- 27 Eylül 2016
- 384
- 409
- 40
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.321
Benim elimde 300mg kadar kalmıştı..transfer olunca tüp bebek merkezindeki hemşireye bıraktım eksik kalanlara verin diye.. ozaman sormuştum hocaya bu ilac bozulmusmudur diye 28gun dayanıyor demistiBende ilaç yok.. ama ilacı sulandirdiginiz günden itibaren 28gun dayanıyor..kutusunda tutar ve uygun saklama koşullarını sağlarsanız..
İnşallah canım transfer olabilmem bile bi mucizeCanm insallah doğal ortamında çok güzel ilerler içini ferah tut dualarımız seninle
İnşallah canım 1 tane transfer ettiler içlerinden en iyisini öbürleri hiç o kadarda ilerleyememişlercanim hayirli olsun inşallah sana tutunur. kac tane transfer ettiler
Adetin 6. Günü dimi benmde 5. Gunum ignelere devam cuma günü kontrol bakalmm iğnelerin neler senin uzun protokoldu seningittim canım. yumurtayla ilgili bir şey demedi. daha 6. günüm . perşembe 9. gün tekrar çağırdı.
sen de ne var ne yok :)
Uzun protokol nasil oluyorAdetin 6. Günü dimi benmde 5. Gunum ignelere devam cuma günü kontrol bakalmm iğnelerin neler senin uzun protokoldu senin
Canm adetin 21.günü baslaniyo sanırım ama bende çok bilmiyorum uzun protokol nedir neden yapilirUzun protokol nasil oluyor
Amin canımGuzel sonuclarla gelirsin insallah rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin aminnnn
Evet canim uzun protokol.. lucrini onceki adetin 19. Gununden itibaren kullaniyorum.bilmiyorum bakalim ne olacak.Adetin 6. Günü dimi benmde 5. Gunum ignelere devam cuma günü kontrol bakalmm iğnelerin neler senin uzun protokoldu senin
Sadece lucrini mi kullanicakmssnEvet canim uzun protokol.. lucrini onceki adetin 19. Gununden itibaren kullaniyorum.bilmiyorum bakalim ne olacak.
Kasim da baslayacaktik tedaviye ayarlayamadik araliga kaldi canim.Sen ne guzel basladin hayirli haberler alirsjn insallahCanım 2.gün gittim sabahtan bikaç hormon bakildi kandan muayene oldum kan sonucunun çıkmasını beklediler ilaç yazmak için hemen o aksamda başlattirdilar ignelere sen kasım adetiylemi baslicaktn
Kızlar merhaba cumartesi günü adetin 19. Günü doktor çağırdı rahime çizik aticam dedi bu nasıl oluyor anestezili mi canlı mi çok acirmi ki yaptıran var mi daha once
Bu yontem embriyi konulmadan hemen oncemi yapiluyo yoksa daha once yapilip bi kac gn sonrami transfer oluyo bde nasl anestezi olmadan yapiliyo ya insann cani acrCanım aynı prosedür bana uygulandı , rahime çizik atarak bir nevi embriyonun yerini hazırlıyorla ki tutunma ihtimali biraz daha yüksek olsun
Anestezi olmadan yapılıyor , açık konuşmak gerekirse biraz canın yanacak ama çok uzun sürmüyor , 10 saniyede filan bitiyor
Canim hic korkcak bsi yok idrara sıkışık oluysn ben catala yattgmda ayaklarm titriyodu heycandan hc hissetmiysn sadece o ordek takiyolr ya asagiyi acmak icin onu hissediysn ama aci yk sonra koyuylr zaten ve btti diyolr 10 dk surmuyo ble ck kisa bana hemen idrarini yap dediler yksa agrili olur dye ben utancimdan yapamadm gercektende agrim oldu kasimlarmda sonra 1saat yattm korma yani ama heycan olucak korku deglArkadaşlar merhaba, ben tüp bebek tedavisne başladım ağustos ayında 9 dondurulmuş yumurtam var ve 2 ragl geçmesini bekledik transfer işlemleri için ohss olmuştum. Yarın transferim olacak ve ben çok korkuyorum herkes normal ultrason muayene sıkışıklıktan acı hissetmiyorsunuz diyor. Lütfen yardımcı olun çok korkuyorum transferden.
Canm daha cikar benmde 8 sayiyodu hep 21 yumurta toplandi en kuvukleri saymiyolr onlarHepsinide aynı yerde mi denedin? Her denemende farklı şeylere baktılar mı?brnim de bu 2. Denememde pgt ile ilerledik ama yine negatif. Doktora hiteroskopi yaptıralım dedim onlar eski yöntemler Dedi. Sen bu süreçte hangi testleri yaptırdın yazabilir misin?