- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 38
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.841
D dehaaa_balprensesi_ kızlarr korkcak bişi yok. Sadece bildiğin ameliyata giriyosunuz o yüzden buna hazırlıklı olun. Çıkınca adet ağrısı gibi bi ağrı okadar. Anestezidende korkmuyosanız benim gibi hiçbişeycik yok
Ay o damar bulması benim hep el üstünden buluyolar oda çok acıtıyo bilirsiniz. Ben çok ağlamıştım opuds uyumadan narkoz fobim oluşmuştu geçen seneAynen oyle korkulcak bısı yok. Ben opudan cok nası damar yolu actırcam dıye korkuyodum ıkı kere denedıler oyle buldularondan sonrasında bısı yok zaten ılacı verdıklerı gıbı basım dondu anında uyumusum
Ay o damar bulması benim hep el üstünden buluyolar oda çok acıtıyo bilirsiniz. Ben çok ağlamıştım opuds uyumadan narkoz fobim oluşmuştu geçen sene
Canım ben adetimin 19. Günündeydim çizik attığında adet olunca da tupe başlıcak yani şen ne zaman tüp bebek yaptiracaksan ondan önceki adetin yumurtlama döneminde çizik atıyorCnm ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuan ama kanamam bi kaç güne bitermiş doktor öyle dedi .. ben 1 ay dinlenilip diğer adetimle başlayalım dedim çünkü kimyasaldan sonra nezaman adet olacağımı bile bilmiyorum ... çiziği adetin kaçıncı günü atıyorlar ve o ay tüp bebek olmuyor demi diğer ayı bekliyoruz eğer öyleyse 3 ay geçmiş olcak tüp bebek yaptırmak için
Tmm cnm ozaman çizik ile tüp bebek arasında bir adet olcak .. bu ay yapmıycak önümüzdeki ay adet olcam çizik atacak diğer ayda tüp bebek aralık sonunu bulur bende biraz dinlenmiş olurum bu sayede :) teşekkür ederim cnm BnmCanım ben adetimin 19. Günündeydim çizik attığında adet olunca da tupe başlıcak yani şen ne zaman tüp bebek yaptiracaksan ondan önceki adetin yumurtlama döneminde çizik atıyor
Aynı marka test ile yap farklı markalarda sorun olabiliyorRabbim daim olacak bi gebelik nasip eder InsaaAllah bu sefer canim.. idrar testi yaptikca yüklerim.. pzt ye kadar gün gecnez yoksa..
Canım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorumcanım benimde çarşamba . valla ben de şimdiden korkuyorum :)
,17sınde nakıl oldu 31i kan tahlılıRabbim daim olacak bi gebelik nasip eder InsaaAllah bu sefer canim.. idrar testi yaptikca yüklerim.. pzt ye kadar gün gecnez yoksa..
Heyy nasıl genel anestezi istemedin aman diyimCanım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorumsen genel anesteziylemi olucaksn. Benm genel anestezi olmicak istemedm
Napayımya delikdeşik olmaktansa tek seferde ordan alıyolarEl ustu cok fena ya ılaclı emar cektırmıstım orda canım cok acımıstı bı de el ustunden kan aldırmak zorunda kalmıstı o yuzden ozellıkle kolumdan almaya calısın dedım ılkınde bulamadı ıkıncı de oldu. Zaten korkunca da bulamıyolar.
Başka bişey yapıyorlar yarı baygın oluyomussunHeyy nasıl genel anestezi istemedin aman diyim
Neden onu istedin peki?Başka bişey yapıyorlar yarı baygın oluyomussun
Yok canim islemden degil. Sonuca yaklasiyoruz ondan korkuyorumCanlarım korkulcak hiç bişi yok cok guzel uyuyosunuz valla uyandırmasalardı da bıraz daha uyusaydım keske dedımgulerek cıkmısım amelıyathaneden :) sonrasında bıraz agrım oldu hafıf kanama falan ama oyle korkulcak bısı yok. Annem 15 dakka da geldın dedı. Ayıldktan sonrası sersem gıbı oluyosunuz ben hala oyleyım 2 gun rapor aldım. Sızde alın dınlenın bol bol
Genel canim. Sormadim ama oyledir :)Canım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorumsen genel anesteziylemi olucaksn. Benm genel anestezi olmicak istemedm
Yarı baygın olduğun durumda anestezi canım.. yumurta toplama islemi anestezisiz yapilamaz ki..Başka bişey yapıyorlar yarı baygın oluyomussun
Yok canim islemden degil. Sonuca yaklasiyoruz ondan korkuyorum
Kızlar bugun opu oldum 10 tane yumurta toplandı çok ağrım var çook
Genel anestezi değil onu demek istedim canim:)Yarı baygın olduğun durumda anestezi canım.. yumurta toplama islemi anestezisiz yapilamaz ki..