2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Benimde akıntim var.. ve transferin 3.gününden beri adet sancısı çekiyorum bildiginiz..sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diye.. sabahları cok oluyor ağrım jeli yapınca azalıyor..
Canim ben daha yeni basladim tedaviye
Henuz adetin 8. Gunundeyim.
Seninkiler belirtidir insallah.. az kalmis sona. Mutlu bir son , baslangic olur umarim

edosko edosko canım naslsn iğneler nasıl gidiyo sende şişmisin ben kendimi patlıcan gibi hissediyorum bugün çok yürüdüm elimde biraz yükte vardı belimde çok agridi sendede varmi bunlar

Benim yumurta takibimi o yapmadı. Afyon'da yaşadığım için buradaki dr.um yaptı. O yüzden pek muhabbet şansımız olmadı. Yalnızca opu da gördüm. Ben de pcos var o yüzden ohss oldu. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var. Kasım başında adet olucam, rahmi hazırlayıp transfer edecekler bir aksilik olmazsa :dua:
Aaa ne tesaduf bende afyonda yasiyorum burda tam karar vermedim ama iki doktor onerdi sami hoca onlardan birine gidecegim sen hangisine gidiyorsun

edosko edosko canım naslsn iğneler nasıl gidiyo sende şişmisin ben kendimi patlıcan gibi hissediyorum bugün çok yürüdüm elimde biraz yükte vardı belimde çok agridi sendede varmi bunlar
Sabahlari ilk 30 dk belim agriyo geciyo canim. Igneleri yapiyorum yarim saat once yaptim :) yarin kontrolum var bakalim .. sislik yok su an bende.

Aaa ne tesaduf bende afyonda yasiyorum burda tam karar vermedim ama iki doktor onerdi sami hoca onlardan birine gidecegim sen hangisine gidiyorsun
Ben Park Hastanesinde Hasan Şahiner e gidiyorum. Çok da memnunum. Hatta yumurta takibimi de o yaptı. Bir de üni. hastanesinde Mehmet Hoca varmış. Ama hasta kabul etmiyormuş diye duydum. Sen yumurta takibine de mi Konya'ya gidip geldin? :KK53:

Ben Park Hastanesinde Hasan Şahiner e gidiyorum. Çok da memnunum. Hatta yumurta takibimi de o yaptı. Bir de üni. hastanesinde Mehmet Hoca varmış. Ama hasta kabul etmiyormuş diye duydum. Sen yumurta takibine de mi Konya'ya gidip geldin? :KK53:
Ben gidip gelmedim konyaliyim ben ailemde orda oldugu icin o surecte orda kaldim bende buyuk ihtimal hasan sahinere gidecegim sami hocanin oneriside oydu yada halil gulden dedi ama ben hasan sahineri dusunuyorm

Kontrolden sonra yaz mutlaka canm. cadiprensesss cadiprensesss canm nasl gecio bekleme senin uni hastanesi rapor verdimi sana canım yada ıstermsn diye sordumu:)
Yatıyorum canım arada kalkıp evde yürüyorum :confused: evet canım veriyor rapor rapor çıkartcam diyosun sekreter neler lazımsa onun listesini veriyor onları toplayıp götürüyosun 10 günde çıkıyo rapor benim ilaç raporum yoktu sadece hastanenin vardı ilaçları kullandıgım için önceki tedavilerde, bu tedavide ücretli aldım :KK66:

Yatıyorum canım arada kalkıp evde yürüyorum :confused: evet canım veriyor rapor rapor çıkartcam diyosun sekreter neler lazımsa onun listesini veriyor onları toplayıp götürüyosun 10 günde çıkıyo rapor benim ilaç raporum yoktu sadece hastanenin vardı ilaçları kullandıgım için önceki tedavilerde, bu tedavide ücretli aldım :KK66:
İş görmezlik raporu canm

X