- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.581
Bugün oldum ilkkez ama 5gün zorunlu korkuyorum demesem 15gün olcaktımYaa bakalm bize ne vericekler peki kaç defa yapıldı bu kalçadan olan canm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün oldum ilkkez ama 5gün zorunlu korkuyorum demesem 15gün olcaktımYaa bakalm bize ne vericekler peki kaç defa yapıldı bu kalçadan olan canm?
Bugün oldum ilkkez ama 5gün zorunlu korkuyorum demesem 15gün olcaktım
Transfere kadar zorunlu kıldı doktor sonra 3gğnde bir olanı veririz bide jel veririz dedi
Evet arkadasim benimde oyleydi ...7 gun vurdum hemde ... Vurduktan sonra 15 dk en az orasi aciyor sizliyorOrgalutran canım.
Ben bunu tedavide 5 gün iğne kullandıkdan sonra yaptım canım yumurtalarım 300 gonalf ve merional kullandıgım halde tepki vermedi incir kürüne başlayınca ben bile şaşırdım bidaha ki gittigimde ultrasona çatlatma iğnesi yapcagım güne kadar yaptım yumurtalarım da çogaldı kullanmaya başlayınca
İğneleri mi tedaviyi mi canım?HAdi yaa ben de cok korkuyorum. Siz nerde yaptırıyodunuz
Yoo hepsi yağlı. Vurulduğumda birşey yoktu akşam iğne yerim sertleşti biraz ama öyle çok korkcak bişi yok3 günde bir olanı yağlı bi iğne sanırım. Her aşaması ayrı bi sıkıntılı Allah emeğimizin karşılığını verir inş
İğneleri mi tedaviyi mi canım?
İğneler için bize yakın bir sağlık kabiniyle anlaştık hergün eve hemşire gelcek. Tedaviyi acıbadem maslak bülent tıraşta görüyorum canımHer ikisini de :)
Günaydın canım. Bence gayet normal gözün aydın tebrik ederim. Darısı bize inşallah :)Günaydın kızlar benim kan değerim 92,83 çıkmış. 10. Günümde test yaptırmıştım bugün 11. Günüm. Sizce normal mi
Günaydın canım. Bence gayet normal gözün aydın tebrik ederim. Darısı bize inşallah :)
Yumurtalariniz kaliteli olur ve bölünmeleri güzel bir sekilde ilerleyip 5. güne ulasirsa cumartesi olur, 5. güne ulasamazsa ama bölünme yine devam ederse ve embriyolog 3. günü uygun görürse o zamanda persembe günü olur transferiniz.. InsaaAllah yumurtalarinizdan güzel haberler alisiniz ve hepsi 1. kalite olur..Günaydın kızlar kontrolden cıktım p.tesi toplanıyo yumurtalar 6-8 arasında toplanıcaklar. Bi kaçtanesi 18mm olmuş diğerleri 16mm civarında. İnş kaliteli olurlar. Herşey olumlu ilerlerse transferim tahmını ne zaman yapılır sizce.
topladıktan 5 gün sonra transfer olur canım.Günaydın kızlar kontrolden cıktım p.tesi toplanıyo yumurtalar 6-8 arasında toplanıcaklar. Bi kaçtanesi 18mm olmuş diğerleri 16mm civarında. İnş kaliteli olurlar. Herşey olumlu ilerlerse transferim tahmını ne zaman yapılır sizce.
Tedavide iğne kullanırken canım ama ultrasonda büyümediklerini gördükten sonra iğnenin 5. Günü başladım, yarım litre suyu kaynattım içine yıkadıgım 6 tane inciri elimle ikiye bölüp attım 15 dk kaynattım ☺Arkadasim incir kurunu ne zaman uyguladin igneleri vururkenmi? Ne sekilde yaptin
Bende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştüyumurtalar günde kaç mm büyüyor acaba iğneyle. benim dün 13-11 filanlardı. ne zaman toplanır ki benimkiler
Günaydın canım. Gözün aydın ne mutlu sana. Transferin muhtemelen perşembe yada cumartesi olur. 5.gün olursa cumartesi olur. Bende bekliyorum haberGünaydın kızlar kontrolden cıktım p.tesi toplanıyo yumurtalar 6-8 arasında toplanıcaklar. Bi kaçtanesi 18mm olmuş diğerleri 16mm civarında. İnş kaliteli olurlar. Herşey olumlu ilerlerse transferim tahmını ne zaman yapılır sizce.
Günde 1-2mm büyümesi bekleniyor canım 3-4gün sınra çatlatma iğnen olur sanırım.yumurtalar günde kaç mm büyüyor acaba iğneyle. benim dün 13-11 filanlardı. ne zaman toplanır ki benimkiler