2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Cnm ped al yanına çok hafif bi lekelenme olmuştu bende okdr .. rahat kıyafetlerinle git uyandıktan sonra biraz dinlenip çıkıyorsun kolay bşy adet agrısı gibi agrın oluyor 1 saat okdr

Tamam canım cok saol. Heyecan var bıraz.bıraz da gergınlık. Bakalım nası olcak en cok da yumurtalarımın bos cıkmasından korkuyorum :KK43:

Tesekkur ederim canim amin allah hepimize gostersin o guzel gunleri ins korkma aynen bende tedirgin olmustum ama degerlerim cok yuksek cikti hatta adet donemimde butun adet belirtileri vardi kesin adet olucam olmadi falan diyordm ama olmadm cok sukur allah sanada nasip eder inss
Aminnn inşallah canım ama bende adet belirtiside yok :)

7-8 tane toplayabılırız demıstı dr. Senın ne kadar toplandı canım.

Olumsuz dusunmemeye calısıyorum ama elımde degıl bazen :KK43:
Herkes bir değil canım benimde 14 toplandı 11i oldun çıktı. Ama kişiden kişiye değişiyo. Bakarsın hepsi kaliteli olur öyle düşünki evrene güzel mesajlar yay:)

Benimde bugün 6. Günüm. Kına gecesi vardı oynadım zıpladım geldim.. eşim biraz kızdı ama napıyım bu transferden kimsenin haberi yok ki.. arkadaşlar isteyince bende kırmadım bi güzel oynadım.. tüp bebek yaptırdık oynayamam diyemezdim ya :halay: zaten bu sefer hiçbirşey hissetmiyorum, belirtimde yok.. ilk yransferimde resmen içimde sanki birşey atıyormuş gibi hissediyordum ve sonuç pozitifdi.. bakalım bu ikincide neler var nasipte..

Tamam canım cok saol. Heyecan var bıraz.bıraz da gergınlık. Bakalım nası olcak en cok da yumurtalarımın bos cıkmasından korkuyorum :KK43:
Sadece 1 yumurtası olup onlada hamile olanlar var
4. Tüp bebeği yapcam 2. Sinden bi kızım var
Zor süreçler bedenen çok zorlanıyorum ama geçiyor iğne fobim var gripten ölecek olurum yinede acile gitmem serum takarlar diye haftalarca hasta hasta sürünürüm ama tüp bebek tedavisinde bisürü iğne yumurta toplama ve bana bu seferde histereskobi yapmakmış zor yani ama başa gelen çekilir .. rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın

Sadece 1 yumurtası olup onlada hamile olanlar var
4. Tüp bebeği yapcam 2. Sinden bi kızım var
Zor süreçler bedenen çok zorlanıyorum ama geçiyor iğne fobim var gripten ölecek olurum yinede acile gitmem serum takarlar diye haftalarca hasta hasta sürünürüm ama tüp bebek tedavisinde bisürü iğne yumurta toplama ve bana bu seferde histereskobi yapmakmış zor yani ama başa gelen çekilir .. rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sanırım ara vermeden devam kararı aldın.. Rabbim yolundaki engelleri kaldırsın tatlım.. sorunsuz bir şekilde tedavin yol alsın..

Y Yellu yarın büyük gün.. Rabbim yar ve yardımcın olsun.. senin kuzucuklar annesini özlemişler biran önce kavuş onlara..
Ay tatlımya nasılda düşüncelisin. Allah razı olsun canım benim. Anneleride onları öyle özlediki öyle büyük hasreti varki. Hayatımın değişeceği ilk günüm yarın. Rabbim hiçbirimizi utandırmasın tatlım. İyiki varsınız...

Sanırım ara vermeden devam kararı aldın.. Rabbim yolundaki engelleri kaldırsın tatlım.. sorunsuz bir şekilde tedavin yol alsın..
Evt cnm maddi kısmı halledersem ara vermiycem aslında doktorun 2-3 ay ara ver der diye düşünmüştüm hemen başlayalım dedi ... yorgunum ama beklemekte istemiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun bu dünyaya bi can getirmek için nkdr uğraşıyoruz inş rabbim nasip eder ve tüm yavruları korur bu hayata karşı çok olumsuz oldum haberlerden dolayı :KK43:

Evt cnm maddi kısmı halledersem ara vermiycem aslında doktorun 2-3 ay ara ver der diye düşünmüştüm hemen başlayalım dedi ... yorgunum ama beklemekte istemiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun bu dünyaya bi can getirmek için nkdr uğraşıyoruz inş rabbim nasip eder ve tüm yavruları korur bu hayata karşı çok olumsuz oldum haberlerden dolayı :KK43:
Maddi olarah feraha en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle tatlım.. evet dr vucut alışmışken ara vermeden devam etmeyi öneriyorlar.. olumsuz haberleri düşünmek bile istemiyorum deliriyorum, o küçücük bedene uzanan elleri kesmek istiyorum, o küçük masumlar için dünyayı yakmak istiyorum..Rabbim doğru insanları çıkarsın herdaim karşımıza..

kızlar benım karnım bildiğin 4-5 aylık hamıle karnı gıbı oldu :KK70: sankı ıcerde bebek varmıs gıbı sevıyom karnımı :KK70: sonra da sacmalama kızım hemen kaptırma kendını dıyom. ama karnımı oyle buyuk gormek bıle mutluluk verıyo. ama bı yandan da hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum :KK43:
Ya benim de aşırı şişlik oldu,giyecek bişey bulamıyorum. Aynııı durumdayım,5aylık hamıle gibi

X