2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Benimde çatlatma iğnesi olduğum gün 9.8mm , transfer günü embriyolar rahime borakıldıktan sonra son kez yerlerini görmek için ultrason ile bakıldı, embriyolar ekranda gösterildi ve rahim kalınlığıda 14mm 'ydi ve dr ve gayet güzel dedi..nasip bakalım test günümü bekliyorum.. pzt tutunup tutunmadığıbelli olcak
İnşallah tutunmuslardir test sonucunu yazar sin dini buraya

Ben esterfem folik asit dekort hap kullaniyorum ayrica crione jel progestan igne ve gobekten kan sulandırıcı igne yapıyorum canim. doktor tahlile kadar kesme dedi. o kalintilar bendede oluyor jelden dolayi jeki kullanınca 15dakika uzanip 15 dakia yürümemi söyledi doktor o zaman birikmiyormuş fazla
Anladım canım herkeste farklı ilaç Evden dışarı çıkmıyorum ki merdiven Bile inmiyorum düşün yürümüyorum pek ya oturuyorum ya uzanıyorum öyle işte :KK43:

Benim son musynede 14 diye kaydetmislerr düşün ondan 4 gün sonra opu oldu opudan 4 gün sonra da transfer artık o arada kim bir be kadar arttı ideali 8 ile 10 arssi mis resmen ihmale geldim bilsem sorardım bu yüzden burdaki herkese sürekli söylüyorum ki hatirlatsinlar
Gunde ne kadar kalinlasiyorki acaba. benimde 9.7 ptesi gunuydu..ctesi yada onumuzdeki ptesi transfer olsa. 1 hafta gecmis oluyo.
Ama seninki gercekten.kalinmis.

İnşallah tutunmuslardir test sonucunu yazar sin dini buraya
Tabi yazarım canım.. aslında korkularımda var bakalım bu serüvenim nasıl sonlancak.. rahmime çizik atılcaktı unutuldu.. akşam biraz kanamam oldu, belim çok ağrıyor..rabbim İnşaAllah güzel bir başkangıç hazırlamıştır.

Benimde çatlatma iğnesi olduğum gün 9.8mm , transfer günü embriyolar rahime borakıldıktan sonra son kez yerlerini görmek için ultrason ile bakıldı, embriyolar ekranda gösterildi ve rahim kalınlığıda 14mm 'ydi ve dr ve gayet güzel dedi..nasip bakalım test günümü bekliyorum.. pzt tutunup tutunmadığıbelli olcak
9.8 olculdukten kac gun sonra transfer oldu canim. kac gune 14 oldu yani

Ben biraz arastirmistim 17 ustu olunca sanirim kalin sayiliyormus.

Kızlar oldum transferimi evdeyim dinleniyorum. 2 tane bebişimi aldım. 1.kalite istenilen seviyedelermiş. Diğer embriyomu da 5. Güne kadar bekleticekler. İyi devam ederse dondurulcak. Şuan onun gelişimi biraz geriymiş. Yarın saat yerınden kalkmadan yattım sonrasında gonderdıler. Tuvalete yeterınce sıkısamadıgım için de alttan serum verdıler o yuzden sık sık wc ye gıdıyorum. Dr 3 gun evde dınlensen yeter dedı.ama ben carsamba başlıycam işe. Hakkınızda hayırlısı kızlar Allah hepımızın yuzunu guldursun. Buarada @dehaaa maşallah çok guzel devam edıyolar alıcagını al gerı kalanını dondur :)
Hadi bakalim geri sayim basladi senin icin :KK66:

Ya bide ben 3. gun 5. gun anlamiyorum. guzel bolunuyosa neden 3. gun koyuyorlar 5 i beklemiyorlar..
Okuduklarimi soyluyorum.henuz bana 3 5 diye bisey denmedide .aklima takildi:KK51:

Ya bide ben 3. gun 5. gun anlamiyorum. guzel bolunuyosa neden 3. gun koyuyorlar 5 i beklemiyorlar..
Okuduklarimi soyluyorum.henuz bana 3 5 diye bisey denmedide .aklima takildi:KK51:

Canım benim anladıgım yumurtalar guzel ilerliyosa 5.gunu beklemeye gerek yok bı de yumurta azsa zaten transfer edılıcek olan kalıtelı embrıyolar 3. Gunde kendını bellı edıyo. Ama yumurta sayısı fazlaysa 5. Gunu beklıyolar kı en ıyısını secıp koyabılelım. Yanı cok fark yokmus ama bana bugun embrıyolog 3. Gun olunca tutma sansı %5-7 arasında daha cok oluyomus dedi .Ama belkı de benı rahatlatmak ıcın oyle demiştir

Benim dün 4.gün dü dün lavaboya gittim peçete ile silindim kahverengi kan kalıntısı gibi bişey geldi beyaz bişelerde vardı jel kullanıyorum ya o yüzden tortu da geliyor du korktum bi tanıdıığa sordum sönmüş embriyo olabilir dedi iyice üzüldüm olabilir mi dedim tekrar jeli kullandım akşam bi saat sonra yine geldi azcık bişe sizce normal mi bugün de gelmedi hiç bir şey sarımsı jelin tortusu embriyo geri gelirmi sönerek doktor geri gelmez dedi zaten ilaçlarım ı da kestim üçüncü gün e kadar kasıklarım gögüslerim şiş ağrı oluyor du iki ilacları kullanmayı kestim doktor kararı ile düzeldi sanki kasık da ağrım yok gögüslerim şiş biraz normal mi gebelik olmadı o yüzden mi kasığım ağrımıyor
Banada doktorum ancak adetle atilablcegni syledi embriynn kolay kolay gelmez dedi hatta transferden hemen sonra tuvaletini yap dediler utandgmdan yapmadm doktorda o geri gelmez yerlestrdm dedi benmde 10.gn. Crinone jeli yaptigmda iceri sokuyrz ya o jelde kahve akinti vardi bi problem olmaz bebce herkeste belirtide olmuyo hem dusunme bence ama tavsiye erken test sakin yapma

Canım benim anladıgım yumurtalar guzel ilerliyosa 5.gunu beklemeye gerek yok bı de yumurta azsa zaten transfer edılıcek olan kalıtelı embrıyolar 3. Gunde kendını bellı edıyo. Ama yumurta sayısı fazlaysa 5. Gunu beklıyolar kı en ıyısını secıp koyabılelım. Yanı cok fark yokmus ama bana bugun embrıyolog 3. Gun olunca tutma sansı %5-7 arasında daha cok oluyomus dedi .Ama belkı de benı rahatlatmak ıcın oyle demiştir
5.gune gden embriyonun tutunma sansi daha yksek dedi bana hemsirem ne kdr fazla yasiyoda o kdr sans artiyo yani ben oyle bliyrm ama yanlsta olablr

5.gune gden embriyonun tutunma sansi daha yksek dedi bana hemsirem ne kdr fazla yasiyoda o kdr sans artiyo yani ben oyle bliyrm ama yanlsta olablr
Bende hep 5. gun daha fazla diye okumustum . gerci 3 tutanda cok 5 tutmayanda var. nasipte ne varsa o. bakalim. en hayirlisi neyse o olsun

Banada doktorum ancak adetle atilablcegni syledi embriynn kolay kolay gelmez dedi hatta transferden hemen sonra tuvaletini yap dediler utandgmdan yapmadm doktorda o geri gelmez yerlestrdm dedi benmde 10.gn. Crinone jeli yaptigmda iceri sokuyrz ya o jelde kahve akinti vardi bi problem olmaz bebce herkeste belirtide olmuyo hem dusunme bence ama tavsiye erken test sakin yapma
10.gün yapsam olur mu canım

Bende hep 5. gun daha fazla diye okumustum . gerci 3 tutanda cok 5 tutmayanda var. nasipte ne varsa o. bakalim. en hayirlisi neyse o olsun

AYnen oyle valla. Dıyorum ya belkı de benı rahatlatmak ıcın oyle soylemıstır.yasıycak ömürleri varsa 3 5 farketmez gelicekler dünyaya :)

X