2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Selam canım. Ben çarşamba günü oldum. Yanıma ped almıştım ama gerek kalmadı. Tek dikkat etmen gerekeb şey dönerken yatar vaziyette gitmen. Benim baya ağrım olmuştu. He bu arada giderken kot giymiştim ama dönerken eşofman giydim rahat olsun diye

Selam canım çok saol ben de esofmanla gıdıyım dırek dıyorum yanıma da ped alıyım baska nı seye ıhtıyac olmaz sanırım

Merhaba arkadaşlar gamıle olanlar gozunuzaydın darısı basımıza ıns. Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsın.benim yarın opum var. Opu olanlar bi tavsiyeniz var mı hastaneye gıderken yanımızda goturmemız gereken ne var mesela?
Cnm ped al yanına çok hafif bi lekelenme olmuştu bende okdr .. rahat kıyafetlerinle git uyandıktan sonra biraz dinlenip çıkıyorsun kolay bşy adet agrısı gibi agrın oluyor 1 saat okdr

Yok hemde hic yok zaten benim adet donemlerindede olmazdi hic goguste sislik falan
Buna sevindim canım benim adet dönemlerimde de olmaz inşallah bende pozitifi görürüm:dua::anneadayı: rabbim bebişinizi size bagışlasın kucagına almak da nasip olsun :KK66: içime su serptin korkmaya başlamıştım belirti yok diye :KK48:

Teşekkür ederim Sağol hayırlısı olsun hakkında geçen de yazdım kimse yazmadı herkes kendi derdine düşmüş naparsın :KK43:
Teşekkür ederim cümlemizin güzel haberleri olsun inşallah. Daha önceden Bildiğim kadarıyla hamilelik başlangıcında göğüsler hassaslaşıyor uçları acıyo ve şişiyor. Ben adet ağrısı bile çekmiştim. Ama şuan progestan kullandığım içinde aynı şeyleri hissediyorum. Sen kullanıyormusun?

Teşekkür ederim cümlemizin güzel haberleri olsun inşallah. Daha önceden Bildiğim kadarıyla hamilelik başlangıcında göğüsler hassaslaşıyor uçları acıyo ve şişiyor. Ben adet ağrısı bile çekmiştim. Ama şuan progestan kullandığım içinde aynı şeyleri hissediyorum. Sen kullanıyormusun?
Bir iki üç gün için hassaslaşır mı ben jel kullanmaya başladım fitil tarjı uzun bi çubuk toplamadan bi gun sonra başladım

Kızlar herkese mutlu pazarlar , bugün transferimin 12. günü , kan testi yaptırdım , değerim 513 çıktı , 10. gün 196 idi , yani gidişatı iyi gibi duruyor
Bu arada merak edenler için , 2 başarısız denemeden sonra bu 3. denemem ve bu denemede rahime çizik atma olayı uygulandı , ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama sonuç olarak hamileyim
Hayırlı olsun sanki ikiz gibi..

Selam herkese transfer den sonra iki üç gün içinde belirti oluyor mu oluyorsa neler lütfen cevp yazarmısınız gazı oluyor mu insanın gögüslerde ve uç kısmında ağrı filan :KK43:

Transfer sonrası benim 3.gunden sonra adet sancılarım başladı bide cok tuvalete çıkıyordum..

Selam canım. Ben çarşamba günü oldum. Yanıma ped almıştım ama gerek kalmadı. Tek dikkat etmen gerekeb şey dönerken yatar vaziyette gitmen. Benim baya ağrım olmuştu. He bu arada giderken kot giymiştim ama dönerken eşofman giydim rahat olsun diye
Canim yatar vaziyette derken neyi kastettin :KK64:

Gögüsde şişme ve de uçlarda ağrı oldumu ilk günlerde embriyo transferi nden sonra kasık ağrısı ve sürekli idrar a çıkma gurultu geliyor mu göbeğinin aşağı kısmından ve gazın oluyor muydu beni bir aydınlatırmısın

Buna sevindim canım benim adet dönemlerimde de olmaz inşallah bende pozitifi görürüm:dua::anneadayı: rabbim bebişinizi size bagışlasın kucagına almak da nasip olsun :KK66: içime su serptin korkmaya başlamıştım belirti yok diye :KK48:
Tesekkur ederim canim amin allah hepimize gostersin o guzel gunleri ins korkma aynen bende tedirgin olmustum ama degerlerim cok yuksek cikti hatta adet donemimde butun adet belirtileri vardi kesin adet olucam olmadi falan diyordm ama olmadm cok sukur allah sanada nasip eder inss

X