2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

benim de öyle canım sağdan max 4 soldan da 3 toplarım dedi 7 -8 i anca bulur ama 1 tane olsun bizim olsun kaliteli olsun yeter.

Benimde öyle. İlk tüp denememde 14 yumurta toplandı 9 zu iyi kalitede işlem gördü ve bunlardan 4 defa tekli ikili transfer denemem oldu. İkinci tüp tedavimde 8 toplandı bunlarda 3 iyi kalitedeydi 2 tranfer edildi şuan 4 cü günümdeyim. Emriyom hiç yok inşallah sımsıkı tutunurlar. Tedaviler değişiyormuş demek çok şaşırmıştm az olmasına Ama kısmet.

5. gün embriyosu mu canım bencede idrar testi yap silik de ola çıkar :)

Bugün Trasfer günümün 4 cü günü ve hiçbir belirti yok. Ama sadece ayağa kalktığımda sanki içim kıyılıyor tansiyon düşüyor gibi oluyor ama oda uzandığım için olabilir. Sizlerde 4 günde ne gibi değişiklik oldu.

inş bebişlerin sımsıkı tutunarlar annelerine. sız de sorun neydı canım bi de nerde tedavı oluyosunuz?

Salı günümü transferin oldu canım benimde pazartesi oldu bende de belirti yok ama baş dönmesi gibi var oda çok hafif bende heralde yattığım için diyorum

evet 2 tane transfer ettiler. bilmem ki doktor ikiz olup olmadığını ultrasonda görürüz dedi.sağlıkla olsun da gerisi önemli değil
Hayırlı olsun değerin cok guzel ikiz bence..benimde 9.günüm 2gun sonra kan testi yaptircamgüzel haber duymak bana da nasip olur inşallah.

Salı günümü transferin oldu canım benimde pazartesi oldu bende de belirti yok ama baş dönmesi gibi var oda çok hafif bende heralde yattığım için diyorum

EVET canım salı günü sabah 9 da aldım bebişlerimi inşallah kucağımızada alırız senin gibiyim işte tam tarif edemiyorum benzetemiyorum. İlaç ve uzanmaktan diye düşünüyorum her ihtimale karşı hazır olmak için ALLAHIM nasip etsin inşallahh hepimizede.

inş bebişlerin sımsıkı tutunarlar annelerine. sız de sorun neydı canım bi de nerde tedavı oluyosunuz?

Eşimde çok fazla değil ama ileri hızlılarda sorun vardı. Ama hiçbir dr demediki bundan dolayı çocuk olmaz. Tam tersi gayet normal hiçbir sorununz yok çocuğunuz olur dediler 8 yıl bu şekilde gitti tüp bebeği hiçbir dr önermedi biz kendimiz istedik. Ve normalden hiç Hamile kalamadım. 8 sene sonra Florence Nightingale hastahanesinde BÜLENT BAYSAL la tanıştık ikinci denememde bir oğlum oldu. Şuan 11 yıl bitmek üzere yine olmuyor ve aynı dr ra ikinci kez anne olmak için gittik. Şnşallah evladıma bir kardeş olur. İnşallah buradaki tüm arkadaşlarımın hayırlısıyla alır kucağına.

ne güzel bi oğlunuz var Allah bağışlasın. inş oğlunuz da abi olucak.

kızlar benım karnım bildiğin 4-5 aylık hamıle karnı gıbı oldu sankı ıcerde bebek varmıs gıbı sevıyom karnımı sonra da sacmalama kızım hemen kaptırma kendını dıyom. ama karnımı oyle buyuk gormek bıle mutluluk verıyo. ama bı yandan da hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…