2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

9.gun test verdim pozitifti cnm.yarin yine kan vercem.. esas test günüm çarşamba..
Küçük tuvaleti kasdediyorum) bide afedersiniz idrarım böyle pırıl pırıl..

Üye
Gögüsde şişme ve de uçlarda ağrı oldumu ilk günlerde embriyo transferi nden sonra kasık ağrısı ve sürekli idrar a çıkma gurultu geliyor mu göbeğinin aşağı kısmından ve gazın oluyor muydu beni bir aydınlatırmısın

Canım sadece kasik

Sadece adet ağrılarım oldu ve.sık tuvalete çıkıyordum.. ama ben suyu cok içiyorum günde 5 litreye yakın..tuvalet olayı tamamen ondan.. karnında gurultu varsa bağırsak sesidir o.. ilaclar özellikle vajinal jel bağırsak hareketlerini artırıyor..gebelikte bi ilgisi yok..

kızlar rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.geçen de minibüse binmek zorunda kaldım bayağ hoplattı zıpladık.ihşallah bi şey olmamıştır.kanamam filan olmadı. ugün akşam kan testi yaptıracağım bakalım değer yükselmiş mi

Gözün aydın canım senin çift embriyomu tek embriyo mu? erken gebelik testimi bu benimde 8. Gün yapsam çıkarmı acaba :)
Cift embriyo canım. Senin 8. Günse benimde 8.gün. Ayın 17 de oldu transferin dimi? Ben transfer gününü saymıyorum.. ben 5. Günde yapmıştım idrar testi.. benim umudum olmadığı için yaptım çünkü hiç belirtim yoktu. Sen nasıl istiyosan tatlım.. belki idrarına geçmemiştir üzülürsün.. bide benim kan tahlil sonucum ayın 31 de daha çok var..

Evet canım 17 sinde oldu benimde test tarihim 26 sı sana neden o kadar uzun tarih vermişler ki 3. Gün embriyosu muydu benim tek embriyo oldugu için çıkacagını sanmıyorum canım bende de hiç bi belirti yok sadece akşam biraz batma oldu o kadar :)

Canım benim cift ve 5. Gün embriyosu. 12. Gün haftasonuna geldigi için, gittigim merkez haftasonu kapalı o yüzden hafta başına sarktı. Ayy sende batma kısa sürelide olsa olmuş.. bende hiçbirşey yok..akşam kınaya gittim oynadım zıpladım.. tutmadı, hiçbir belirtim yok diye. İlk gebeliğimde birsürü belirtim olmuştu..İnşaAllah hepimiz için "ol" zamanı gelmiştir

merhaba kızlar. kontrolden geldim. çarşamba opu var. bugün e2 değerime bakıldı 1500 çıkmış. 17-18-19 mm 8-9 tane yumurta varmış. bir kaç tane küçük.
e2 değeri normal mi

Ben de erken gebelik testi siparişi verdim internetten 5 tane yarın sabah başlıyorum. Umarım üzülmem.

Merhaba arkadaşlar benimde transferim cumartesi günü yapıldı ve heyecanla 3 kasımı bekliyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Aynen canım ben de oyleyım ama konu anne olmak olunca akan sular duruyo. Yumurtalarım toplandı 6 taneden 4 tane toplanmıs. Buna da sukur. Olucaksa her turlu olucak. Allah dualarımızı kabul etsın ıns. Emeklerımızın karsılıgını almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…