2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

bende clexane kan sulandırıcı iğne kullandım, transferin 17.gününe kadar kullandım, sende kullan ihmal etme, birde kan sulanması için her gün coroasprin kullanıyorum

Benim de idrarda hala negatif cnm. Gunlerdir idrar testi yapiorum ve hep tek cizgi gorsum artik umudu kesmistim agliyordum hep olmadi diye. Ama kan sonucumu ogrenince bosuna uzulmusum.. aksam yine idrar testi yapacam ve yine tek cizgi cikacak zannimca sen ne zaman kan baktircan insallah guzel degerlerle donersin

Benimde tahlil günüm yarın. İnşallah yarın sabah kan tahlili yaptıracağım

Merhabalar ,ben de yaz aylarında planlıyordum ama babamın felç geçirmesiyle ara verdim ve Ekim ayını buldu transferim. Benim sorunum genetik,translokasyon taşıyıcısı olduğumdan 2 kaybım oldu. Pgt +tüp bebek yaptırdık bu defa da grip oldum Aksilikler işte. Umarım kötü bir etkisi olmaz..Bu gün transferin 5. Günü. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif tatbiki:). Rapor aldım ve evde oturuyorum, hiçbir belirtim yok. Iyiki kadınlar klübü var :) burda en azından birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz. Herkese güzel sonuçlar dilerim

Bende ilaç yok.. ama ilacı sulandirdiginiz günden itibaren 28gun dayanıyor..kutusunda tutar ve uygun saklama koşullarını sağlarsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…