- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.641
Hayırlı ve daim olsun.. çok güzel bir değer Maşaallah.. darısı bekleyen bizlere olsun Allahın izniyle..asla vazgeçmeyin benim 2.denemendi
ayyyy güzel haberlerini verrr inş hayırlısıyla tutmuştur :)Kızlar bugün 10. günüm sabah hastanede kan verdim , sonucu saat 1'de belli olucak , dua edin bana , kalbim yerinden çıkacak gibi
benim de öyle canım sağdan max 4 soldan da 3 toplarım dedi 7 -8 i anca bulur ama 1 tane olsun bizim olsun kaliteli olsun yeter.
5. gün embriyosu mu canım bencede idrar testi yap silik de ola çıkar :)Heyecan korku hepsi var canım.. kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bazen olmuyormaalesef benim test günüm ayın 31 de. 14. Güne verdi 12. Gün cumartesiye geliyor ce benim gittigim merkez hafta sonları kapalı olduğu için 14. Güne sarktı.. malasef yurtdışında olduğum için kafama esip istediğim yerde kan tahlilide yaptıramıyorum mecburen beklicem... ama idrar testi yapmayı düşünüyorumm
Ekimin 12. sinde canım 17 sinde de transferim olducadiprensesss canm senin yumurta toplama kaçıncı gün yapılmıştı.
Adetin kaçıncı günü toplandi yani canim:)Ekimin 12. sinde canım 17 sinde de transferim oldu
KIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
14. Günü canımAdetin kaçıncı günü toplandi yani canim:)
Gözün aydın canım rabbim kucagına almayı da nasip etsin darısı başımızaKIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Benimde öyle. İlk tüp denememde 14 yumurta toplandı 9 zu iyi kalitede işlem gördü ve bunlardan 4 defa tekli ikili transfer denemem oldu. İkinci tüp tedavimde 8 toplandı bunlarda 3 iyi kalitedeydi 2 tranfer edildi şuan 4 cü günümdeyim. Emriyom hiç yok inşallah sımsıkı tutunurlar. Tedaviler değişiyormuş demek çok şaşırmıştm az olmasına Ama kısmet.
Salı günümü transferin oldu canım benimde pazartesi oldu bende de belirti yok ama baş dönmesi gibi var oda çok hafif bende heralde yattığım için diyorumBugün Trasfer günümün 4 cü günü ve hiçbir belirti yok. Ama sadece ayağa kalktığımda sanki içim kıyılıyor tansiyon düşüyor gibi oluyor ama oda uzandığım için olabilir. Sizlerde 4 günde ne gibi değişiklik oldu.
evet 2 tane transfer ettiler. bilmem ki doktor ikiz olup olmadığını ultrasonda görürüz dedi.sağlıkla olsun da gerisi önemli değilAnladım canımm bende kendimi dinleyip duruyorum onun için sordum :) sana 2 tane mi transfer ettiler kan degerin 11. Güne göre yüksek ikiz gibi geldi bana :)
İnşallah ikizdir :) hayırlısı tabiki canım kucagına almak da nasip olur inşallah ; )evet 2 tane transfer ettiler. bilmem ki doktor ikiz olup olmadığını ultrasonda görürüz dedi.sağlıkla olsun da gerisi önemli değil
Hayırlı olsun değerin cok guzel ikiz bence..benimde 9.günüm 2gun sonra kan testi yaptircamevet 2 tane transfer ettiler. bilmem ki doktor ikiz olup olmadığını ultrasonda görürüz dedi.sağlıkla olsun da gerisi önemli değil
Salı günümü transferin oldu canım benimde pazartesi oldu bende de belirti yok ama baş dönmesi gibi var oda çok hafif bende heralde yattığım için diyorum
inş bebişlerin sımsıkı tutunarlar annelerine. sız de sorun neydı canım bi de nerde tedavı oluyosunuz?
Eşimde çok fazla değil ama ileri hızlılarda sorun vardı. Ama hiçbir dr demediki bundan dolayı çocuk olmaz. Tam tersi gayet normal hiçbir sorununz yok çocuğunuz olur dediler 8 yıl bu şekilde gitti tüp bebeği hiçbir dr önermedi biz kendimiz istedik. Ve normalden hiç Hamile kalamadım. 8 sene sonra Florence Nightingale hastahanesinde BÜLENT BAYSAL la tanıştık ikinci denememde bir oğlum oldu. Şuan 11 yıl bitmek üzere yine olmuyor ve aynı dr ra ikinci kez anne olmak için gittik. Şnşallah evladıma bir kardeş olur. İnşallah buradaki tüm arkadaşlarımın hayırlısıyla alır kucağına.