3. gun 5. gun anlamiyorum. guzel bolunuyosa neden 3. gun koyuyorlar 5 i beklemiyorlar..
Okuduklarimi soyluyorum.henuz bana 3 5 diye bisey denmedide .aklima takildi

Canım benim anladıgım yumurtalar guzel ilerliyosa 5.gunu beklemeye gerek yok bı de yumurta azsa zaten transfer edılıcek olan kalıtelı embrıyolar 3. Gunde kendını bellı edıyo. Ama yumurta sayısı fazlaysa 5. Gunu beklıyolar kı en ıyısını secıp koyabılelım. Yanı cok fark yokmus ama bana bugun embrıyolog 3. Gun olunca tutma sansı %5-7 arasında daha cok oluyomus dedi .Ama belkı de benı rahatlatmak ıcın oyle demiştir

Banada doktorum ancak adetle atilablcegni syledi embriynn kolay kolay gelmez dedi hatta transferden hemen sonra tuvaletini yap dediler utandgmdan yapmadm doktorda o geri gelmez yerlestrdm dedi benmde 10.gn. Crinone jeli yaptigmda iceri sokuyrz ya o jelde kahve akinti vardi bi problem olmaz bebce herkeste belirtide olmuyo hem dusunme bence ama tavsiye erken test sakin yapma

5.gune gden embriyonun tutunma sansi daha yksek dedi bana hemsirem ne kdr fazla yasiyoda o kdr sans artiyo yani ben oyle bliyrm ama yanlsta olablr

5.gune gden embriyonun tutunma sansi daha yksek dedi bana hemsirem ne kdr fazla yasiyoda o kdr sans artiyo yani ben oyle bliyrm ama yanlsta olablr
Bende hep 5. gun daha fazla diye okumustum . gerci 3 tutanda cok 5 tutmayanda var. nasipte ne varsa o. bakalim. en hayirlisi neyse o olsun

10.gün yapsam olur mu canım

Bende hep 5. gun daha fazla diye okumustum . gerci 3 tutanda cok 5 tutmayanda var. nasipte ne varsa o. bakalim. en hayirlisi neyse o olsun

AYnen oyle valla. Dıyorum ya belkı de benı rahatlatmak ıcın oyle soylemıstır.yasıycak ömürleri varsa 3 5 farketmez gelicekler dünyaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…