2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

belirti olmadan da hamile olan çok var canım ve herkesin belirtisi de farklılık gösterebilir. bu saydıkların da senin belirtilerindir belki de :) kan testı vermıyceksen hergun tekrarla ıdrar testını bence canım ben olsam oyle yapardım kesın :)

belirtilere takılma canım. o iş belli olmuyor. sabret bekle bakalım. ne kadar zaman bekledik 2 gün nedir ki ama bebiş var görünüyor

bugün gittim canım. her şey yolunda görünüyor :) ctesi tekrar çağırdı .
sen ne yaptın ?

ben de dun gıttım. fsh ım 11,33 du benım fsh a gore ıyı yumurtan var 8 taneye kadar toplayabılırız dedı bıraz moralım bozuldu amh ım 4,409 den 8 yumurta cıkabılmesıne uzuldum. neyse artık bi tane olsun benim olsun diyorum :) yarın tekrar kontrolum var. sen de kac tane olusmus canım?

Evet canım belki de , yarın tekrarliycam testi bakalım inşallah koyulasir

canım 8 yumurta az değilki . okuduğumuz kadarıyla biliyoruz önemli olan kalitesi, döllenmesi. şimdiden sayıya göre moralini bozma.
ben sormadım da. not aldırırken duydum :) 11-13 mm arası 10-11 tane . bir kaç tanede küçük varmış. bakalım ctesi günü durumları ne olacak. fsh 8 di benim amh yaptırmadım hiç. ama dr yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söylüyor. o nedenle de uzun protokol uygulandı bana. zaten bizde sorun morfoloji.
o yüzden kaç tanesi döllenecek çok merak ediyorum.

ben de rezervim iyi olduğu için 10 - 15 arası yumurtam oluşur diye düşünüyodum. sanırım o yüzden 8 az geldi. inş oluşanlar da kaliteli sağlıklıdır. benim de dün en büyüğü 15 cm di diğerleri de bi kaçtane 13 bi lkaç tane de 11 diye gidiyodu. ben de not alırken duydum :) ufaklar bende de vardı ama onlar bizim istediğimiz seviyeye gelmez artık dedi dr. bizde de morfoloji sorun ama drlar morfolojiyi sorun olarak görmüyo. gerçi bizde sayı ve hareketlilik de sorun. neyse bakalım yarın nası geçicek.

sana tahmını olarak toplama zamanını soyledı mı pekı? bana bişey söylemedi ben de sormadım. e2 testi de yaptılar onun bile sonucunu söylemediler. dr kendisi takıp ediyomus.

Hasan Şahiner tüp bebek tedavisinde onunla çalışıyor. Ben eskişehir acıbadem düşünmüştüm aslında orada fatih öğüç diye bir dr vardı ama ayrılmış. Hasan Hocaya da güveniyorum o yüzden tavsiyesine uydum. Nasip olur da pozitif sonuçlanırsa Hasan Şahiner e devam etmeyi düşünüyorum.

bizim sayı ve hız iyi ama morfoloji aşılamada 1 ve 0 çıkmıştı
sordum ne zaman toplama olur diye. hafta başı dedi. p.tesi ya da salı sanırım. yarın akşam eşin kötü spermleri atsın sonra bekleyin dedi.

ben de öyle tahmin ediyorum p.tesi ya da salı toplar diye. yarın söylemezse ben de sorucam artık. ay inş sağlıklı sağlıklı gelir spermler esin bir şey kullanıyomu bu sırada peki?

ben de öyle tahmin ediyorum p.tesi ya da salı toplar diye. yarın söylemezse ben de sorucam artık. ay inş sağlıklı sağlıklı gelir spermler esin bir şey kullanıyomu bu sırada peki?
evet canım 2 aydır kullanıyor. proxeed . bilmiyorum ne oldu 2 ay önce 250 milyon sperm % 65 hareketli sperm vardı. tabi '0' morfoloji
sigara içiyordu. onu azalttı bıraktı diyebilirim. çok nadir bir iki içiyor. inşallah işe yarar
gerçi önemi yok diyorlarsa ne bilim. şans kısmet kadar. neyse yaşayacağız.

Anladim canm hayirlisi olsun pozitif sonuclari alirsin ins en yakin zamanda

sizin sayı hareketlilik süpermiş canım. inş olumlu sonucu alıcaksın merak etme. merkezlerde 250 mılyonun tamamına bakıp da morfoloji sıfır demedikleri için dr lar önemli değil diyorlar. belli bi sayıya bakıyolar sekilleri bozuksa o sayı üzerinden değerlendiriyolar. biz de sayı ve hareketlilik fazla olsaydı en azından içim daha rahat olurdu ama en son ki testte 5 mılyon altı cıktı. ama dediğin gibi olucaksa 1 tane de yetiyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…