-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.821
Evet bayiltmadi ya şu spekukum takılıyor ya transferde de takılan o çok canımi acitiyir benim kasiyorum giremiyor aslında çizik atarken pek hissetmedim o alet mahvedio ışteCnm banada doktor çizik atacak ama narkozlu olcak sana bayıltmadanmı yaptılar
Yok cnm hisyerodkopi de kamera ile rahim içine bakılıyor bunda normal muayne gibi alttan spekulum taktı ve ince biseyle ordan parça aldı ben soekukumda zorlandım parça alırken hissetmedim çizik denilen o histeroskopu de oldum iki defa onun bitiminde de yapan varmış ama kasim da tüp bebeğe baslixaz bu ay attı cizigiCanım nasıl çizik attılar ya histereskopi denilen şey bu mu.bi de transferden önce mi attılar çiziği
Ya bana narkoz vercem dedi.. narkoz vermeside ayrı kasıyor vermemesideEvet bayiltmadi ya şu spekukum takılıyor ya transferde de takılan o çok canımi acitiyir benim kasiyorum giremiyor aslında çizik atarken pek hissetmedim o alet mahvedio ışte
Gayet iyi 1 tanesi ile hamile kalınıyorAynen canım ben de oyleyım ama konu anne olmak olunca akan sular duruyo. Yumurtalarım toplandı 6 taneden 4 tane toplanmıs. Buna da sukur. Olucaksa her turlu olucak. Allah dualarımızı kabul etsın ıns. Emeklerımızın karsılıgını almayı nasıp etsın
Aaaa pozitif bu maşallaahhh,cok da belırgın:)))) tebrık ederıımmm:))),hergun test sonuclarını gonderır misin? Gun be gun izleyelim süreci,çok heyecanlı yaa:))) benım de transferım ayın 17sınde yapıldı,yrn sabah ben de yapıcamGünaydın hanımlar idrar testi yapmaya devammm. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptım yinebu sefer pozitif.
Mşlh rabbim tamamını erdirsin inş gayet güzel erkenden böyle belliyse değer yüksek olcakGünaydın hanımlar idrar testi yapmaya devammm. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptım yinebu sefer pozitif.
Işte bana da attı çizik adet olunca da baslicak tüp bebeğe hakimizda hayırlısı spekulum takılırken zorlanmiyorsan gerisinde hiç bişey yok narkoza gerek yok ama hisyeroskopi yapacaksa narkoz verir çıkarken de çizik atıp çıkar cnm korkma nelere katlaniyoruz bu ne kiYa bana narkoz vercem dedi.. narkoz vermeside ayrı kasıyor vermemeside
Banada şimdi çizik atalım önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi
Gayet iyi 1 tanesi ile hamile kalınıyorzor kısım geçmiş senin bundan sonrası beklemek zor oda geçer bi bakmışsın Doğuma gidiyorsun:)
Cnm ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuan ama kanamam bi kaç güne bitermiş doktor öyle dedi .. ben 1 ay dinlenilip diğer adetimle başlayalım dedim çünkü kimyasaldan sonra nezaman adet olacağımı bile bilmiyorum ... çiziği adetin kaçıncı günü atıyorlar ve o ay tüp bebek olmuyor demi diğer ayı bekliyoruz eğer öyleyse 3 ay geçmiş olcak tüp bebek yaptırmak içinIşte bana da attı çizik adet olunca da baslicak tüp bebeğe hakimizda hayırlısı spekulum takılırken zorlanmiyorsan gerisinde hiç bişey yok narkoza gerek yok ama hisyeroskopi yapacaksa narkoz verir çıkarken de çizik atıp çıkar cnm korkma nelere katlaniyoruz bu ne ki
Amin cnm Bnm .. erken test yapma ben bu son tüp bebekte erken test yapmanın zor oluşunu gördüm değer başta artmadı sonra düzgün arttı en son yine artmadı ve düştü ... okdr çok kan verdimki hem pskolojik hem bedenen yıprandımIns canım ya bugun hazırlanırken de oyle dedım zaman gecse de bı an once bu hazırlıgı doguma gıtmek ıcın yapıyo olsam dıye :) cok umudun da yok ama Allahtan da umit kesilmez hayırlısı ne ıse o olsun. Her turlu sonuca alıstırıyorum kendımı. Cok hayal kurmuyorum. kotu haberler de alabılcegımı hatırlatıyorum kendıme. Her asaması zor ama ıgneler ılaclar vs atlatılıyo ama aklından cıkaramadıgın ıcın maalesef bedenden cok kafa yoruluyo. Allah hepımızın yardımcısı olsun
Bence ikiz de ondan bu kadar erken belliMşlh rabbim tamamını erdirsin inş gayet güzel erkenden böyle belliyse değer yüksek olcak
Amin cnm Bnm .. erken test yapma ben bu son tüp bebekte erken test yapmanın zor oluşunu gördüm değer başta artmadı sonra düzgün arttı en son yine artmadı ve düştü ... okdr çok kan verdimki hem pskolojik hem bedenen yıprandım
Yok öyle deme emin ol daha üzücü( cok üzüldüm ( geçmiş olsun
Aslında cok haklısın bu kadar sık test yapmamak lazım ama meraklı bekleyiş ınsanı bu hale getiriyor. Bazen kimyasal da olsa sadece bir kezcik çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum(sonu ne olursa olsun razıyım) durum o derece umutsuz işte...
Çook öpüyorum seni minikgelin,inşallah bidahakinde çokkk güzel olucak herşey
canım benimde çarşamba . valla ben de şimdiden korkuyorum :)_balprensesi_ canım opu nasıl geçti genel anesteziylemi oldun benmde yarın biraz korkuyorum ama
Rabbim daim olacak bi gebelik nasip eder InsaaAllah bu sefer canim.. idrar testi yaptikca yüklerim.. pzt ye kadar gün gecnez yoksa..Aaaa pozitif bu maşallaahhh,cok da belırgın:)))) tebrık ederıımmm:))),hergun test sonuclarını gonderır misin? Gun be gun izleyelim süreci,çok heyecanlı yaa:))) benım de transferım ayın 17sınde yapıldı,yrn sabah ben de yapıcam
InsaaAllah canim.. tüp bebekte hergünü ayri heyecan ve stres.. rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinMşlh rabbim tamamını erdirsin inş gayet güzel erkenden böyle belliyse değer yüksek olcak
Gecmis olsun tatlim.. kasima da az kaldi.. en güzeli en iyisi olsun InsaaAllahYok cnm hisyerodkopi de kamera ile rahim içine bakılıyor bunda normal muayne gibi alttan spekulum taktı ve ince biseyle ordan parça aldı ben soekukumda zorlandım parça alırken hissetmedim çizik denilen o histeroskopu de oldum iki defa onun bitiminde de yapan varmış ama kasim da tüp bebeğe baslixaz bu ay attı cizigi
canım benimde çarşamba . valla ben de şimdiden korkuyorum :)