- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.481
Tesekkur ederim canim allah herkese nasip eder ins ilk denememimzdi iki embriyo transfer edildi bizim aslinda cok bi sorunumz yoktu esimde sperm azligi vardi ama doktorlar cok sorun olacak duzeyde degil diyorlardi
Hadi bakalım ,inşalah pozitif görürsün canım.
Canım nezaman başlamam gerektiğini söylemişlerdi bana
Benimde var su gibi akintikızlar ya dun bu gun su gıbı akıntım var. wc ye gıttıgımde camasırım bıldıgınız ıslak. neden olabilir ?
Benimde akıntim var.. ve transferin 3.gününden beri adet sancısı çekiyorum bildiginiz..sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diye.. sabahları cok oluyor ağrım jeli yapınca azalıyor..Benimde var su gibi akinti
Canim ben daha yeni basladim tedaviyeBenimde akıntim var.. ve transferin 3.gününden beri adet sancısı çekiyorum bildiginiz..sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diye.. sabahları cok oluyor ağrım jeli yapınca azalıyor..
Aaa ne tesaduf bende afyonda yasiyorum burda tam karar vermedim ama iki doktor onerdi sami hoca onlardan birine gidecegim sen hangisine gidiyorsunBenim yumurta takibimi o yapmadı. Afyon'da yaşadığım için buradaki dr.um yaptı. O yüzden pek muhabbet şansımız olmadı. Yalnızca opu da gördüm. Ben de pcos var o yüzden ohss oldu. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Kasım başında adet olucam, rahmi hazırlayıp transfer edecekler bir aksilik olmazsa
Sabahlari ilk 30 dk belim agriyo geciyo canim. Igneleri yapiyorum yarim saat once yaptim :) yarin kontrolum var bakalim .. sislik yok su an bende.edosko canım naslsn iğneler nasıl gidiyo sende şişmisin ben kendimi patlıcan gibi hissediyorum bugün çok yürüdüm elimde biraz yükte vardı belimde çok agridi sendede varmi bunlar
Kontrolden sonra yaz mutlaka canm.Sabahlari ilk 30 dk belim agriyo geciyo canim. Igneleri yapiyorum yarim saat once yaptim :) yarin kontrolum var bakalim .. sislik yok su an bende.
Ben Park Hastanesinde Hasan Şahiner e gidiyorum. Çok da memnunum. Hatta yumurta takibimi de o yaptı. Bir de üni. hastanesinde Mehmet Hoca varmış. Ama hasta kabul etmiyormuş diye duydum. Sen yumurta takibine de mi Konya'ya gidip geldin?Aaa ne tesaduf bende afyonda yasiyorum burda tam karar vermedim ama iki doktor onerdi sami hoca onlardan birine gidecegim sen hangisine gidiyorsun
kaan aydosu biliyorum ama ankarada kendisi. eşim yoğum çalışıyo git gel yapması çok fazla mümkün değil. siz nasıl yaptınız?
Ben gidip gelmedim konyaliyim ben ailemde orda oldugu icin o surecte orda kaldim bende buyuk ihtimal hasan sahinere gidecegim sami hocanin oneriside oydu yada halil gulden dedi ama ben hasan sahineri dusunuyormBen Park Hastanesinde Hasan Şahiner e gidiyorum. Çok da memnunum. Hatta yumurta takibimi de o yaptı. Bir de üni. hastanesinde Mehmet Hoca varmış. Ama hasta kabul etmiyormuş diye duydum. Sen yumurta takibine de mi Konya'ya gidip geldin?
İş görmezlikraporu canımKontrolden sonra yaz mutlaka canm.cadiprensesss canm nasl gecio bekleme senin uni hastanesi rapor verdimi sana canım yada ıstermsn diye sordumu:)
Yatıyorum canım arada kalkıp evde yürüyorumKontrolden sonra yaz mutlaka canm.cadiprensesss canm nasl gecio bekleme senin uni hastanesi rapor verdimi sana canım yada ıstermsn diye sordumu:)
İş görmezlik raporu canmYatıyorum canım arada kalkıp evde yürüyorumevet canım veriyor rapor rapor çıkartcam diyosun sekreter neler lazımsa onun listesini veriyor onları toplayıp götürüyosun 10 günde çıkıyo rapor benim ilaç raporum yoktu sadece hastanenin vardı ilaçları kullandıgım için önceki tedavilerde, bu tedavide ücretli aldım
İstirahat raporumu canım :) hiç bilmiyorum ki istersen arayıp sorabilirsin özelden verebilirim numarasınıİş görmezlikraporu canım
Yok canm gerek yok sen uni hastanesinde yaptırdın ya bende uni hastanesinde yaptiricam diye ole merak etmistmİstirahat raporumu canım :) hiç bilmiyorum ki istersen arayıp sorabilirsin özelden verebilirim numarasını
Hiç istirahat raporu almadım canım onun için bilmiyorum ama verirler sanıyorumYok canm gerek yok sen uni hastanesinde yaptırdın ya bende uni hastanesinde yaptiricam diye ole merak etmistm
Tamam canm test günün ne zamanHiç istirahat raporu almadım canım onun için bilmiyorum ama verirler sanıyorum
Haftaya çarşamba inşallah canımTamam canm test günün ne zaman