- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.721
Rica ederim.su stresli zamaninizda cevap yazdiginiz icin ben tesekkur ederim.aslinda pco lu olmak azalmis rezerv olmaktan iyi diye biliyorum hos benim de rezervim cok kotu degil sukur ama..esim de nnormal gorunuyor.sayi ve morfoliji iyi ama hareketlilik dusuktu toparladik:)dna hasar testi de yaptirdik temiz cikti.öncelikle güzel ve moral veren cevabınız için teşekkür ederim. bana da cok erken bakıldı gibi geliyor. insallah pazartesi günü güzel haberler veririm. sorunuza gelince tabiki cevaplarım. benim de yaşım 34. pko var bende. eşimde de morfoloji bozuk. o yüzden normal olmuyor malesef. siz tedavide ne asamadasınız?
Biz kasim ortasi gibi ikinci tedaviye baslicaz.hakan hoca uzun protokol uygulayacak orada devam edersem.ama kafam karisik..bir cok merkezde ozellikle transfer sonrasi cok sayida ilac kullaniliyor.endometrium kan akiskanligi ve bagisiklik sistemi icin..ben sadece crinone jel kullandim.benim ilk olumsuz sonucum yumurta kalitesine baglaniyor ama kalite icin takviye de onermedi hic..ne yapacagimi bilmez haldeyim.3 hafta oldu olumsuz sonuc alali ama inan beni en cok nerede devam edecegimi bilmemek yipratti.ama sen icini ferah tut.olmus allahin izniyle.