2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

biz kaan aydos'a gittik canım. bikaç ilaç verdi o ilaçklardan sonra sperm sayısı ve hızı biraz arttı ama morfoloji hala hesaplanamıyordu. Kaan Hoca normal yolla deneyin olmazsa tüp bebek deneyin dedi. Normal yolla 6 ay denedik ama yine olmadı.

Canm böyle düşünüp enerjini düşürme akışına bırak az ama kaliteli embriyolarimiz olsun

evet canım orası öyle amin inş kaliteli olsunlar 5. güne kadar dayansınlar umut olsunlar bana yeter. ama anlamadığım fsh ım 11,33 ken amh için 4,409 olamaz demesi ben sonucumu gösterince de cem bey de sasırdı bıraz ama benım ıcın fsh önemli dedi sonra da. her ıkısı de yuksek nası olabılıyo ben de anlamadım.

Kızlar transferimin 9. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa aptal gibiyim şuan
Hayırlı olsun canım bariz gözüküyor ikinci çizgi, bugün benimde transferin 9.günü ama hiç bişey hissetmiyorum sadece kasığım ağırıyor ara ara , test yapmaya da korkuyorum senin kaçıncı gun embriyosuydu, bi de ne gibi belirtilerin var ?

Canım tşk ederim ama kan testinde pozitifi görmeden hamileyim diyemiyorum. O yüzden sana doğru bilgi verebilir miyim bilmiyorum. 1 tane ikinci kalite 4. Gün embriyosu transfer edildi. Transfer in ilk 3 günü hafif ağrılarım vardı 4-5 günler nerdeyse hiç ağrım yok gibiydi. Sonraki günlerde çok üşümeye başladım özellikle ayaklarım buz gibiydi. Sürekli canım bişeyler istiyor. 2-3 kere aşırı mide bulantım oldu çok hafif de baş dönmelerim. Kasık ağrılarım genelde batma şeklinde oluyordu ve sanki karnımın altında bi şişlik var gibi hissediyordum çok anlatamıyorum ama sanki böyle idrara sıkışmışsın da karnın şişmiş gibi.ama 2 gündür bildiğin adet olacakmışım gibi ağrım var bugün öylesine test yaptım. Perşembe günü 10. Günüm kan vericem sonucum cuma günü çıkacak bakalım artık.

Canım kaptırmıyorum kendimi zaten çok da umutlu değilim. perşembe günü kan vericem sonuç pozitif çıkarsa o zaman çok emin olmamakla birlikte SANIRIM hamileyim derim :)

Tesekkur ederim sami hocadan cok memnun kaldim zaten saolsun hic olumsuz bisey demiyor hep olumlu konusuyor moral veriyor ins olumlu sonuclar alirsin sende ne zaman belli olucak seninki hangi asamadasin
Benim yumurta takibimi o yapmadı. Afyon'da yaşadığım için buradaki dr.um yaptı. O yüzden pek muhabbet şansımız olmadı. Yalnızca opu da gördüm. Ben de pcos var o yüzden ohss oldu. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Kasım başında adet olucam, rahmi hazırlayıp transfer edecekler bir aksilik olmazsa

Canım doktorun açıklamıyor mu niye gelismedigini ilacın dozunu yukseltmiyor mu benim sanırım iki kutu bitip 3. Den de bir diz vurmustum e2 degerim en son 900 kusurdu 9 yumurtam toplandı doktor çok iyi demişti ama bilmiyorum doktoruna sor bence

Teşekkürler canım cevabın içinn, kanda da pozitif çıkar inşallah içini ferah tut..

Tabi oda doğru ama doktorum hemen söyledi senin e2 neden yükselmiyor diye bende taktım ne bilim

açıklamadı sadece aynen devam et cuma gününe kadar ilaçlara dedi p.tesi opu olabilir dedi eşinle en son perşembe günü ilişkiye gir dedi.ama benim kafama takılan bu hormonun yükselmesi neye bağlı ya saraçoğlunun oğul otu kullanın diyor yükselsin diye acaba onumu denesem.

Sizin adet nezamandi iğneleri hangi gün kullanmaya başladın

kızlar ya dun bu gun su gıbı akıntım var. wc ye gıttıgımde camasırım bıldıgınız ıslak. neden olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…