- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.461
biz kaan aydos'a gittik canım. bikaç ilaç verdi o ilaçklardan sonra sperm sayısı ve hızı biraz arttı ama morfoloji hala hesaplanamıyordu. Kaan Hoca normal yolla deneyin olmazsa tüp bebek deneyin dedi. Normal yolla 6 ay denedik ama yine olmadı.Kızlar benim eşimde de hem hareket hem sayı sıkıntısı vardı. Morfoloji de 0 diye. 3 ay önce Kaan Aydos da tedaviye basladik.çok şükür ki sayımız ve hızımız normale döndü. Morfoloji de 2 ye çıktı. 5 yıllık evliyim.malesef hiç hamile kalamadım. 4 kez de tüp yaptırdık tutmadı. Histeroskopi çizik atma her şeyi denedik.olmadı. sonra eşimin tedavi olmasına karar verdik.olumlu sonuç da alıyoruz. Bi araştırın derim.
Canm böyle düşünüp enerjini düşürme akışına bırak az ama kaliteli embriyolarimiz olsun
Hayırlı olsun canım bariz gözüküyor ikinci çizgi, bugün benimde transferin 9.günü ama hiç bişey hissetmiyorum sadece kasığım ağırıyor ara ara , test yapmaya da korkuyorum senin kaçıncı gun embriyosuydu, bi de ne gibi belirtilerin var ?Kızlar transferimin 9. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa aptal gibiyim şuan
Hayırlı olsun canım bariz gözüküyor ikinci çizgi, bugün benimde transferin 9.günü ama hiç bişey hissetmiyorum sadece kasığım ağırıyor ara ara , test yapmaya da korkuyorum senin kaçıncı gun embriyosuydu, bi de ne gibi belirtilerin var ?
Valla var cnm gerçekten başka bir testle dene tekrar benim ilkvdenemefe aldığım progesteron iğneleri yüzünden pozitif çıkıyordu bi marka başka,markalar çıkmıyordu şen başka markayla da dene insallahh olmuştur
Benim yumurta takibimi o yapmadı. Afyon'da yaşadığım için buradaki dr.um yaptı. O yüzden pek muhabbet şansımız olmadı. Yalnızca opu da gördüm. Ben de pcos var o yüzden ohss oldu. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Kasım başında adet olucam, rahmi hazırlayıp transfer edecekler bir aksilik olmazsaTesekkur ederim sami hocadan cok memnun kaldim zaten saolsun hic olumsuz bisey demiyor hep olumlu konusuyor moral veriyor ins olumlu sonuclar alirsin sendene zaman belli olucak seninki hangi asamadasin
Canım doktorun açıklamıyor mu niye gelismedigini ilacın dozunu yukseltmiyor mu benim sanırım iki kutu bitip 3. Den de bir diz vurmustum e2 degerim en son 900 kusurdu 9 yumurtam toplandı doktor çok iyi demişti ama bilmiyorum doktoruna sor benceya kızlar muayeneden çıktım şimdi gonalf 2 kutu bitirdim.bugun bir kutu daha alıcam p.tesi günü e2 değerim 127 yumurtada 13 taneydi.Bugün e2 305 yumurta 8 tane doktor e2 yükselmiyor bir türlü 1000 'in üzerinde olması lazım dedi 5 tane yumurtada kalmış oyle gelişmemiş napıcam nolur anlayan bilen aynı şeyleri yaşana birşey söylesin çok moralim bozuldu
testin markası aynı ise çıkarır başka markayla deneArkadaşlar progesteron ignesi idrarda pozitif sonuç çıkarır mı çok merak ediyorum cevaplarsanız
Teşekkürler canım cevabın içinn, kanda da pozitif çıkar inşallah içini ferah tut..Canım tşk ederim ama kan testinde pozitifi görmeden hamileyim diyemiyorum. O yüzden sana doğru bilgi verebilir miyim bilmiyorum. 1 tane ikinci kalite 4. Gün embriyosu transfer edildi. Transfer in ilk 3 günü hafif ağrılarım vardı 4-5 günler nerdeyse hiç ağrım yok gibiydi. Sonraki günlerde çok üşümeye başladım özellikle ayaklarım buz gibiydi. Sürekli canım bişeyler istiyor. 2-3 kere aşırı mide bulantım oldu çok hafif de baş dönmelerim. Kasık ağrılarım genelde batma şeklinde oluyordu ve sanki karnımın altında bi şişlik var gibi hissediyordum çok anlatamıyorum ama sanki böyle idrara sıkışmışsın da karnın şişmiş gibi.ama 2 gündür bildiğin adet olacakmışım gibi ağrım var bugün öylesine test yaptım. Perşembe günü 10. Günüm kan vericem sonucum cuma günü çıkacak bakalım artık.
hayırlı olsun canım Allah kucağına aldırsın hayırlı evlat göz aydınlığı olsun İnşallahKızlar transferimin 9. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa aptal gibiyim şuan
Tabi oda doğru ama doktorum hemen söyledi senin e2 neden yükselmiyor diye bende taktım ne bilimBen hemşire olduğum halde sonuçlarımı hiç sormadım.. e2 duzeyimi bilmiyorum..kötü bişey olur canim sıkılır strese girerim diye sonuç için arayan hemsireye degerlerim hakkında hiç soru sormadım. Sadece ilaç dozlarimi söylüyordu telefonla teşekkür edip kapatıyordum.
Benden tavsiye cok kurcalamayin olumlu düşünün.. 10yumurtasi olan gebe kalamiyor.. 1tane olan kalıyor nasip işleri birazda..
açıklamadı sadece aynen devam et cuma gününe kadar ilaçlara dedi p.tesi opu olabilir dedi eşinle en son perşembe günü ilişkiye gir dedi.ama benim kafama takılan bu hormonun yükselmesi neye bağlı ya saraçoğlunun oğul otu kullanın diyor yükselsin diye acaba onumu denesem.Canım doktorun açıklamıyor mu niye gelismedigini ilacın dozunu yukseltmiyor mu benim sanırım iki kutu bitip 3. Den de bir diz vurmustum e2 degerim en son 900 kusurdu 9 yumurtam toplandı doktor çok iyi demişti ama bilmiyorum doktoruna sor bence
Sizin adet nezamandi iğneleri hangi gün kullanmaya başladınaçıklamadı sadece aynen devam et cuma gününe kadar ilaçlara dedi p.tesi opu olabilir dedi eşinle en son perşembe günü ilişkiye gir dedi.ama benim kafama takılan bu hormonun yükselmesi neye bağlı ya saraçoğlunun oğul otu kullanın diyor yükselsin diye acaba onumu denesem.
Canım benimde öyle yumurtalarimiz büyüyo normal diye dusunuyorumkızlar ya dun bu gun su gıbı akıntım var. wc ye gıttıgımde camasırım bıldıgınız ıslak. neden olabilir ?
Canım benimde öyle yumurtalarimiz büyüyo normal diye dusunuyorum
Canm aynı durumdayz biliyosun bende bugün başladım o iğneye sabah yaptimondandır dimi yaa.. kendiliğinden çatlıycaklar diye korkuyom. bu gün orgalutrana başlıyorum çatlamasınlar diye. bıraz erken baslattı gibi geldi bana ama
Cumada kontrole gitcem sabahtanondandır dimi yaa.. kendiliğinden çatlıycaklar diye korkuyom. bu gün orgalutrana başlıyorum çatlamasınlar diye. bıraz erken baslattı gibi geldi bana ama
Cumada kontrole gitcem sabahtan
Canım nezaman başlamam gerektiğini söylemişlerdi banasen 2. kontrole gitmeden mi başladın canım orgalutrana ?