- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 38
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.521
Test günüm cumartesi kızlar dua edin inşallah vardır ya , eşim cumartesiden önce kan vermemi istemiyor ama var gibi dimi , hiç bi belirtim yok kasık ağrım bile kalmadı sanki çok ara ara hafif şiddetli oluyor, sadece bi üşüme geliyor sonra birden aşırı terliyorum sıcak basıyor, bi de ağzımın tadı hiç yok hiç bisey den tat alamıyorum
belirtilere takılma canım. o iş belli olmuyor. sabret bekle bakalım. ne kadar zaman bekledik 2 gün nedir kiTest günüm cumartesi kızlar dua edin inşallah vardır ya , eşim cumartesiden önce kan vermemi istemiyor ama var gibi dimi , hiç bi belirtim yok kasık ağrım bile kalmadı sanki çok ara ara hafif şiddetli oluyor, sadece bi üşüme geliyor sonra birden aşırı terliyorum sıcak basıyor, bi de ağzımın tadı hiç yok hiç bisey den tat alamıyorum
belirtilere takılma canım. o iş belli olmuyor. sabret bekle bakalım. ne kadar zaman bekledik 2 gün nedir kiama bebiş var görünüyor
bugün gittim canım. her şey yolunda görünüyor :) ctesi tekrar çağırdı .canım seninle aynı gün başlamıştık tedaviye. kontrole gittin mi hiç ?
Çok teşekkür ederim canım inşallah kanda da güzel bi değer çıkar, Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın...Bende görüyorum hayırlı olsun
bugün gittim canım. her şey yolunda görünüyor :) ctesi tekrar çağırdı .
sen ne yaptın ?
Evet canım belki de , yarın tekrarliycam testi bakalım inşallah koyulasirbelirti olmadan da hamile olan çok var canım ve herkesin belirtisi de farklılık gösterebilir. bu saydıkların da senin belirtilerindir belki de :) kan testı vermıyceksen hergun tekrarla ıdrar testını bence canım ben olsam oyle yapardım kesın :)
Canım yarım litre suyu kaynatıp su kaynayınca içine 6 tane yıkanmış inciri elimle ikiye bölüp attım 15 dk kaynattım sonra ılıklaşınca süzüp hepsini de içtim sabahları aç karnına amaİncir kürünü nasıl uyguluyorsun canım
canım 8 yumurta az değilki . okuduğumuz kadarıyla biliyoruz önemli olan kalitesi, döllenmesi. şimdiden sayıya göre moralini bozma.ben de dun gıttım. fsh ım 11,33 du benım fsh a gore ıyı yumurtan var 8 taneye kadar toplayabılırız dedı bıraz moralım bozulduamh ım 4,409 den 8 yumurta cıkabılmesıne uzuldum. neyse artık bi tane olsun benim olsun diyorum :) yarın tekrar kontrolum var. sen de kac tane olusmus canım?
canım 8 yumurta az değilki . okuduğumuz kadarıyla biliyoruz önemli olan kalitesi, döllenmesi. şimdiden sayıya göre moralini bozma.
ben sormadım da. not aldırırken duydum :) 11-13 mm arası 10-11 tane . bir kaç tanede küçük varmış. bakalım ctesi günü durumları ne olacak. fsh 8 di benim amh yaptırmadım hiç. ama dr yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söylüyor. o nedenle de uzun protokol uygulandı bana. zaten bizde sorun morfoloji.
o yüzden kaç tanesi döllenecek çok merak ediyorum.
Hasan Şahiner tüp bebek tedavisinde onunla çalışıyor. Ben eskişehir acıbadem düşünmüştüm aslında orada fatih öğüç diye bir dr vardı ama ayrılmış. Hasan Hocaya da güveniyorum o yüzden tavsiyesine uydum. Nasip olur da pozitif sonuçlanırsa Hasan Şahiner e devam etmeyi düşünüyorum.3.gun embriyosuydu 2 tane koydular zaten transferden once doktor bilgi veriyor embriyolar hakkinda benim birisi cok iyi birisi iyi embriyoydu. Transferde de bir iki gun istiraht veriyor doktor sonra gidebilirsin dedi bana..Sana kim onerdi novafertili yada sami hocayi
Anladim canım sağolBenim hoca üniversiteye yönlendirdi ordan aldım raporu
bizim sayı ve hız iyi ama morfoloji aşılamada 1 ve 0 çıkmıştıben de rezervim iyi olduğu için 10 - 15 arası yumurtam oluşur diye düşünüyodum. sanırım o yüzden 8 az geldi. inş oluşanlar da kaliteli sağlıklıdır. benim de dün en büyüğü 15 cm di diğerleri de bi kaçtane 13 bi lkaç tane de 11 diye gidiyodu. ben de not alırken duydum :) ufaklar bende de vardı ama onlar bizim istediğimiz seviyeye gelmez artık dedi dr. bizde de morfoloji sorun ama drlar morfolojiyi sorun olarak görmüyo. gerçi bizde sayı ve hareketlilik de sorun. neyse bakalım yarın nası geçicek.
sana tahmını olarak toplama zamanını soyledı mı pekı? bana bişey söylemedi ben de sormadım. e2 testi de yaptılar onun bile sonucunu söylemediler. dr kendisi takıp ediyomus.
bizim sayı ve hız iyi ama morfoloji aşılamada 1 ve 0 çıkmıştı
sordum ne zaman toplama olur diye. hafta başı dedi. p.tesi ya da salı sanırım. yarın akşam eşin kötü spermleri atsın sonra bekleyin dedi.
evet canım 2 aydır kullanıyor. proxeed . bilmiyorum ne oldu 2 ay önce 250 milyon sperm % 65 hareketli sperm vardı. tabi '0' morfolojiben de öyle tahmin ediyorum p.tesi ya da salı toplar diye. yarın söylemezse ben de sorucam artık. ay inş sağlıklı sağlıklı gelir spermleresin bir şey kullanıyomu bu sırada peki?
bende 12 gün sürüyor etkisiHanımlar çatlatma iğnesinin etkisi kaç günde vucuttan atılıyor?
Anladim canm hayirlisi olsun pozitif sonuclari alirsin ins en yakin zamandaHasan Şahiner tüp bebek tedavisinde onunla çalışıyor. Ben eskişehir acıbadem düşünmüştüm aslında orada fatih öğüç diye bir dr vardı ama ayrılmış. Hasan Hocaya da güveniyorum o yüzden tavsiyesine uydum. Nasip olur da pozitif sonuçlanırsa Hasan Şahiner e devam etmeyi düşünüyorum.
evet canım 2 aydır kullanıyor. proxeed . bilmiyorum ne oldu 2 ay önce 250 milyon sperm % 65 hareketli sperm vardı. tabi '0' morfoloji
sigara içiyordu. onu azalttı bıraktı diyebilirim. çok nadir bir iki içiyor. inşallah işe yarar
gerçi önemi yok diyorlarsa ne bilim. şans kısmet kadar. neyse yaşayacağız.