2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhabalar, ekim ayinda tüp bebek yaptirmaya karar verenlerdenim, hatta su an transferimin 6.gunundeyim duygularimi, yasadiklarimi ve yasayacaklarimi bende paylasmak istedim. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

kızlar ben gecen ay yaptırdım kimyasal oldu malesef 3. Denememdi.. ilki tutmadı ikincisinden kızım oldu 3. Sü kimyasal oldu ..
doktorum Rahime çizik atalım gebe kalma olasılığı artıyor dedi .. ben hemen başlasammı tedaviye yoksa 3-4 ay dinlensemmi diyorum kararsız kaldım:KK43: siz olsanız ne yapardınız bide maddi olarakta zorluycak tabi
ben ağustos ayında 6 haftalik dusuk yaptim. senin gibi dinlenmek istedim. ama doktorum bekleyecek bisey yok 1 adet geçsin dondurulmus transferini yapalım dedi. geçen ay rahimi uygun gormedi bu adetle hersey yolunda giderse transfer okucak. senin dindurulmusun varni yoksa badtanmi basliycaksin?

ben ağustos ayında 6 haftalik dusuk yaptim. senin gibi dinlenmek istedim. ama doktorum bekleyecek bisey yok 1 adet geçsin dondurulmus transferini yapalım dedi. geçen ay rahimi uygun gormedi bu adetle hersey yolunda giderse transfer okucak. senin dindurulmusun varni yoksa badtanmi basliycaksin?
Baştan başlıycam cnm malesef :KK43: şimdi 6 haftalık hamile olcaktım 1 haftadır kanamam var düşük yaptım. Bilmiyorum neyapsam doktorumda hemen başlarız dedi ben çok istiyorum ama baştan olcak ya bedenen yorulcam diyorum ama nezaman başlasamda aynı şeyler olcak .. maddi olaraktan zorluycak bilemedim dinlenmekmi iyi yapmakmı:KK43:

Salı günümü transferin oldu canım benimde pazartesi oldu bende de belirti yok ama baş dönmesi gibi var oda çok hafif bende heralde yattığım için diyorum
Ayni gün
Salı günümü transferin oldu canım benimde pazartesi oldu bende de belirti yok ama baş dönmesi gibi var oda çok hafif bende heralde yattığım için
Ayni gun trasfer oldumuzu gorunce kendime yakin hissettim :) benim 3. Denemem insallah bu denememde tutar diye cok dualar edyorum,cok sabir gerektiren bir süreç .emeklerimiz bosa cikmaz insallah

Kizlar transferden sonra crinone jel akinti gibi geliyor ve benim agzim yuregimde adet gorecekmis hissi gibi oluyor,bu durumda olaniniz var mi ?

Günaydın canım hiççç kötü düşünme herşey güzel olcak ak gör. Benim transferimde pazartesi olcak ama ben okadar umutluyumki hiç kötü düşünmüyorum hayal kuruyorum olunlu olumlu sürekli
Yok canım kötü düşünmüyorum.. rabbimin bize verdiği güçle bir yere kadar geldik. Bundan sonrası onun kudretine kalmış.. ol der ve olur.. canım senin de herşey gönlüne göre olsun.. anne adayı olmana az kalmış..

Yok canım kötü düşünmüyorum.. rabbimin bize verdiği güçle bir yere kadar geldik. Bundan sonrası onun kudretine kalmış.. ol der ve olur.. canım senin de herşey gönlüne göre olsun.. anne adayı olmana az kalmış..
Heh bak ne güzel düşünüyosun. Ben hiç olumsuz düşünmüyorum bile. Pazartesi gitcem bebişlerimi alcam inşallah. Rabbim utandırmasın nasip edecek bizede inanıyorum :)

Baştan başlıycam cnm malesef :KK43: şimdi 6 haftalık hamile olcaktım 1 haftadır kanamam var düşük yaptım. Bilmiyorum neyapsam doktorumda hemen başlarız dedi ben çok istiyorum ama baştan olcak ya bedenen yorulcam diyorum ama nezaman başlasamda aynı şeyler olcak .. maddi olaraktan zorluycak bilemedim dinlenmekmi iyi yapmakmı:KK43:
baştan basliycaksin en az iki adet dönemini geçir derim. vücut daha onceki ilaclarindan temizlensin kafanda biraz rahatlasin öyle başla derim. tabii maddi boyutu ayrı gerçekten zor bi süreç onu esinle kendin karar vereceksin.

Canim hic korkcak bsi yok idrara sıkışık oluysn ben catala yattgmda ayaklarm titriyodu heycandan hc hissetmiysn sadece o ordek takiyolr ya asagiyi acmak icin onu hissediysn ama aci yk sonra koyuylr zaten ve btti diyolr 10 dk surmuyo ble ck kisa bana hemen idrarini yap dediler yksa agrili olur dye ben utancimdan yapamadm gercektende agrim oldu kasimlarmda sonra 1saat yattm korma yani ama heycan olucak korku degl
transferden sonra bir saat mi kaldınız hastanede? o gece kalmadnz mı?

X