2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar yarın transferden sonraki 9. günüm , sizce kan testi yaptırmalı mıyım ?? Artık günler geçmek bilmiyor , çok sabırsızım eşim benden daha da sabırsız , karılı kocalı kafayı yemek üzereyiz :kızgın:

Merhaba hanımlar
Negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım hamdolsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Elimde 5 adet cetrotide 0.25 bulunuyor. Piyasa değeri 700 lira civarı tutuyor ben 400 liraya hemen adresinize gönderebilirim. İlgilenen arkadaşım varsa bana ulaşabilir. Rabbim herkesin kucağını evladıyla doldursun inşallah

Ben gidip gelmedim konyaliyim ben ailemde orda oldugu icin o surecte orda kaldim bende buyuk ihtimal hasan sahinere gidecegim sami hocanin oneriside oydu yada halil gulden dedi ama ben hasan sahineri dusunuyorm
Sen şanslıymışsın biz opu için 1 gün önceden gidip misafirhanesinde kaldık ama pek memnun kalmadık açıkçası. Transfer zamanı kalmamız gerekirse otel ayarlayacağız artık. Takibi onların yapması da iyi olmuş. Bence Hasan Şahiner daha iyi ama istersen ikisine de gidip karar verirsin. Bu arada kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane konuldu? Bir de embriyolarin kalitesi hakkında bilgi verdiler mi?

İncir kürünü tavsiye ederim canım, benim önceki tedavi de 6 yumurta toplandı 4 tanesi olgun onunda 3 tanesi döllendi bu tedavimde incir suyu içtim 9 yumurta vardı toplanacak seviyede ama doktorum 4 tanesini alabildi 4 tanesi de döllendi tavsiye ederim
İncir kürünü nasıl uyguluyorsun canım

Sen şanslıymışsın biz opu için 1 gün önceden gidip misafirhanesinde kaldık ama pek memnun kalmadık açıkçası. Transfer zamanı kalmamız gerekirse otel ayarlayacağız artık. Takibi onların yapması da iyi olmuş. Bence Hasan Şahiner daha iyi ama istersen ikisine de gidip karar verirsin. Bu arada kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane konuldu? Bir de embriyolarin kalitesi hakkında bilgi verdiler mi?
Transfer sonrası yolculuk önerilmiyor canım.. bence şimdiden ayarlayın kalacağınız yeri

Transfer sonrası yolculuk önerilmiyor canım.. bence şimdiden ayarlayın kalacağınız yeri
Biz de öyle tahmin ediyoruz ama 2.5 saat sürüyor yol. Arkada yatarak gelebilir miyim ki diye düşünmedik değil. Bir de transfer sonrası rapor işini nasil yapıyorsunuz? Ozel merkezlerin SGK ile anlaşması olmadığı için yazmıyor diye biliyorum

Biz de öyle tahmin ediyoruz ama 2.5 saat sürüyor yol. Arkada yatarak gelebilir miyim ki diye düşünmedik değil. Bir de transfer sonrası rapor işini nasil yapıyorsunuz? Ozel merkezlerin SGK ile anlaşması olmadığı için yazmıyor diye biliyorum
Günaydınnnn.. canım yolculuk için benim dr bi sakınca görmüyor.. yapabilirsiniz demişti.. buraki bazı arkadaşlarda arabanın arkadında yolculuk yaptılar.. önemli olan senin içinin rahat etmesi.. yolculuk yapmak yada yapmamak. Seçim senin.

3.gun embriyosuydu 2 tane koydular zaten transferden once doktor bilgi veriyor embriyolar hakkinda benim birisi cok iyi birisi iyi embriyoydu. Transferde de bir iki gun istiraht veriyor doktor sonra gidebilirsin dedi bana..Sana kim onerdi novafertili yada sami hocayi

Benim hoca üniversiteye yönlendirdi ordan aldım raporu

Kızlar günaydın, bugün transferimin 10. Günü dayanamadım evde test yaptım bi bakar mısınız resme ben hayalet bi çizgi görüyorum sanki

Eklentiler

• 20161020_103106.jpg
    20161020_103106.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 70
ben de görüyorum :spor:
bence de var canım test gunune kadar her gun tekrarla bence ya da git kan ver hemen :) hadi hayırlı olsun :anneadayı: darısı başımıza
Test günüm cumartesi kızlar dua edin inşallah vardır ya , eşim cumartesiden önce kan vermemi istemiyor ama var gibi dimi , hiç bi belirtim yok kasık ağrım bile kalmadı sanki çok ara ara hafif şiddetli oluyor, sadece bi üşüme geliyor sonra birden aşırı terliyorum sıcak basıyor, bi de ağzımın tadı hiç yok hiç bisey den tat alamıyorum

X