2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Histeroskopi tabii ki. Çizik atıldı rahmime.

Hiterwskopiyi nerede yaptırdın canım? ücret neydi? Kaçıncı denemenden sonra yapıldı? Hitereskopiye göre tedavi uygulandı mı?
Canım ben de yapışıklık vardı çünkü 7 aylık bebeğimi kaybetmiştim ölü doğum ve kürtaj olmuştum. Sonra bir sene hamile kalamadım ve histeroskopi oldum sonra hamile kaldım ama gene kaybettim yine yapışıklık şüphesi oldu gene histeroskopi yapıldı o sırada çizik de atmış doktor. Yalnız bu ameliyatı İstanbulda olmadım, görevlendirmem vardı başka şehirdeydim. İstanbulda Bahçeci Fulyada tüp bebek tedavisi yaptırdım hemen ardından. Yaşım 39 ve rezervim azdı. Histeroskopi iyi bir yöntem bence sonuçta hemen ardından hamile kaldım.

Bu yontem embriyi konulmadan hemen oncemi yapiluyo yoksa daha once yapilip bi kac gn sonrami transfer oluyo bde nasl anestezi olmadan yapiliyo ya insann cani acr

Bana uzun protokol uygulanıyor , adetimin 19. günü bu işlem yapıldı , sonra hemen lucrin iğnelere başladım , yaklaşık 10 gün sonraki adetimle birlikte yumurta geliştirmek için diğer ilaçlara başladım , sonra toplama transfer filan normal düzende devam etti , yani bu çizik işlemi ile transfer arasında yaklaşık 25 gün filan oluyor
O kadar şiddetli acı olmuyor zaten ultrason masasında yapılıyor işlem , ama çok hoş bir hissiyat olduğunu söyleyemicem

Biz eşimden dolayı tüp bebeğe başladık sperm azlığı ve hareketsizliği vardı.ilkinde tutmadı. 2. Yi yapmadan genetik test istedi orda sorum çıkınca pgt yaptılar embriyolara ve iyi olanlar koyuldu ama yine tutmadı. Şimdi ne yapmalı neye bakmalı onu araştırıyorum. Cevabın için teşekkürler bende hiteroskopi yaptırmak istiyorum fiyat araştırayım en iyisi. Be. Ankaradayım

Arkadaşlar sizler tüp bebek sürecinde hangi iğneler den nekadar süre ne kadar ölçüde kullandıniz. Ve adetin kaçıncı günü yumurtalariniz toplandı. Bidee yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince aşılama gibi catlatma ignesi mi vuruluyo?

Canm öncelkle gecmş olsun bu son olumsuz tedavin olur inşallah. Bizde de sıkntı spermdi. 3deneme yaptk aynı merkezde hep sperm skntılı o yuzden olmuyo kaliteli ilerlemiyo 5.güne diyip moralimizi inanacımızı kırıyolardı. Snra bahceci umutta 4.tedaye basladık lab ın ne kdr önemli oldugunu gorduk 5.güne cok iyi kalite 3embriyo geldi cgh ye yolladık pgt nin daha kapsamlısı bnce pgt yerine cghye yolla bi snraki tedavide, cgh den 1saglam embriyo geldi snra histerpskopi oldum o esnada cizik de atıldı ve snrası donmus tedavi ve transfer ve bugn 6+4 günlük olduk ve kesemizi gorduk cok sukur kesinlikle hast değiş, iyi bi lab olan hast ve cgh histerpskopi cizik yaptır canm

B
Benimki kisa protokol sanirim adetmle beraber yumurta buyutucu ilaclara baslatildi benm kimyasal oldu o yzden merk ettm doktorum temizlennce gel konusalm dedi sanirim bi kac secenek suncak bize o yzfen sunablcek seceneklero arastiriydm tesekkr ederim sizin transfer oldumu

Kızlar 9. Günüm test yaptırdım 2.30 çoktı değerim. Doktor ısrarla 2 gün sonra tekrar test yaptır ilaçlarını kullan diyor. Neden anlamadım sonuç çok açık ortada
Çok üzüldüm canım ama dr un hala ümidi var demek ki test yaptır filan demiş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlarrr yorum bekliyorum bana gonal f i hergün 250 kullan dediler yani bir gonal f 2 gün gidiyo ama baktm herkes daha az kullanio sanki 150 fln sizde durumlar nasil

Evet geçen salı günü transferim oldu , bugün 6. gün , merakla test gününü bekliyorum

Canım benim de adetimden sonra dondurulmuş transferim olacak. Transfer öncesinde neler yaptın? Beni biraz bilgilendirir misin? Adetin 2. günü gel dediler sadece transfer esnasında korkulacak hiçbir şey olmadığını söylüyorlar rahat olmaya çalış. İnşallah güzel haberlerini alırız

Canim benim biraz uzun surdu igneler gec tepki verdi 20 gun surdu buyumesi aadetnn 2.gunu gonal f basliysn gobekten vuruysn 150le basladm 300e kadr ckti bu surede sonra yumurtalar istenilen buyukluge gelince opu tarihi veriliyo bundan 48 saat once catlatma igneni vuruyosun o cok onemli tam saatinde vurman lazm ben 2 vurmustum ve 21 yumurta toplandi o gun gdiysn anestezi verilerek yumurtalar toplaniyo bende hc bi agri sizi olmadi sonra beni 5 gun hergn ayni saatte ariyolr kac tane kaldi durumlari ne dye ben ohss oldugm icin bdahako ay transfer oldum o da adetnn 3.gnu estrofeme basliysn 15gn kullaniysn transfer tarihi veriliyo ve konuluyo bebislee asil bundan sonra beklemek cok zor

Arkadaşlarrr yorum bekliyorum bana gonal f i hergün 250 kullan dediler yani bir gonal f 2 gün gidiyo ama baktm herkes daha az kullanio sanki 150 fln sizde durumlar nasil
Canm senn yumurtalarn ona tepki veriyo demekki yksek dozdan baslams belki dusurcktr

Canım ben 11 gun Gonal-f 225 ml ve merional kullandım tedaviye başladıktan sonraki 5. gün cetrotide da eklendi. 11. gün gece c.tesi çatlatma iğnesini vurduk. P.tesi opu oldu

Off gerçekten mi ya ise yaradı mi peki sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…