2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Hadi bakalım ,inşalah pozitif görürsün canım.

Çeşitli Kan pıhtılaşmaları için bakıldı değil mi? Benim de kayıplarım var, ikinci kez bakılan testlerde ortaya çıktı.

günaydın kızlar, şimdi doktordan geldim. ilaclardan sonraki ilk kontrolümdü. açıkcası biraz moralim bozuldu. benim en son fsh ım 11,33 tü ama amh testimde 4,409 du fsh a ragmen baya ıyı. ama doktor benim için fsh önemli dedi. max 8 tane yumurtan çıkar dedi. en büyüğü 15 cm diğerleri 13 11 şeklinde. fsh ına göre iyi ama normal tedaviye göre düşük yumurta sayın dedi ama problem yok bizim için önemli olan toplanan yumurtaların 5. güne kadar gidebilmesi dedi. cuma tekrar bi kontrolum var. içimden bi his ilk dememin olumsuz olucağını söylüyo artık hiç hayal kurmuyorum

ya kızlar muayeneden çıktım şimdi gonalf 2 kutu bitirdim.bugun bir kutu daha alıcam p.tesi günü e2 değerim 127 yumurtada 13 taneydi.Bugün e2 305 yumurta 8 tane doktor e2 yükselmiyor bir türlü 1000 'in üzerinde olması lazım dedi 5 tane yumurtada kalmış oyle gelişmemiş napıcam nolur anlayan bilen aynı şeyleri yaşana birşey söylesin çok moralim bozuldu

bana da e2 testi yapıldı bugün ilk defa ama sonucu söylemediler dr ben kendim takip ediyorum onu dedi. sonucumla ilgili bi yorumda da bulunmadı. anlamadım. sizin ilk denemeniz mi? problem neydi?

bana da e2 testi yapıldı bugün ilk defa ama sonucu söylemediler dr ben kendim takip ediyorum onu dedi. sonucumla ilgili bi yorumda da bulunmadı. anlamadım. sizin ilk denemeniz mi? problem neydi?
evet ilk deneme 2 yıllık evliyiz eşimde morfoloji ve hareket sorunu var morfolojisi 1

Çok üzüldüm canım ama dr un hala ümidi var demek ki test yaptır filan demiş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
doktorum istiyor diye bugün test yaptırıdm sonuç bu seferde 4.50 çıkmış doktor ilaçlara devam et dedi. Bence ümit yok ma doktor neyi anlamaya çalışıyor ben anlayamadım. Oysa ilaçlarım bitmişti devam etmemiştim gidip ilaç alıcam şimdi.

Kızlar benim eşimde de hem hareket hem sayı sıkıntısı vardı. Morfoloji de 0 diye. 3 ay önce Kaan Aydos da tedaviye basladik.çok şükür ki sayımız ve hızımız normale döndü. Morfoloji de 2 ye çıktı. 5 yıllık evliyim.malesef hiç hamile kalamadım. 4 kez de tüp yaptırdık tutmadı. Histeroskopi çizik atma her şeyi denedik.olmadı. sonra eşimin tedavi olmasına karar verdik.olumlu sonuç da alıyoruz. Bi araştırın derim.

kaan aydosu biliyorum ama ankarada kendisi. eşim yoğum çalışıyo git gel yapması çok fazla mümkün değil. siz nasıl yaptınız?

Kızlar transferin ertesi günü triptofem adında iğne yaptım tek seferlik.. acaba bu iğne hcg içeriyor mu?? Kullanan oldu mu acaba.. idrarı etkiler mi?

Arkadaşlar progesteron ignesi idrarda pozitif sonuç çıkarır mı çok merak ediyorum cevaplarsanız

Bende yaptım o ilaçtan..transferin 3.gunu..embriyolarin tutunmasına destek amaçlı olduğunu söyledi doktorum.. ama henuz ne kan ne idrar hicbirsey vermedim 7.gunumdeyin

Hergun iğne vuruluyorum trasfeein 6 gün pozitifi gördüm acaba iğne etkiler mi diye içime kurt düştü henüz kan vermedim bekliyorum bilen arkadaşlar cevap veririmi

Ben hemşire olduğum halde sonuçlarımı hiç sormadım.. e2 duzeyimi bilmiyorum..kötü bişey olur canim sıkılır strese girerim diye sonuç için arayan hemsireye degerlerim hakkında hiç soru sormadım. Sadece ilaç dozlarimi söylüyordu telefonla teşekkür edip kapatıyordum.
Benden tavsiye cok kurcalamayin olumlu düşünün.. 10yumurtasi olan gebe kalamiyor.. 1tane olan kalıyor nasip işleri birazda..

Canm böyle düşünüp enerjini düşürme akışına bırak az ama kaliteli embriyolarimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…