2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Şuan çok iyiyim canım içime sanki pozitif olacak gibi doguyo ama bilmiyorum negatifi düşünmek bile istemiyorum hiç belirti de yok ama kasıgıma batma oluyo arada o kadar senin ne zamandı canım :)

Valla ben seni bekliyorum yarın sabah kahvaltı bile yapmadan git bekleme süresinde yaparsın erken git ben bekliyorum seni inşallah hayırlı haber vericeksin senden sonrada ben inşallaaaahhhh. :KK66:

cadiprensesss cadiprensesss senin fikrin varmı senin ilaçlar ne kadar tuttu raporlu nekadar ödedin canim
İlk tüp bebekde %30 ikincide %25 üçüncüde %20 ödüyoruz canım ben ocak ayında bitirdim aldığım ilaçları iptal oldu,onun için bu tedavide ve haziran ayındaki tedavide ilaçlar ücretliydi sadece tedavi raporluydu, ocak ayında raporlu aldığım ilaçlara 1150 vermiştik

Valla ben seni bekliyorum yarın sabah kahvaltı bile yapmadan git bekleme süresinde yaparsın erken git ben bekliyorum seni inşallah hayırlı haber vericeksin senden sonrada ben inşallaaaahhhh. :KK66:
Sabah 8.30 a kadar hastane de olurum öğlene kadar sonucum çıkar canım inşallah pozitif çıkar bakalım hayırlısı :)

Bu arada baska bir forumdan arkadas baskentte ilk denemesinde hamile kaldi.nasip kismet.ben de degistireyim mi diye dusundum anatoliayi ama iyi olmadiklarini dusunmem icin sadece bir deneme yetmez.degistirmeyi ben de dusundum ama neden diye sorunca verecegim cevap:bozuk psikolojim oldu.siz nerede tedavi oldunuz
Ben medicana'da oldum. aslında doktorumdan, çalışanlardan ve hastaneden çok memnunum. İlk denememde olumsuz olunca bütün nedenleri araştırdılar ve 2. Sinde ona göre ilerlediler ama 2. de olumsuz olunca değiştirsem mi diye düşündüm. Bir de ben 2 sinde de süreci çok ağır atlattım. diğer 2 arkadaşım süreci çok rahat atlattı. acaba ilaçların dozundanmı diye düşündüm. Süreci rahat atlatan ve olumlu sonuç alan arkadaşlarımın gittiği bir merkeze mi gitsem diye düşünüyorum. Belki ilaç dozu farklı olur ve rahat atlatırım. Ben çalışıyorum dinlenme durumum olmuyor işe gidiyorum onun için süreci rahat geçirmek benim için önemli. Birde 22 yumurtadan 14 ünün döllenmesi ve içlerinden sadece 1 tanesinin 1. Kalite olması labaratuvar kısmındada aklımı karıştırılıyor.

Canim doktorlardan biri osman denizhan özgün du. Digeri adnan beydi ama soyadini hatirlamiyorum.
Benim şuanki doktorum Osman Denizhan Özgün medicanada çalışıyor kendisi. Sen hocadan memnun muydun? Aslında ben çok çok memnunum elinden gelen herşeyi yaptı yapıyorda. İlki tutmayınca herşeyi araştırdı ona göre ilerledi ama yine tutmadı. 2. De tutmayınca değiştirsem diye düşündüm. Bir de ben süreci çok zor yaşadım. Osman hocada tedavi olduğunda sen süreci Nasıl yaşadın zor mu kolay mı?

Ben medicana'da oldum. aslında doktorumdan, çalışanlardan ve hastaneden çok memnunum. İlk denememde olumsuz olunca bütün nedenleri araştırdılar ve 2. Sinde ona göre ilerlediler ama 2. de olumsuz olunca değiştirsem mi diye düşündüm. Bir de ben 2 sinde de süreci çok ağır atlattım. diğer 2 arkadaşım süreci çok rahat atlattı. acaba ilaçların dozundanmı diye düşündüm. Süreci rahat atlatan ve olumlu sonuç alan arkadaşlarımın gittiği bir merkeze mi gitsem diye düşünüyorum. Belki ilaç dozu farklı olur ve rahat atlatırım. Ben çalışıyorum dinlenme durumum olmuyor işe gidiyorum onun için süreci rahat geçirmek benim için önemli. Birde 22 yumurtadan 14 ünün döllenmesi ve içlerinden sadece 1 tanesinin 1. Kalite olması labaratuvar kısmındada aklımı karıştırılıyor.
Benim de 8 yumi den 4 u dollendi sadece 1i 5.gune gitti orta kaliteydi.sperm ve agirlikli olarak yumurta kalitesindendir;yumurta kalitesi her ayni olmaz dendi bana.sana sebep ne gosterildi? esime sperm dna hasar testi yaptirdik temiz cikti.kromozom ve pihtilasma testi yaptirdik sonuc bekliyoruz.yumurta sayin cok pco isen baskent hastanesi hulusi bulent zeyneloglunu degerlendir derim
Benim gittigim anatolia da olabilir her ne kadar ben sonuca ulasamamis olsam da arastirip gittim.ilk 2 tedavini ayni yerde olmakla cok iyi etmissin ama 3.de degistirmelisin

Ben ikinci kez başkent de deneyecem ilki de ordaydi olmadi bu da olmazsa ıstanbul bahceci düşünüyorum ankara değil şen başkente niye guvenmiyorsun peki
Başkent çok kalabalık ve çok sıra bekliyorsun. Ben çalışıyorum başkente gidip o kadar saat bekleyemem. Başkente Muayeneye gittiğimde tam 1 saat bekledim ve 1 saat sonunda paramı geri alıp çıktım. Herkes üst üste. Ben öyle bir ortam istemiyorum. Onun için başkenti istemiyorum canım.

Benim de 8 yumi den 4 u dollendi sadece 1i 5.gune gitti orta kaliteydi.sperm ve agirlikli olarak yumurta kalitesindendir;yumurta kalitesi her ayni olmaz dendi bana.sana sebep ne gosterildi? esime sperm dna hasar testi yaptirdik temiz cikti.kromozom ve pihtilasma testi yaptirdik sonuc bekliyoruz.yumurta sayin cok pco isen baskent hastanesi hulusi bulent zeyneloglunu degerlendir derim
Benim gittigim anatolia da olabilir her ne kadar ben sonuca ulasamamis olsam da arastirip gittim.ilk 2 tedavini ayni yerde olmakla cok iyi etmissin ama 3.de degistirmelisin
Canım ilk tedavi sıradan bir tedaviydi. ilkinde tutmayınca genetik, pıhtılaşma bütün testler yapıldı. Orda maaşallah herşey çıktı onun için doktorum bütün bulguları dikkate alıp farklı bir tedavi ile ilerledi. Embriyolara pgt yapıldı hiçbirşey şansa bırakılmadı aslında. 1 karilteli 1 orta kalite 2 tane embriyo koyuldu. Benim doktorum dna hasarı olayına inanmıyor onun için spermle ilgili bişey yapmadı. Ama dna hasarı için biz daha önce Kaan aydıysa tedavi olmuştuk zaten. Pko yok bende. Büyük konuşmayayım fa Başkent'te yaptırmayı düşünmüyorum. Anatolia Hakkı'nda da pek iyi şeyler duymadım ama önemli olan senin Oray'a güvenmem ve memnun kalman.

Eczacınin biri yüzde 30 diğeri yüzde 35 dedi ödemem gereken miktara yüzde 80 yanlış olmasın? Toplam nekadar tutmustuda sen 840 ödedin canim?

Yuzde yırmı olcaktı canım. Yuzde 80 ını devlet odedı yanlıs soyledım pardon :) Bizim eczacı eger raporsuz alsaydınız 3 bıne yakın oderdınız dedı. Bız 5 kutu gonal-f 10 kutu meronıal 10 kutu orgalutran bı kutu da catlatma ıgnesı aldık.

Canım ilk tedavi sıradan bir tedaviydi. ilkinde tutmayınca genetik, pıhtılaşma bütün testler yapıldı. Orda maaşallah herşey çıktı onun için doktorum bütün bulguları dikkate alıp farklı bir tedavi ile ilerledi. Embriyolara pgt yapıldı hiçbirşey şansa bırakılmadı aslında. 1 karilteli 1 orta kalite 2 tane embriyo koyuldu. Benim doktorum dna hasarı olayına inanmıyor onun için spermle ilgili bişey yapmadı. Ama dna hasarı için biz daha önce Kaan aydıysa tedavi olmuştuk zaten. Pko yok bende. Büyük konuşmayayım fa Başkent'te yaptırmayı düşünmüyorum. Anatolia Hakkı'nda da pek iyi şeyler duymadım ama önemli olan senin Oray'a güvenmem ve memnun kalman.
Evet cok elestirilen bir merkez anatolia..benim ablam doktor hem o 2011 de tup bebek yaptirdi ilk denemesinde hamile kaldi orda..hem de etlik zubeyde hn da benimle bu surecin en basindan beri ilgilenen bir doktor (ablamin arkadasi) onerdi hakan yaraliyi.bir merkeze %100 guvenmek imkansiz malesef.surecin sonunda %100basari garantisi yok ve suistimale cok acik bir mevzu malesef.ama her merkezde basariya ulasan da var ulasmayan da..baska bir forumdan arkadas baskent gögsen önalan da tedavi gordu ikiz hamile..burdan leftere09 leftere09 anatoliada tedavi gormus ve simdi hamile..senin icin geriye centrum gurgan clinic ve genart kaliyor.istanbul imkanin varsa sema ya da semra kahraman tek atista tutturuyormus..

Hulusi bey doktorum evet c
Baskentte doktorunuz kim?benim de ikinci anatoliada olmazsa baskent dusunebilirim sadece kalabalik olmasi gozumu korkutuyor.surec nasil isliyor bir sknti yasadiniz mi..
co yoğun sabah 7 de ilk giden sıraya adını yazdırıyor doktor gelince de o sıraya göre alıyor ben ilkinde 3 günde bir yumurta,takibi yaptı sonra opu 3. Günde transfer yaptı çok yoğun olduğu için herşeyi her defasında soruyorum ben ilaçları vs

X