- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 32
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.241
Yapma sakin hemde bekle test gununu ben 10.gn yaptm idrar testi negatf cikti 12.gn yaptm kanda hamile ciktim. Ama dusuk tehlikem vardi belkidde o 2gun icinde aglamalarm zirlamarm dusurdu motivemi etkiledi nasip kismet gerci ama sen bekle10.gün yapsam olur mu canım
Nasip kismet isi bunlar oljcagi varsa her turlu olur galiba bz kendimizi kandrmaya calisiyrzAYnen oyle valla. Dıyorum ya belkı de benı rahatlatmak ıcın oyle soylemıstır.yasıycak ömürleri varsa 3 5 farketmez gelicekler dünyaya :)
Ozman benimde 9 kasım da belli olur benimde esimin doğum günü 19 kasım :))8 kasım canım.27 kasım dogum gunum ıns bebeklerım annelerıne hedıye gıbı gelırler
Bende öyleyim canim evin 4. kat bide hic çıkmadım daha esim sağolsun herseyle ilgileniyor. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Anladım canım herkeste farklı ilaç Evden dışarı çıkmıyorum ki merdiven Bile inmiyorum düşün yürümüyorum pek ya oturuyorum ya uzanıyorum öyle işte
Bunu bende sordum doktoruma embiryosu az olan adaylarda 5 ve 5 ten az use 5. güne bırakıp riske atmak istemiyoruz dedi. sonucta eb güvenli yer rahim oluyor dediYa bide ben 3. gun 5. gun anlamiyorum. guzel bolunuyosa neden 3. gun koyuyorlar 5 i beklemiyorlar..
Okuduklarimi soyluyorum.henuz bana 3 5 diye bisey denmedide .aklima takildi
Canim bence o embiryoda ikiye bölünüp ikiz olmuştur. olabilir yani masallah degerin cok yüksek cogul gebelik hcg sine benziyor hadi hayırlısı olsunKızlar 1 tane 5 gün embriyosu konuldu test gunumde 3105 çıktı iki gün sonra iki katı çıktı acaba degerlerim normal mi haftaya kese ve kalp atışı için gidicem duşuncelerinizi merak ediyorum
Aminn inşallah hepimiz yaşarız canımAy gerçekten mi bende öyle düşünüyorum ama sağlıklı olsun da rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşaallah sonuda güzel ve mutlu sonla biter ilk 3 gun cok dikkat et olurmu. allah yardımcın olsunYaaa kızlarr yarın transfer ve ben çook mutlu vede heyecanlıyımmm. Bebişkomu alıp gelicem inşallah
Tesekkur ederim canimBunu bende sordum doktoruma embiryosu az olan adaylarda 5 ve 5 ten az use 5. güne bırakıp riske atmak istemiyoruz dedi. sonucta eb güvenli yer rahim oluyor dedi
Banada doktorum ancak adetle atilablcegni syledi embriynn kolay kolay gelmez dedi hatta transferden hemen sonra tuvaletini yap dediler utandgmdan yapmadm doktorda o geri gelmez yerlestrdm dedi benmde 10.gn. Crinone jeli yaptigmda iceri sokuyrz ya o jelde kahve akinti vardi bi problem olmaz bebce herkeste belirtide olmuyo hem dusunme bence ama tavsiye erken test sakin yapma
Söz bekliycem tamamYapma sakin hemde bekle test gununu ben 10.gn yaptm idrar testi negatf cikti 12.gn yaptm kanda hamile ciktim. Ama dusuk tehlikem vardi belkidde o 2gun icinde aglamalarm zirlamarm dusurdu motivemi etkiledi nasip kismet gerci ama sen bekle
İnşallah canım inşallahBende öyleyim canim evin 4. kat bide hic çıkmadım daha esim sağolsun herseyle ilgileniyor. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Sağol canım edicem özellikle dikkat etmemi tavsiye ettiğin bişey varmi:)İnşaallah sonuda güzel ve mutlu sonla biter ilk 3 gun cok dikkat et olurmu. allah yardımcın olsun
Yaaa kızlarr yarın transfer ve ben çook mutlu vede heyecanlıyımmm. Bebişkomu alıp gelicem inşallah
Cok fazla sıkma kendini sürekli yatmakta iyi degil evin icinde yavas adimlarla özellikle kisa yürüyüşler yap doktorum bana 30 dakikayi gecmesin ilk 3 gun ayakta kaldığın sure dedi bol bol dinlen. vee altın kural kabız olmamak icin dogru beslen bol bol sıvı tüket ben 3 litre su iciyorum ki kullandığım ilaçların etkisini cabuk atıyorsun vucudundan ve kilo almanida engelliyor.Sağol canım edicem özellikle dikkat etmemi tavsiye ettiğin bişey varmi:)
İnşallahhhh canimmCok degısık bı duygu canım Allah inş burdan da temmuz annelerine transfer olmamızı nasip eder