2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

evet canım hemşire demişti öylesine de demiş olabilir biri sağdan biri soldan diye biz bugün burdaki üniversite hastanesine gidecez bakalım sevk istemeye çok stres oldum ya illa almam lazım mı rapor veremiyolar mı bi on gün anlayamadım haftaya seminerim de başlayacak.Ailede herkes bişey soruyo niye Ankara ya gidiyon diye aileleler söyleme falan dedi ama ne hikmetse herkes anladı sıkıştırıp duruyolar yahu yalan söylemek istemiyorum genel cevaplar veriyorum niye sıkıştırırsın ki yani sanane deyil mi çok darlandım
Benim k.validem ablam ve yakin arkadaslarim biliyor sadece. Anneme bile diyemedim birilerine yumurtlar da başımızın etini yerler diye :)
Ben de bugun bir sagdan bir soldan deneyim bakalım. Pazartesi hocayla konuşacağım eger milli eğitim kabul etmezse ankarada bir okul bulup semineri ankarada almayi düşünüyorum çünkü zaten kalacağız bayrama kadar falan. Senin okul türün ne? Benimki sosyal bilimler lisesi biraz zor bulmak ama bulmaya calisacam

Benim k.validem ablam ve yakin arkadaslarim biliyor sadece. Anneme bile diyemedim birilerine yumurtlar da başımızın etini yerler diye :)
Ben de bugun bir sagdan bir soldan deneyim bakalım. Pazartesi hocayla konuşacağım eger milli eğitim kabul etmezse ankarada bir okul bulup semineri ankarada almayi düşünüyorum çünkü zaten kalacağız bayrama kadar falan. Senin okul türün ne? Benimki sosyal bilimler lisesi biraz zor bulmak ama bulmaya calisacam
ben de sevk için gitmiştim bizim burdan oraya sevk vermediler burda da var diye Rabbim yardımcımız olsun ben anasınıfı öğretmeniyim:) senle transferimiz aynı olabilir şu an senin kaçıncı günün pazartesi gidecek misin muayeneye

Canım ben eksik bilgileri veriyim 1. Deneme sebep sperm morfoloji si
23 agustos opu oldum 10 olgun yumurta tan 3 ü döllendi.ikisi 1. Kalite diğeri orta kaliteymiş.
Riske atmamak için 2. Gün donduruldu.
Adeti bekliyorum inşallah hepimiz pozitif goruruz

aksilikler çok sinir bozucu oluyo inşallah aksilik çıkmaz tatlım
İnş canım . Tedavıye baslamayı istıyorum artık. Hiç beklentı içinde degılım amA. Sızdede bu durum oluyormu bılmıyorum. Moralim bozuk yada stres yaptıgımdan degıl sanki hiç olmayacak gibi:):) olursa mucıze olacakmış gibi ..

kızlar bişey sormak istiyorum doktor adetin 21. günü gel kan testi yapacam sonucun iyi çıkarsa tüp bebeğe başlarız dedi muhtemelen progesterona bakacak benim bildiğim adetin 21. günü bakılıyo hepinizde bakıldı mı bu değere kaç olursa başlamaz mesela

Canım inşallah bi sorun çıkmaz tedaviye başlarsin hayırlısı olsun stres yapma :KK66:
Cnm beni de ekleyin listeye agustos da ankara da başkent de hulusi beye tüp bebek yaptırdım negatif erkekte sperm az hareket ce morfoloji kötü bugün adet oldum yarın gidecenm kontrole ekim de tekrar yaparız dedi. Ağustos ayi topigibdeydim baktım burası açılmış buraya transfer olayım dedim inşallah burası uğurlu gelir de pozitif haberini burda,alırım. Var mi ankarada başkent de hulusi beye yaptıran

ben de sevk için gitmiştim bizim burdan oraya sevk vermediler burda da var diye Rabbim yardımcımız olsun ben anasınıfı öğretmeniyim:) senle transferimiz aynı olabilir şu an senin kaçıncı günün pazartesi gidecek misin muayeneye
Aynen canım aynı olacak transferimiz muhtemelen ben de pazartesi gidecegim kontrole karşılaşırız orada :)
Sevk falan sormadim bile ben. Gerci bulunduğum şehirde yok adam gibi hastane bile. Sevk alman gerektigini kim dedi sana?

kızlar bişey sormak istiyorum doktor adetin 21. günü gel kan testi yapacam sonucun iyi çıkarsa tüp bebeğe başlarız dedi muhtemelen progesterona bakacak benim bildiğim adetin 21. günü bakılıyo hepinizde bakıldı mı bu değere kaç olursa başlamaz mesela
Cnm yumurtlama olmadan iğne başlamaz progesteron değeri yumurtlamayi gösterir 5 ve üzeri ise yumurtlama olmuştur. Ve lucrin başlatır adet olunca da gonal f başlar benim bu sekilde yapmıştı 11. Gün yumurta topladı 3. Gün transferi oldum tutmadı hayırlısı bu topige inşallah

Cnm yumurtlama olmadan iğne başlamaz progesteron değeri yumurtlamayi gösterir 5 ve üzeri ise yumurtlama olmuştur. Ve lucrin başlatır adet olunca da gonal f başlar benim bu sekilde yapmıştı 11. Gün yumurta topladı 3. Gün transferi oldum tutmadı hayırlısı bu topige inşallah
Adetinin 11. Gunu mu toplanmisti? Benim transfer adetimin 20. Gunu oldu toplama da 16. Gündü ilkinde simdi ne olur meraktayim

Adetinin 11. Gunu mu toplanmisti? Benim transfer adetimin 20. Gunu oldu toplama da 16. Gündü ilkinde simdi ne olur meraktayim
Evet cnm gonal f i en son 8 . Gün yaptım 9. Gün catlstms iğnesi 11. Gün de opu oldu 14. Gün transfer bir arkadaş başkent üniversitesinin erkek infertilitesibfe etkili olmadığını yazmış kafamı karıştırdı ikincide klinik degistirsem mi acaba şen nerde yaptiriyordun

Kızlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen bu tüp bebekte sperm seçimi önemli sonuçta ve laboratuvarın önemi ortada en son çıkan sperm seçme yöntemi microchip yöntemi değil mi microscopka büyütmek yerine akışkan ciplerden gecebilenleri aliyorlar bilgisi olan var mi

kaju kaju canm buarada sen izmir medikalde yaptrdinya tüp bebegi nekadara mal oldu ahmet zeki ışık in muayene ücreti nekadar bide tüp bebek sürecinde kaç defa ona muayene ücreti ödedin bir defa mı biraz bilgi verirmisin cnm?
canım evet medikalpark Ahmet bey doktorum.İlk muayene ücreti olarak 300(340 olabilir) küsüratlı bir şey ödedik ama sonrasında hiç ödeme yapmadım(2.5 aydır hastasıyım).Tüp bebek 5500 dü indirim yapıldı 5000 tl ödedik ilaçlar çok tutmadı, 300-400 civarı tuttu ilaçlarım.

evet canım hemşire demişti öylesine de demiş olabilir biri sağdan biri soldan diye biz bugün burdaki üniversite hastanesine gidecez bakalım sevk istemeye çok stres oldum ya illa almam lazım mı rapor veremiyolar mı bi on gün anlayamadım haftaya seminerim de başlayacak.Ailede herkes bişey soruyo niye Ankara ya gidiyon diye aileleler söyleme falan dedi ama ne hikmetse herkes anladı sıkıştırıp duruyolar yahu yalan söylemek istemiyorum genel cevaplar veriyorum niye sıkıştırırsın ki yani sanane deyil mi çok darlandım
İnsan anlayışsız ne yapacaksın işte.Sende soranlara kadınsal de utansın soran.Ben hatta müdr yardımcıma hayırlı bir işmi var diyince rahatsızım kadınsal dedim.O utanmazsa ben hiç utanmam valla:lülülü:Bide millete dert anlatacağız diye düşünüyoruz bunca şeyin içinde

yok tatlım inş iyidir senin ikinci deneme mi başkentte hulusi beye gidiyorum ben
Cnm bende başkent de tedavi oluyorum ilk deneme negatif ikinci istiyorum bizde sperm sorunu var bu sefer micro chip isteyecem birde imsi yöntemi varmış senin bilgin var mi laboratuvarlariyla ilgili

hmm anladım inş iyi çıkarda başlarız iyi bi değer çıkmazsa ne yapar acaba

X