2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım Ahmet Erdem Mehmet Erdem hocalar Gazi Üniversitesi hastanesinin doktorları olduğu için ordan istemişlerdir orasıyla anlaşması var diye biliyorum ben...
Eki Görüntüle 1876679
hımm o zaman ben sivasta çalışıyor olmama rağmen Gaziden sevk aldığımda izinli sayılır mıyım? yoksa sırf rapor yazabilmek için mi devlet hastanesinden sevk almamı istedi acaba bu konu da bi bilgin ya da tecrüben var mı acaba canım bu izin rapor işlerinde çok beceriksizimdir:KK43:

M meraklisivas canım pazartesi gidip konuşalım bakalım nasil olacak. Eger halledemezsek çare okul bulup konuşmak olacak semineri ankarada alırız. Randevularimizi da ona göre ayarlarz stresini yapma hallolur Allahin izniyle. Yada milli eğitimle, valilikle konuş durumu
Aynen konuşalım bakalım Rabiim bi çıkar yol gösterir bizim muayene saati 08.30 da sen kaçta gidecen

Aynen suan biz de onun derdinde düştük. Benimki bayramin hemen oncesi transferim oyuzden semineri idare etsem yeter rapor kabul olmazsa ankarada alacagim semineri. Yok rapor almasi yasak değil yanlış bildirmiş ama hastaneler tembihlenmis rapor verirken dikkat edin diye. Gider konusursun milli eğitim valilik kim onay verecekse raporuna. Bir zahmet bunun için anlayışlı davransinlar yaa
Ben aile hekiminden alırım diye düşünüyordum.okuldakilerin haberi olsun istemiyorum ama bakıcaz artık:KK43:

hımm o zaman ben sivasta çalışıyor olmama rağmen Gaziden sevk aldığımda izinli sayılır mıyım? yoksa sırf rapor yazabilmek için mi devlet hastanesinden sevk almamı istedi acaba bu konu da bi bilgin ya da tecrüben var mı acaba canım bu izin rapor işlerinde çok beceriksizimdir:KK43:
Sevk olaylarını tam bilmiyorum ama Türkiye topraklarının neresinden rapor alırsan al izinli sayılırsın canım, belki doktor tedavi için rapor çikarttıracagını sanmış da olabilir istirahat raporu olduğunu belirttinmi yada Novaart özel olduğu için de gaziden istemiş olabilir.

selam arkadaslar bende bu topikteyim artık. size biraz kendimden bahsedeyim. 31 yasinda 12 senelik evliyim pko yum esimde cok sukur problem yok. en kolay hamile kalan gruptaymisim :KK76:ama malesef 3 aşılama ve 2 tup bebek te negatifti. 3 denememde çok şükür ilk defa pozitif gördüm oda 5+5 neyazikki dusukle sonuçlandı. hayatımda ilk defa hamile kalıp kaybetmek cooook zormuş. neden olduğuna dair hiç bir bilgi yok. sebebi belli değil çünkü herşey çok güzel ilerliyodu. hersey allahtan mevlam nasip etmedi ins şimdi dondurulmuş transferimle yeniden yola çıkıyoruz ins mevlam busefer kucagimiza almayi nasip etsin hepimize. izmir medical parkta tedavi görüyorum. cadiprensesss cadiprensesss benide listeye eklersen sevinirim. haftaya cuma kontrolum var bakalım tarihler ozaman belli olur herhalde. herkeze bol sans.

selam arkadaslar bende bu topikteyim artık. size biraz kendimden bahsedeyim. 31 yasinda 12 senelik evliyim pko yum esimde cok sukur problem yok. en kolay hamile kalan gruptaymisim :KK76:ama malesef 3 aşılama ve 2 tup bebek te negatifti. 3 denememde çok şükür ilk defa pozitif gördüm oda 5+5 neyazikki dusukle sonuçlandı. hayatımda ilk defa hamile kalıp kaybetmek cooook zormuş. neden olduğuna dair hiç bir bilgi yok. sebebi belli değil çünkü herşey çok güzel ilerliyodu. hersey allahtan mevlam nasip etmedi ins şimdi dondurulmuş transferimle yeniden yola çıkıyoruz ins mevlam busefer kucagimiza almayi nasip etsin hepimize. izmir medical parkta tedavi görüyorum. cadiprensesss cadiprensesss benide listeye eklersen sevinirim. haftaya cuma kontrolum var bakalım tarihler ozaman belli olur herhalde. herkeze bol sans.
Canm geçmiş olsun seni diğer topikteki görmüştüm hamilelik takviminide görünce sonrasında sevinmistim ama kismet buymuş demek inşallah budefa hamilelik gerçekleşir ve doğumla sonuclanir hayrlisiyla

Dr 10 gun sonra olursun dedi tam zamanını bilmiyorum bir hafta asagı yukarı
Ama benim agrılarım var nasıl dayancam iğne fitil falan bir daha ertelesem diye dusunmeye basladım
Seninde cok agrın varmıydı
Ben de çok ağrı olmadı zaten 27 temmuzda opu oldu yani çok zaman geçti. sonra adet oldum histeroskopi oldum, şimdi bir haftaya adet olacağım bakalım bekliyorum. İstersen bir doktoruna sor canım niye ağrı var diye.

@nisandeniz hayat zor yazmışsın, tüm bu yaşadıklarına da bakılırsa off offf. sabır sabır. başka ne denir. tüp bebek olayına geç artık canım. inşallah sağlıklı bebeğini kucağına alırsın bir an evvel.
Evet canım asıl çocuk büyütmek çok zor iş, biz daha çocuk sahibi olamadan yıprandık :KK43:

Kızlar bir sürü değişik kelime yazıyorsunuz anlamıyorum. Tüp bebeği de aşılama gibi sanmıştım. Ne kadar çok ayrıntısı varmış.
Yani bildiğim kadarıyla yumurtalar ve sperm dış ortamda döllenip rahme yerleştiriliyor. Döllenme ve yerleştirilme iki üç günlük bir süreç sanıyordum. Öyle değil mi?

öğretmen arkadaşlar tedavi sürecinde rapor işini nasıl yapıcaksınız?eylül sonu başlıcam ben de tedaviye. tekirdağda yaşıyorum istanbula gidip gelicem.görümcem hemşire dün akşam devlet memurlarının rapor alması yasak diyodu ohal süresince.tüp bebek merkezinden istirahat raporu veriyorlar mı? sıkıntı olur mu ki ya :KK43:
Canım ben de başka şehre gittim hep aşılama için. O gün işlemlerimiz yapılıyordu, hem eşime hem bana bir günlük rapor veriyorlardı. Sahte rapor almıyoruz ya verirler bence

Aynen suan biz de onun derdinde düştük. Benimki bayramin hemen oncesi transferim oyuzden semineri idare etsem yeter rapor kabul olmazsa ankarada alacagim semineri. Yok rapor almasi yasak değil yanlış bildirmiş ama hastaneler tembihlenmis rapor verirken dikkat edin diye. Gider konusursun milli eğitim valilik kim onay verecekse raporuna. Bir zahmet bunun için anlayışlı davransinlar yaa
Canım transfer reglin kaçıncı gününe denk geliyor bilgi verir misin?

İnşallahhhhh canım benim duygularım karışık bi ömrüm boyunca hamile kalamıycak gibi hissediyorum bi tarafdan da değişik tedavi uygulanacagı için umutluyum da bilmiyorum bakalım hayırlısı canım :KK64: 3. Günü niye beklemisler ki canım kaçıncı deneme senin? Kan pıhtılaşma sorunu için igne kullanmadin mi çok geçmiş olsun canım :KK43:
Kan pıhtılaşmasını iki kayıptan sonra öğrendik malesef :KK43: sadece 3 embriyo olunca riske almamışlar sanırım, 2. Günde dondurmuşlar.

Kan pıhtılaşmasını iki kayıptan sonra öğrendik malesef :KK43: sadece 3 embriyo olunca riske almamışlar sanırım, 2. Günde dondurmuşlar.
İşte en çok sinir oldugum şey herşeyi ilk baştan yapalım demiyorlar malesef hem maddi hem manevi yıprandikdan sonra yok şu testi yapalım yok bu testi yapalım diyorlar aslında ilk tedaviye başlamadan yapmaları lazım önce belli olsaydı belki bebeklerin yaşıyordu orasını Allah bilir ama inşallah bu sefer tutar canım iki defa tuttuysa tutma oranı yüksek rabbim daha fazla bekletmesin hepimizi tez zamanda kucaklarimizi doldursun inşallah...

Ekledim canım evet Pko da hamile kalma oranı daha yüksek tüp bebek de yumurta çok olduğu için düşük dozlu iğne ile hemen gelişiyor yumurtalar ama onda da döllenme oranı düşük sanırım senin kaç tane toplanıp kaç tane döllendi canım ayrıca kan pıhtılaşmasına batırdın mı ?

Kızlar bir sürü değişik kelime yazıyorsunuz anlamıyorum. Tüp bebeği de aşılama gibi sanmıştım. Ne kadar çok ayrıntısı varmış.
Yani bildiğim kadarıyla yumurtalar ve sperm dış ortamda döllenip rahme yerleştiriliyor. Döllenme ve yerleştirilme iki üç günlük bir süreç sanıyordum. Öyle değil mi?
Evet canım tüp bebek dediğin gibi 3 gün ile 5 gün arasında dışarda döllendirme yapıp transfer ediyorlar farklı farklı tedavi şekilleri var,aşılama gibi deil tüp bebek de daha çok araştırılıyor herşey, aşılama oldu bitti gibi bişey tutma oranı da düşük zaten aşılamanın

Ekledim canım evet Pko da hamile kalma oranı daha yüksek tüp bebek de yumurta çok olduğu için düşük dozlu iğne ile hemen gelişiyor yumurtalar ama onda da döllenme oranı düşük sanırım senin kaç tane toplanıp kaç tane döllendi canım ayrıca kan pıhtılaşmasına batırdın mı ?
canim benim baya çoook yumurtam oldu. maşallah çok fire veren olmadi dollendiler de. 5 gune kadarda hepsi gitti. ama çok yumurta olduğu için sadece 1 kalitede olanları 16 tanesini dondurdular gerisini imha ettiler. geçen transferde 4 tane c ozdurup 2 tanesini transfer ettiler. simdi 12 tane embiyom daha var. ins önümüzdeki ay onlardan transfer olucak. yanlız doktorum doğal siklusta transfer edicem dedi onda biraz kafam karisti hiç bilmediğin bir yöntem ve bende uygulanması dogrumu bilmiyorum. pihtilasma testide daha önceden yapılmıştı bi sorun gozukmuyo ondada.

X