2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

B
Bende ilaç yok.. ama ilacı sulandirdiginiz günden itibaren 28gun dayanıyor..kutusunda tutar ve uygun saklama koşullarını sağlarsanız..
Benim elimde 300mg kadar kalmıştı..transfer olunca tüp bebek merkezindeki hemşireye bıraktım eksik kalanlara verin diye.. ozaman sormuştum hocaya bu ilac bozulmusmudur diye 28gun dayanıyor demisti

Arkadaşlar merhaba, ben tüp bebek tedavisne başladım ağustos ayında 9 dondurulmuş yumurtam var ve 2 ragl geçmesini bekledik transfer işlemleri için ohss olmuştum. Yarın transferim olacak ve ben çok korkuyorum herkes normal ultrason muayene sıkışıklıktan acı hissetmiyorsunuz diyor. Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum transferden.

Kızlar merhaba cumartesi günü adetin 19. Günü doktor çağırdı rahime çizik aticam dedi bu nasıl oluyor anestezili mi canlı mi çok acirmi ki yaptıran var mi daha once

Canım 2.gün gittim sabahtan bikaç hormon bakildi kandan muayene oldum kan sonucunun çıkmasını beklediler ilaç yazmak için hemen o aksamda başlattirdilar ignelere sen kasım adetiylemi baslicaktn
Kasim da baslayacaktik tedaviye ayarlayamadik araliga kaldi canim.Sen ne guzel basladin hayirli haberler alirsjn insallah

Selam kızlar ilaca başladım tüp bebek için 8 yumurta oluşmuş dört sağ dört sol boyutları 16 en büyüğü sizce iyimi yumurta toplama işlemıi

Kızlar 9. Günüm test yaptırdım 2.30 çoktı değerim. Doktor ısrarla 2 gün sonra tekrar test yaptır ilaçlarını kullan diyor. Neden anlamadım sonuç çok açık ortada :KK43:

Tedavisi de negatif sonuçlananlar diğer tedavilerinde hangi testleri yaptırdı arkadaşlar? Ben genetik testi yaptırdım, pgt ilerledik yine olmadı. Hiteroskopi yaptıralım diyorum doktor pek sıcak bakmadı eski yöntem falan Dedi. SiZler negatif sonuçlanan denemelerinizden sonra neler yaptınız?

Kızlar merhaba cumartesi günü adetin 19. Günü doktor çağırdı rahime çizik aticam dedi bu nasıl oluyor anestezili mi canlı mi çok acirmi ki yaptıran var mi daha once

Canım aynı prosedür bana uygulandı , rahime çizik atarak bir nevi embriyonun yerini hazırlıyorla ki tutunma ihtimali biraz daha yüksek olsun
Anestezi olmadan yapılıyor , açık konuşmak gerekirse biraz canın yanacak ama çok uzun sürmüyor , 10 saniyede filan bitiyor

Canım aynı prosedür bana uygulandı , rahime çizik atarak bir nevi embriyonun yerini hazırlıyorla ki tutunma ihtimali biraz daha yüksek olsun
Anestezi olmadan yapılıyor , açık konuşmak gerekirse biraz canın yanacak ama çok uzun sürmüyor , 10 saniyede filan bitiyor
Bu yontem embriyi konulmadan hemen oncemi yapiluyo yoksa daha once yapilip bi kac gn sonrami transfer oluyo bde nasl anestezi olmadan yapiliyo ya insann cani acr

Arkadaşlar merhaba, ben tüp bebek tedavisne başladım ağustos ayında 9 dondurulmuş yumurtam var ve 2 ragl geçmesini bekledik transfer işlemleri için ohss olmuştum. Yarın transferim olacak ve ben çok korkuyorum herkes normal ultrason muayene sıkışıklıktan acı hissetmiyorsunuz diyor. Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum transferden.
Canim hic korkcak bsi yok idrara sıkışık oluysn ben catala yattgmda ayaklarm titriyodu heycandan hc hissetmiysn sadece o ordek takiyolr ya asagiyi acmak icin onu hissediysn ama aci yk sonra koyuylr zaten ve btti diyolr 10 dk surmuyo ble ck kisa bana hemen idrarini yap dediler yksa agrili olur dye ben utancimdan yapamadm gercektende agrim oldu kasimlarmda sonra 1saat yattm korma yani ama heycan olucak korku degl

Hepsinide aynı yerde mi denedin? Her denemende farklı şeylere baktılar mı?brnim de bu 2. Denememde pgt ile ilerledik ama yine negatif. Doktora hiteroskopi yaptıralım dedim onlar eski yöntemler Dedi. Sen bu süreçte hangi testleri yaptırdın yazabilir misin?
Canm daha cikar benmde 8 sayiyodu hep 21 yumurta toplandi en kuvukleri saymiyolr onlar

X