2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım cok geçmiş olsun.Böyle haberleri olunca demek ki tutsa bile çok sevinemeyeceğiz diyorum 9 ay ne olacağı belli değil.Ama rahim hamilelik olduğu için 2.ye tada kolay tutarmış bir yerlerden duydum (artık duydum mu okudum mu bende karıştırıyorum)Hadi hayırlı olsun yeni serüvenin canım güzel olacak inşallah bu seferki:KK200:

bende bundan korkuyorum.Benim ilk denemem belki tutmayacak ve sonra acaba şu mu var sende deyip şu testi yapalım derlerse çok büyük saçmalık olur diye düşünüyorum.Yapsınlar ne test varsa zaten neredeyse 2.5 yıl korunmadığımız halde olmuyor sonuçta bizi incelemeleri var haksız mıyım kızlar.Ben istiyorum ki artık sizde şu var desinler o yüzden olmuyor,şöyle bir tedavi uygulayacağız dimi?En Büyük KK
ins canim hepimiz için hayırlı sonuçlarını olsun. mevlam hepimizin kucaklarini doldursun.

amin arkadaşlar amin hepimiz için hayırlısı tabi ama içerden bir seste devamlı ya bu sefer artık hayırlı olanı gelmiştir diye isyan ediyor:rolleyes:(Allahım tövbe sana değil kendime isyanım aslında)
Canım sen şimdi onları düşünme inşallah tutunur bebişlerin ama eğer ki negatif le sonuçlanırsa Allah korusun diğer testleri isteyecekleri de iki iki dört doktorların hepside aynı tedavi yöntemi uyguluyorlar çünkü
tatlım ben içimde hiç umut yok diyemem ama nedense artık alıştım negatiflere hatta bir arkadaş bir yerde yazmıştı anne olabileceğime bile bazen inanasım gelmiyor,valla bu duygu sömürüsü değil öyle işte(kızlar hepimiz aynı değilmiyiz sanki imkansızlaşması mucize olan bir şeyi bekler gibi olmuyormuyuz bazen,piyango gibi zaten bana çıkmazki :-)).Bazen okuduklarımı okuyunca umutlanıyorum mesala az önce bahrik canım sana alıntı yapmıştım yazmamışım nedenini.Benimde sendeki gibi tuvalette artık rahim mi vajina mı bilemedim bir ağrım var tuvalete gitmeye korkuyorum sanki orası dışarı çıkacak gibi:KK17:Bu umut oluyor sonra diyorum ki sende tutmaz kızım 2.yi şimdiden planlamaya bak.Bu arada ilaç işe yaradı şükür

Aynen canım bi akrabamiz da tüp bebekle hamile kaldı doğum yaptıktan 3 ay sonra tekrar hamile olduğunu öğrenmiş oturmuş ağlamış sinir oldum o kadar cektiklerini unutmuşmuda agliyormuş dedim, üzülme canım inşallah bizimde olacak sabretmemiz lazım olmazsa da belki böylesi hayirlıdır benim öz teyzeminde olmuyordu tedavi görüyordu sürekli 33-34 yaşlarında trafik kazasında kaybettik bebeği olsaydı arada kalacaktı demekki böylesi hayırlıymıs, eşi evlendi evlendiği kişiden 2 tane çocuğu oldu yanı kısacası olmazsa da isyan etmemek lazım her şerde bi hayır vardır canım :KK66:
canım benim çok üzüldüm:KK43:.Doğru söylüyorsun ama.Olabilir çocuğumuzda olabilir çok isteriz ama sonra hiç beklemediğimiz bir yükte verebilir ,bizi evladımızla da sınayabilir Allah korusun.Dediğin gibi hayırlıysa olsun yarabbim

amin arkadaşlar amin hepimiz için hayırlısı tabi ama içerden bir seste devamlı ya bu sefer artık hayırlı olanı gelmiştir diye isyan ediyor:rolleyes:(Allahım tövbe sana değil kendime isyanım aslında)
Aynen canım millet korunurken bile hamile kalıyo bizde piyango çıkacakmış gibi bekliyoruz :KK70: her ay kırmızı kart görmekten bıktım artık :KK14:

canım benim çok üzüldüm:KK43:.Doğru söylüyorsun ama.Olabilir çocuğumuzda olabilir çok isteriz ama sonra hiç beklemediğimiz bir yükte verebilir ,bizi evladımızla da sınayabilir Allah korusun.Dediğin gibi hayırlıysa olsun yarabbim
Aynen canım rabbim hayırlı sağlıklı versin...

tatlım ben içimde hiç umut yok diyemem ama nedense artık alıştım negatiflere hatta bir arkadaş bir yerde yazmıştı anne olabileceğime bile bazen inanasım gelmiyor,valla bu duygu sömürüsü değil öyle işte(kızlar hepimiz aynı değilmiyiz sanki imkansızlaşması mucize olan bir şeyi bekler gibi olmuyormuyuz bazen,piyango gibi zaten bana çıkmazki :-)).Bazen okuduklarımı okuyunca umutlanıyorum mesala az önce bahrik canım sana alıntı yapmıştım yazmamışım nedenini.Benimde sendeki gibi tuvalette artık rahim mi vajina mı bilemedim bir ağrım var tuvalete gitmeye korkuyorum sanki orası dışarı çıkacak gibi:KK17:Bu umut oluyor sonra diyorum ki sende tutmaz kızım 2.yi şimdiden planlamaya bak.Bu arada ilaç işe yaradı şükür
Allah dualarını kabul etsin, bebeğine kavuştursun inşallah canım. Ne zamandır deniyorsunuz? Benim 32. ayım, 30 yaşındayım

Üniversite hastanesi. Transferden sonra bir hafta rapor gerekli bence de. Daha önce yaptırmadığım için bilmiyorum ama isteyince doktor verir diye düşünüyorum
sağol canım.ben de tüp bebeği bahçecide yaptırıcam ama rapor çıkarttığımız hoca takibimi yapacak.raporu ondan alırım o zaman.hastanelere rapor verdiğiniz hastaların yatışını yapın diye yazı gitmiş o yüzden telaş yaptım ben de

sağol canım.ben de tüp bebeği bahçecide yaptırıcam ama rapor çıkarttığımız hoca takibimi yapacak.raporu ondan alırım o zaman.hastanelere rapor verdiğiniz hastaların yatışını yapın diye yazı gitmiş o yüzden telaş yaptım ben de
Bahçeci neresi bilmiyorum canım. Ben de daha tüp bebeğe iki gün önce karar verdim. Fakültede yaptırmak konusunda kararsızım ama. Ankarada falan mı yaptırsam

İstanbulda bir tüp bebek merkezi.sgk ile anlaşması olduğu için tercih ettik biz de.burda üniv. hastanesinde tüp bebek merkezi yok.sizin sorun neydi?

Muayneden çıktım kızlar transfer zamanı rahim kalınlığı biraz fazlsymis o yüzden tutmamış dedi bu sefer gerekirse dobdururuz bekleriz dedi sinir oldum o zaman niye demedi ki benim zamanımı paramı enerjimi yedi ya histeroskopi için gün verdi tekrar bklm bir sonraki adet de dener mi tekrar biraz muamma benim ki
cnm kalınlığı farketmemiş mi bide sürekli kontrol ediliyo nasıl farkedilmez ne yapacaksın yaptırcak mıısn histeroskopi devam edecek misin hulusi beyde

X