2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Evet cnm gonal f i en son 8 . Gün yaptım 9. Gün catlstms iğnesi 11. Gün de opu oldu 14. Gün transfer bir arkadaş başkent üniversitesinin erkek infertilitesibfe etkili olmadığını yazmış kafamı karıştırdı ikincide klinik degistirsem mi acaba şen nerde yaptiriyordun
Ben simdi novaarttayim oncesini zekai tahir burakta yaptirmistim. Benim neden geç olmus ki kafam karıştı valla :KK43:
Valla bilmiyorum erkek infertilitesinde nasil olduklarini ama ben de bir süre kararsiz kalmistim baskentle novaart arasında ama hulusi hocanın hastasinin hormonunu kilosunu duzene sokmak icin ugrastigini duydum. Aslinda guzel birsey ama ne bileyim zaman kaybetmek istemedimve novaartla ilgili uep olumlu seyler okuyunca aklim yatti

Cnm beni de ekleyin listeye agustos da ankara da başkent de hulusi beye tüp bebek yaptırdım negatif erkekte sperm az hareket ce morfoloji kötü bugün adet oldum yarın gidecenm kontrole ekim de tekrar yaparız dedi. Ağustos ayi topigibdeydim baktım burası açılmış buraya transfer olayım dedim inşallah burası uğurlu gelir de pozitif haberini burda,alırım. Var mi ankarada başkent de hulusi beye yaptıran
Ekledim canım yaşınıda yazabilirmisin :KK66:

Beni de ekleyin kızlar bursa acibadem 3.deneme erkek infertilitesi yas 31
Ekledim canım :KK66:

NİCKYAŞSEBEPMERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİTRANSFER TARİHİSONUÇ
Cadiprensesss30Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi HastanesiTransfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional ........ .....Hubannn29Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel)1. Deneme .... 29. Ağustos.2016.... .....
atav melek29Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk )2.Deneme .... ........ .....
eejanaika32Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman)1. Deneme ..... ........ .....
just_married30Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem )2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016.... .....
fidan_2231Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik )1. Deneme .... 22. Eylül .2016.... .....
blgk26azospermBahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf........ .....BonjourMadame26Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran )1. Deneme ..... ........ .....Ilaymilya25Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme............. .....dehaaa30Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi1. Deneme..... ........ .....nesersat35Azosperm .... .. ........ .....kaju32Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık )1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.201625.Ağustos.2016 .....ggm-328Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi1. Deneme ............ .....ZehreNur30Morfoloji Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar )1.Deneme ( Dondurulmuş) Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty 23.Ağustos.2016.........ayisigi7435Sebepsiz infertilite İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi1. Deneme(Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran ........ .....edosko 31Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... ............Elfst..Morfoloji Başkent Hastanesi2. Deneme..... ........ .....heidi101731Erkek infertilitesi Bursa Acıbadem Hastanesi3. Deneme..... ........ .....

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr]

Aynen canım aynı olacak transferimiz muhtemelen ben de pazartesi gidecegim kontrole karşılaşırız orada :)
Sevk falan sormadim bile ben. Gerci bulunduğum şehirde yok adam gibi hastane bile. Sevk alman gerektigini kim dedi sana?
Canım eşim öğretmen olduğumu rapor almak istediğimi söyleyince sanırım doktor demiş gaziden sevk alın diye o da sevki önce kendi memleketmizden gaziye almayı denedik bizim burda fakülte hastanesi var tüp bebek merkezi açmışlar o yüzden veremeyeceklerini söylediler:KK43: Allah yardımcımız olsun

Canım eşim öğretmen olduğumu rapor almak istediğimi söyleyince sanırım doktor demiş gaziden sevk alın diye o da sevki önce kendi memleketmizden gaziye almayı denedik bizim burda fakülte hastanesi var tüp bebek merkezi açmışlar o yüzden veremeyeceklerini söylediler:KK43: Allah yardımcımız olsun
Canım Ahmet Erdem Mehmet Erdem hocalar Gazi Üniversitesi hastanesinin doktorları olduğu için ordan istemişlerdir orasıyla anlaşması var diye biliyorum ben...
Screenshot_2016-08-27-00-44-53.png

Son düzenleme:
Ben simdi novaarttayim oncesini zekai tahir burakta yaptirmistim. Benim neden geç olmus ki kafam karıştı valla :KK43:
Valla bilmiyorum erkek infertilitesinde nasil olduklarini ama ben de bir süre kararsiz kalmistim baskentle novaart arasında ama hulusi hocanın hastasinin hormonunu kilosunu duzene sokmak icin ugrastigini duydum. Aslinda guzel birsey ama ne bileyim zaman kaybetmek istemedimve novaartla ilgili uep olumlu seyler okuyunca aklim yatti
Su an vaskentdeyim hulusi beyle görüşecem labratuvarini soracam vaktim kalırsa novaarta da gidecem bugün öğlene kadar açıklar bklm kararsızım hala

Su an vaskentdeyim hulusi beyle görüşecem labratuvarini soracam vaktim kalırsa novaarta da gidecem bugün öğlene kadar açıklar bklm kararsızım hala
canım içine neresi yatarsa oraya git doktora güvenmek önemli inş hakkımızda hayırlısı olur hayırlısıyla sonuçlanır çok zor bir süreç

Canım inşallah artık eylülde tutar da bebişine kavuşursun. Benim hikayem de çok uzun çünkü 32. aya girdik.

şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.

Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay 8-10 yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.

Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.

Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Haziran ayında aşılama yapıldı, olmadı. Temmuzda klomen kullandım, 8 yumurta oluştu (yani ilaç bana fazla geldi) yine olmadı. Ağustosta dinlenelim dedik. Bu sabah test yaptım ve yine yok. Regl olunca doktora gidip tüp bebek istiyorum diyeceğim
@nisandeniz hayat zor yazmışsın, tüm bu yaşadıklarına da bakılırsa off offf. sabır sabır. başka ne denir. tüp bebek olayına geç artık canım. inşallah sağlıklı bebeğini kucağına alırsın bir an evvel.

Canım ben eksik bilgileri veriyim 1. Deneme sebep sperm morfoloji si
23 agustos opu oldum 10 olgun yumurta tan 3 ü döllendi.ikisi 1. Kalite diğeri orta kaliteymiş.
Riske atmamak için 2. Gün donduruldu.
Adeti bekliyorum inşallah hepimiz pozitif goruruz
canım sormayı unuttum ağustos grubunda sana. ne zaman adet olacaksın muhtemelen aynı sıra transfer olacağız seninle bizim iki günlüklerle :KK66: bu arada burayı yeni keşfettim ben de geldim :KK66:

cadiprensesss cadiprensesss hikayen zor inşallah bu sefer bebiş gelecek sana sıkıca tutunacak :KK66: bende bayram sonrası transfer bekleyenlerdenim. Fulya bahçecide 3 adet 2 günlük embriyom dondurulmuş bekliyor. 27 temmuz opu ağustosta histeroskopi oldum adetimi bekliyorum şimdi. ondan öncesinde iki kaybım var biri yedi aylık biri üç aylık. ben de kan pıhtılaşma sorunu var, bir de amh çok düşük rezerv azlığı var. yaşım 38,5.

öğretmen arkadaşlar tedavi sürecinde rapor işini nasıl yapıcaksınız?eylül sonu başlıcam ben de tedaviye. tekirdağda yaşıyorum istanbula gidip gelicem.görümcem hemşire dün akşam devlet memurlarının rapor alması yasak diyodu ohal süresince.tüp bebek merkezinden istirahat raporu veriyorlar mı? sıkıntı olur mu ki ya :KK43:

Yol arkadaşlarım günaydın;
Dr muayenesinden çıktım. Tedavıye başladık.
Carsamba gunune kadar her gun puregon 200..
Heyecanlıyım içim kıpır kıpır hepımız için sonu pozitif olacak guzel stressız umut dolu tedaviler diliyorum..

Muayneden çıktım kızlar transfer zamanı rahim kalınlığı biraz fazlsymis o yüzden tutmamış dedi bu sefer gerekirse dobdururuz bekleriz dedi sinir oldum o zaman niye demedi ki benim zamanımı paramı enerjimi yedi ya histeroskopi için gün verdi tekrar bklm bir sonraki adet de dener mi tekrar biraz muamma benim ki

cadiprensesss cadiprensesss hikayen zor inşallah bu sefer bebiş gelecek sana sıkıca tutunacak :KK66: bende bayram sonrası transfer bekleyenlerdenim. Fulya bahçecide 3 adet 2 günlük embriyom dondurulmuş bekliyor. 27 temmuz opu ağustosta histeroskopi oldum adetimi bekliyorum şimdi. ondan öncesinde iki kaybım var biri yedi aylık biri üç aylık. ben de kan pıhtılaşma sorunu var, bir de amh çok düşük rezerv azlığı var. yaşım 38,5.
İnşallahhhhh canım benim duygularım karışık bi ömrüm boyunca hamile kalamıycak gibi hissediyorum bi tarafdan da değişik tedavi uygulanacagı için umutluyum da bilmiyorum bakalım hayırlısı canım :KK64: 3. Günü niye beklemisler ki canım kaçıncı deneme senin? Kan pıhtılaşma sorunu için igne kullanmadin mi çok geçmiş olsun canım :KK43:

öğretmen arkadaşlar tedavi sürecinde rapor işini nasıl yapıcaksınız?eylül sonu başlıcam ben de tedaviye. tekirdağda yaşıyorum istanbula gidip gelicem.görümcem hemşire dün akşam devlet memurlarının rapor alması yasak diyodu ohal süresince.tüp bebek merkezinden istirahat raporu veriyorlar mı? sıkıntı olur mu ki ya :KK43:
Aynen suan biz de onun derdinde düştük. Benimki bayramin hemen oncesi transferim oyuzden semineri idare etsem yeter rapor kabul olmazsa ankarada alacagim semineri. Yok rapor almasi yasak değil yanlış bildirmiş ama hastaneler tembihlenmis rapor verirken dikkat edin diye. Gider konusursun milli eğitim valilik kim onay verecekse raporuna. Bir zahmet bunun için anlayışlı davransinlar yaa

M meraklisivas canım pazartesi gidip konuşalım bakalım nasil olacak. Eger halledemezsek çare okul bulup konuşmak olacak semineri ankarada alırız. Randevularimizi da ona göre ayarlarz stresini yapma hallolur Allahin izniyle. Yada milli eğitimle, valilikle konuş durumu

canım sormayı unuttum ağustos grubunda sana. ne zaman adet olacaksın muhtemelen aynı sıra transfer olacağız seninle bizim iki günlüklerle :KK66: bu arada burayı yeni keşfettim ben de geldim :KK66:
Dr 10 gun sonra olursun dedi tam zamanını bilmiyorum bir hafta asagı yukarı
Ama benim agrılarım var nasıl dayancam iğne fitil falan bir daha ertelesem diye dusunmeye basladım
Seninde cok agrın varmıydı

X