2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Aynen oyle korkulcak bısı yok. Ben opudan cok nası damar yolu actırcam dıye korkuyodum ıkı kere denedıler oyle buldular ondan sonrasında bısı yok zaten ılacı verdıklerı gıbı basım dondu anında uyumusum

Ay o damar bulması benim hep el üstünden buluyolar oda çok acıtıyo bilirsiniz. Ben çok ağlamıştım opuds uyumadan narkoz fobim oluşmuştu geçen sene

Ay o damar bulması benim hep el üstünden buluyolar oda çok acıtıyo bilirsiniz. Ben çok ağlamıştım opuds uyumadan narkoz fobim oluşmuştu geçen sene

El ustu cok fena ya ılaclı emar cektırmıstım orda canım cok acımıstı bı de el ustunden kan aldırmak zorunda kalmıstı o yuzden ozellıkle kolumdan almaya calısın dedım ılkınde bulamadı ıkıncı de oldu. Zaten korkunca da bulamıyolar.

Canım ben adetimin 19. Günündeydim çizik attığında adet olunca da tupe başlıcak yani şen ne zaman tüp bebek yaptiracaksan ondan önceki adetin yumurtlama döneminde çizik atıyor

Canım ben adetimin 19. Günündeydim çizik attığında adet olunca da tupe başlıcak yani şen ne zaman tüp bebek yaptiracaksan ondan önceki adetin yumurtlama döneminde çizik atıyor
Tmm cnm ozaman çizik ile tüp bebek arasında bir adet olcak .. bu ay yapmıycak önümüzdeki ay adet olcam çizik atacak diğer ayda tüp bebek aralık sonunu bulur bende biraz dinlenmiş olurum bu sayede :) teşekkür ederim cnm Bnm

canım benimde çarşamba . valla ben de şimdiden korkuyorum :)
Canım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorumsen genel anesteziylemi olucaksn. Benm genel anestezi olmicak istemedm

Canım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorumsen genel anesteziylemi olucaksn. Benm genel anestezi olmicak istemedm
Heyy nasıl genel anestezi istemedin aman diyim

Napayımya delikdeşik olmaktansa tek seferde ordan alıyolar (

Yok canim islemden degil. Sonuca yaklasiyoruz ondan korkuyorum

Yok canim islemden degil. Sonuca yaklasiyoruz ondan korkuyorum

Ondan ben de korkuyorum valla ama 4 tane toplanmıs esımın zaten morfolojısı hareketlılıgı kotu tutunup ıyı bı sekılde bolunmelerı bıraz hayal gıbı gelıyo bana. 4 taneden de fire verdiğimizi dusunursek 1 tane kalsa ne ala. O yuzden cok umutlu degılım ne olucaksa olucak. Allah istedikten sonra hersey olur. Meryem anamız nası erkeksız hamıle kalmıs Yeter ki Allah ol desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…