2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

AYnı senın dedıgın ılacları kullanıyorum ben de canım. Antıbıyotık farklı sadece monodox mu neydı bı de corasprın var. İğne yok dıye sevınıyodun ben de ama kacamadım ıgneden:KK43: jel ben de sabah aksam kullanıyorum neden iğneyi verdi anlamadım
İğne hangisi kullandığın canım? Ben hem jeli kullanıyorum hem 3 günde 1 progestanın depo olanını hemde her gün koldan yada göbekten yapılan iğne kullanıyorum

Gunde ne kadar kalinlasiyorki acaba. benimde 9.7 ptesi gunuydu..ctesi yada onumuzdeki ptesi transfer olsa. 1 hafta gecmis oluyo.
Ama seninki gercekten.kalinmis.
Adet olunca baslicaz tekrar ışte bu sefer donduracam doğal adetinde trannsfer yapacam dedi bklm inşallah tutar rahime çizik attı bu ay. Rahim için ne gerekiyorsa yapicam dedi hayırlısı artık

Tabi yazarım canım.. aslında korkularımda var bakalım bu serüvenim nasıl sonlancak.. rahmime çizik atılcaktı unutuldu.. akşam biraz kanamam oldu, belim çok ağrıyor..rabbim İnşaAllah güzel bir başkangıç hazırlamıştır.
İnşallah cnm hepimizin yüzü güler çok yorulduk bi ohbh deriz insallsh

Eşimi durduramiyorum illa test yapalimmi diyip duruyor. daha 5. gundü bugün bisuna morelimizi bozmayalım diyorum anlamiyor. doktorumda sıkıca tembih etti 3 kasımı bekle diye offf
Sakin ama sakin hayir totem yaptm de canm sakn yapma ckmaz daha ck erken bosuna uzersin kendini

AYnı senın dedıgın ılacları kullanıyorum ben de canım. Antıbıyotık farklı sadece monodox mu neydı bı de corasprın var. İğne yok dıye sevınıyodun ben de ama kacamadım ıgneden:KK43: jel ben de sabah aksam kullanıyorum neden iğneyi verdi anlamadım
Bana vermedı hatta iğne falan dedim yok dedi anlamadım hepsının kendı usulu var demekki

ben yanlış anlamışım. dondurulucak embriyo kalmamış. ama bu oluyor zaten. benden 28 yumurta toplandıgı zaman dondurulucak hiç kalmamıştı. şimdikinde de 11 umurtadan 1 taneyi anca dondurabildik. canım o zaman kalbinin sesini dinle. içindeki ses nereye gitmeni söylüyorsa oraya git bence. ben hislerime kulak veren biriyimdir. ilkinde mayaya içim ısındı ve kasım ayında yaptırmam gerektiğini düşündüm. ikincisinde anatoliaya ısındım ve eylülde gitmeliyim dedim. çok şükür ikisi de hissettiğim gibi oldu. tez zamanda seninde çok güzel haberlerini alalım insallah.
Çok sağol canım. Sana birşey sormak istiyorum senin mayada tedavi sürecin Nasıl geçti anatolyada Nasıl geçti? İkisi arasında fark oldu mu! Mesele ben 2 tedavimde de süreci şok zor atlattım. İlkin kasıklarım çok şişti. İkincisinde transferden sonra kabız oldum midem bozuldu 2 gün kustum. İlaçları bırakana kadar geceleri 1 saatte bir tuvalete kalktım. Perişan oldum yani. Acaba bu ilaçların diziyle ilgili birşey mi yoksa benim mi bünyem çok toki veriyor onu merak editörüm. Sen ddosman hocada tedavi olduğun için süreci Nasıl atlattın merak ettim. Benim 2 arkadaşım çok rahat geçirdiler ama onlardan birimin 6 yumurtası birinin 12 yumurtası vardı. Yumurtaları az olduğu için mi Rabat atlattılar ya da doktorlar mı ilgili onu kestirmeye çalıştığım için soruyırum.

Haklısın bende öyle yapıcam artık . bugun 6. gun sabret az kaldi diyorum ben ondanda sabırsızım ama asla cesaret edemem3 kasımdan önce
Aynen canım çok merak içindeyim az kaldı bu arada ya sol kasığında ağrı oluyor ara ara bu sabah uyandım hafif hafif ağrı oluyor benimde 6.gün

X