2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

rabbim hayırlı cevaplar almayı nasip etsin canım inşaallah bende sadece doğum kontrol hapı olunca biraz şüphelendim rabbim hayırlı gebelik kucağımıza almak nasip etsin kaç embriyo kondu

Onemli degil canim anlayabiliyorum seni.. Ben konyada novafertilde yaptirdim doktorum ali sami gurbuzdu cok memnun kaldom cok ilgililerdi esime hic bi tedavi uygulanmadi benimki normal tup bebek tedavisinde yapilan uygulamalardi gonalf kullandim 9 gun kadar orgalutran kullandim 4 gun falan sonra catlatma ignesi yapildi yumurta toplama isleminden 3 gun sonrada transfer yapildi yani ekstra bisey yapilmadi aslinda daha once iki asilama yaptirmistim bende olmamsti ama ilk tup bebekde oldu ins kalp atislarinida duyabiliriz

3 yıldır 1 kere bile o ikinci çizgiyi göremedim artık herşeye o kadar negatif bakıyorum ki hala olumsuz şeyler düşünüyorum. Kesin test bozuktur kan tahlilimde negatif olacak pozitif olsada değerim yükselmez hep böyleyim. İnşallah bu sefer hamileyimdir ve herşey yolunda gider. Allahım herkese annelik duygusunu yaşatsın. Amin.

İnşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın biz vitamin takviyeleri alıyoruz ama tutmadı ilki ışte ikinciye hazırlanıyoruz iki aşılama da benim var peki morfoloji kaçtı sizin bizim oda düsuk 1 artık gerisini allaha bıraktık

Kızlar transferimin 9. Günü bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa aptal gibiyim şuan
Valla var cnm gerçekten başka bir testle dene tekrar benim ilkvdenemefe aldığım progesteron iğneleri yüzünden pozitif çıkıyordu bi marka başka,markalar çıkmıyordu şen başka markayla da dene insallahh olmuştur

Valla canim hatirlamiyorum pek ama ins en kisa zamanda sanada gostersin allahm umidini kesme olur inss

Ay nasıl mutlu oldum şimdi ben de Novafertilde tedavi görüyorum. Dr.um Ali Sami. Olumlu sonuçları duyunca moralim yükseliyor bu arada hayırlı olsun. Darısı başımıza

Ay nasıl mutlu oldum şimdi ben de Novafertilde tedavi görüyorum. Dr.um Ali Sami. Olumlu sonuçları duyunca moralim yükseliyor bu arada hayırlı olsun. Darısı başımıza
Tesekkur ederim sami hocadan cok memnun kaldim zaten saolsun hic olumsuz bisey demiyor hep olumlu konusuyor moral veriyor ins olumlu sonuclar alirsin sende ne zaman belli olucak seninki hangi asamadasin

canım cevsabın için çok teşekkür ederim. Bende genetik bozukluk çıktı ama çıkan bozukluğu doktorum pgt görür cgh'e gerek yok dediği için pgt'ye yolladık. Bir de12 tane embriyo vardı cgh şuan için 12 yumurta için çok pahalı olacaktı. onlardan da 6 tanesi normal geldi 1 öldü 1 kaliteli 1 normal transfer edildi kalanlarda öldü hiç dondurulmuşum yok anlayacağın. Tedaviye baştan başlayacağım dediğin gibi bu sefer başka bir yerde yaptırtmayı düşünüyorum ama öncelikle hiteroskopi yaptırmka istiyorum. Ben Ankaradayım tekrar tüp bebek merkezi araştırmaya başladım. İnşallah ağzın dualı olur ve bu son denememiz olur. Sen de inşallah sağ salim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…