2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Gözün aydın canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh darısı bizim başımıza :) bu belirti kişiden kişiye de deişiyo ama bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş acaba diyorum adetleri agrılı geçenlerde mi böyle agrılar oluyo senin agrılımı geçerdi adetlerin? benim adet olcam zamanda hiç agrım olmaz

Adetlerim genelde ağrılı olmazdı ama bu sefer epey bir kasıyor beni.. dediğim gibi kisiden kişiye belirtiler değişebilir yani böyle şeylere takmamak lazım..insan ister istemez vücudunda belirti arıyor psikolojik olarak . Ben hastaneye kan vermeye gittiğimde bile lavaboya gidip kontrol ihtiyacı hissettim çünkü hem karnım kasiliyordu hem ıslaklık hissediyordum surekli. Bi de göğüs damarlarım resmen yesil harita olmuş benim. Damarlar cok belirgin..
Senin kac günün kaldı inşallah hayırlı haberler duyarız senden de..

Ben bugün 10.günümdeyim cnm
Ama transferin 3.gününden beri şiddetli kasik ağrım vardı..sürekli ağlıyordum adet olacam tutmadı bu diye.. psikolojim berbat gelip gidip lavabodaydim..çok şükür kanda pozitifi gördüm dün.. ve hala kasiklarim agriyor cok fena hemde..gece kac kere uyandım sanki rahmim kasiliyor gibi
.

Canımm öncelikle hayırlı olsun Sağlıkla kucağına al inşallaaah güzel :anneadayı:
........O kasık ağrısı ilk 3 gün bende vardı canım hafif bir şekilde dünden beri hiçbirşey yok. ALLAH büyüktür bunlar için daha çok erken biliyorm ama ahhh şu dürtüler :KK66: beklicez artk...

Son düzenleme:
Gözün aydın canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh darısı bizim başımıza :) bu belirti kişiden kişiye de deişiyo ama bazı kişilerde hiç belirti olmuyormuş acaba diyorum adetleri agrılı geçenlerde mi böyle agrılar oluyo senin agrılımı geçerdi adetlerin? benim adet olcam zamanda hiç agrım olmaz

Aynen benimde öyle çook hafif bir kasık ağrım olurdu belli bellirsiz 10 dakika içinde olurdm...

Adetlerim genelde ağrılı olmazdı ama bu sefer epey bir kasıyor beni.. dediğim gibi kisiden kişiye belirtiler değişebilir yani böyle şeylere takmamak lazım..insan ister istemez vücudunda belirti arıyor psikolojik olarak . Ben hastaneye kan vermeye gittiğimde bile lavaboya gidip kontrol ihtiyacı hissettim çünkü hem karnım kasiliyordu hem ıslaklık hissediyordum surekli. Bi de göğüs damarlarım resmen yesil harita olmuş benim. Damarlar cok belirgin..
Senin kac günün kaldı inşallah hayırlı haberler duyarız senden de..
İnşallaaahh benimde çarşamba test günün canım ama benim gögüs lerde de hiç bi belirti yok bugün sadece sag kasıgımda sanki bişey kemiriyo içerden gibi oldu o kadar başka bişey yok

Benimde 6. Gün hiç bi belirtim yok gögüslerimin hassasiyetinden başka o da kullandığım ultragestten kaynaklanıyor.. ilk transferimde ateş basması oluyordu şimdi tık yok.. sonum hayır olsun.. bugün kına var gidiyim birazcık hoplayıp, zıplayım.. varsa var, yoksa yok, hayat devam ediyor

Benimde 6. Gün hiç bi belirtim yok gögüslerimin hassasiyetinden başka o da kullandığım ultragestten kaynaklanıyor.. ilk transferimde ateş basması oluyordu şimdi tık yok.. sonum hayır olsun.. bugün kına var gidiyim birazcık hoplayıp, zıplayım.. varsa var, yoksa yok, hayat devam ediyor

Kız şakamı yapıyorsun ne hoplayıp zıplaması ☹ :KK43:

Doktor başlayalım dedi bende mart gibi başlamayı düşünüyordum ama aklım hep tüp bebekte aynı eziyetleride beklesemde beklemesemde çekecem bide çok istiyorum bebek zaman kaybı gibide görüyorum .. tabi maddi olarakta parayı ayarlamamız Laz'ım eğer yapamazsam bu ay para yüzünden kalır :KK43:

Bende negatif sonuç aldım 1 hafta içinde adet olursun dedi Dr ama hala adet olmadım iki gün önce çok az bişey geldi ara ara ağrı giriyor ama tık yok.regl in 2-3 günü gel dedi kontrol edecek ona göre tekrar ne zaman başlayalım söyler galiba ama ben kararsızım şu an

Bende negatif sonuç aldım 1 hafta içinde adet olursun dedi Dr ama hala adet olmadım iki gün önce çok az bişey geldi ara ara ağrı giriyor ama tık yok.regl in 2-3 günü gel dedi kontrol edecek ona göre tekrar ne zaman başlayalım söyler galiba ama ben kararsızım şu an
Beklemek istemiyorum beyinen çok hazırlamıştım kendimi bide yine olmama olasılıgıda var ben kızımla arasında çok fark olmasını istemiyorum yine olmazsa busefer 3-4 ay ara veririm bakalım yine zorlu bi süreç bekliyor rabbim güç kuvvet versin hepimize .. ben şuan kimyasal gebelikten dolayı düşük yapıyorum doktorum 2-3 güne adetin biter dedi haftaya Rahime çizik atacakmış sonra adet oluncada iğnelere başlıcam bide çalışıyorum git gelde zor oluyor tüp bebek merkezi 1 saatlik mesafede ...ara vermekte mantıklı ama sabredemiyorum ilk tüp bebekte adet oldum negatifti hemen ertesi ay yine yaptım kızım oldu sanki rahim kendini hazırlıyor da diğer yaptığın tüp bebek kolaylaşıyor gibime geliyor..
hiç 4. Tüp bebek yaptıracağım aklıma gelmezdi hayat garip tek sınavımız bu olsun nediyim

Kızlar herkese mutlu pazarlar , bugün transferimin 12. günü , kan testi yaptırdım , değerim 513 çıktı , 10. gün 196 idi , yani gidişatı iyi gibi duruyor
Bu arada merak edenler için , 2 başarısız denemeden sonra bu 3. denemem ve bu denemede rahime çizik atma olayı uygulandı , ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama sonuç olarak hamileyim

Kızlar herkese mutlu pazarlar , bugün transferimin 12. günü , kan testi yaptırdım , değerim 513 çıktı , 10. gün 196 idi , yani gidişatı iyi gibi duruyor
Bu arada merak edenler için , 2 başarısız denemeden sonra bu 3. denemem ve bu denemede rahime çizik atma olayı uygulandı , ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama sonuç olarak hamileyim
Gözün aydın canım rabbim kucagına almayı nasip etsin, hiç belirtin varmıydı gögüs lerde kasıklarda falan benim bugün transferin 7. Günü hiç bi belirti yok merak ediyorum

Canım 5. günden sonra karnımda ufak ufak karıncalanmalar oldu , sonra bacaklarımda ara ara çekmeler oldu , gözlerim yaşardı sanki ağlıyormuşum gibi , ama bunların hiç biri uzun süreli olmadı , bi kaç dakika geldi gitti
Bi önceki tedavimde de benzeri şeyler hissetmiştim ama sonuç negatifdi , yani bence pek takılmamak lazım , bu belirtiler kişiden kişiye değişir

Merhaba arkadaşlar gamıle olanlar gozunuzaydın darısı basımıza ıns. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsın.benim yarın opum var. Opu olanlar bi tavsiyeniz var mı hastaneye gıderken yanımızda goturmemız gereken ne var mesela?

Canım 5. günden sonra karnımda ufak ufak karıncalanmalar oldu , sonra bacaklarımda ara ara çekmeler oldu , gözlerim yaşardı sanki ağlıyormuşum gibi , ama bunların hiç biri uzun süreli olmadı , bi kaç dakika geldi gitti
Bi önceki tedavimde de benzeri şeyler hissetmiştim ama sonuç negatifdi , yani bence pek takılmamak lazım , bu belirtiler kişiden kişiye değişir
Benimde bu sabah sadece sag tarafımda sanki içerden bişey kemiriyormuş gibi oldu ama uzun sürmedi saniyelik bişeydi başka bi belirti yok ne agrı ne sızı sanki transferi ben yaptırmamışım gibi inşallah bende pozitifi görürüm ama umutsuzum hayırlısı bakalım canım

Selam herkese transfer den sonra iki üç gün içinde belirti oluyor mu oluyorsa neler lütfen cevp yazarmısınız gazı oluyor mu insanın gögüslerde ve uç kısmında ağrı filan :KK43:

Merhaba arkadaşlar gamıle olanlar gozunuzaydın darısı basımıza ıns. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsın.benim yarın opum var. Opu olanlar bi tavsiyeniz var mı hastaneye gıderken yanımızda goturmemız gereken ne var mesela?
Selam canım. Ben çarşamba günü oldum. Yanıma ped almıştım ama gerek kalmadı. Tek dikkat etmen gerekeb şey dönerken yatar vaziyette gitmen. Benim baya ağrım olmuştu. He bu arada giderken kot giymiştim ama dönerken eşofman giydim rahat olsun diye

X