2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

10.gün yapsam olur mu canım
Yapma sakin hemde bekle test gununu ben 10.gn yaptm idrar testi negatf cikti 12.gn yaptm kanda hamile ciktim. Ama dusuk tehlikem vardi belkidde o 2gun icinde aglamalarm zirlamarm dusurdu motivemi etkiledi nasip kismet gerci ama sen bekle

Anladım canım herkeste farklı ilaç Evden dışarı çıkmıyorum ki merdiven Bile inmiyorum düşün yürümüyorum pek ya oturuyorum ya uzanıyorum öyle işte
Bende öyleyim canim evin 4. kat bide hic çıkmadım daha esim sağolsun herseyle ilgileniyor. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Ya bide ben 3. gun 5. gun anlamiyorum. guzel bolunuyosa neden 3. gun koyuyorlar 5 i beklemiyorlar..
Okuduklarimi soyluyorum.henuz bana 3 5 diye bisey denmedide .aklima takildi
Bunu bende sordum doktoruma embiryosu az olan adaylarda 5 ve 5 ten az use 5. güne bırakıp riske atmak istemiyoruz dedi. sonucta eb güvenli yer rahim oluyor dedi

Kızlar 1 tane 5 gün embriyosu konuldu test gunumde 3105 çıktı iki gün sonra iki katı çıktı acaba degerlerim normal mi haftaya kese ve kalp atışı için gidicem duşuncelerinizi merak ediyorum

Kızlar 1 tane 5 gün embriyosu konuldu test gunumde 3105 çıktı iki gün sonra iki katı çıktı acaba degerlerim normal mi haftaya kese ve kalp atışı için gidicem duşuncelerinizi merak ediyorum
Canim bence o embiryoda ikiye bölünüp ikiz olmuştur. olabilir yani masallah degerin cok yüksek cogul gebelik hcg sine benziyor hadi hayırlısı olsun

Eşimi durduramiyorum illa test yapalimmi diyip duruyor. daha 5. gundü bugün bisuna morelimizi bozmayalım diyorum anlamiyor. doktorumda sıkıca tembih etti 3 kasımı bekle diye offf

Benden
Yapma sakin hemde bekle test gununu ben 10.gn yaptm idrar testi negatf cikti 12.gn yaptm kanda hamile ciktim. Ama dusuk tehlikem vardi belkidde o 2gun icinde aglamalarm zirlamarm dusurdu motivemi etkiledi nasip kismet gerci ama sen bekle
Söz bekliycem tamam haklısın

Sağol canım edicem özellikle dikkat etmemi tavsiye ettiğin bişey varmi:)
Cok fazla sıkma kendini sürekli yatmakta iyi degil evin icinde yavas adimlarla özellikle kisa yürüyüşler yap doktorum bana 30 dakikayi gecmesin ilk 3 gun ayakta kaldığın sure dedi bol bol dinlen. vee altın kural kabız olmamak icin dogru beslen bol bol sıvı tüket ben 3 litre su iciyorum ki kullandığım ilaçların etkisini cabuk atıyorsun vucudundan ve kilo almanida engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…