- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.301
canim hayirli olsun inşallah sana tutunur. kac tane transfer ettilerCanım transferim oldu şimdi eve geldim yatıyorum 5. Günün ilk evresindeymiş çok kaliteli deil dedi biz şansımızı deneyelim belki kendi dogal ortamında ilerler dedi yaptı inşallah tutunur
Merhaba yarın benimde transferim olacak 4 embriyo var bakalım of cok heyecanlı
valla benim eşim biraz pipirikli evde kalıcam ama annem yakın 150 m var evlerimiz arasında annem gidip gelir eşimde izne çıkıcak diye konuştuk bakalım kısmet hayırlısı artık
ya annem var kayınvalidem var oda gelir yakınız biz birbirimize kayınvalidem de 200 m aramız oda gelir yaniNe şans annenin yakın olması çok iyi.hiçbir yer insanın evi gibi olmaz.
ya annem var kayınvalidem var oda gelir yakınız biz birbirimize kayınvalidem de 200 m aramız oda gelir yani
bende clexane kan sulandırıcı iğne kullandım, transferin 17.gününe kadar kullandım, sende kullan ihmal etme, birde kan sulanması için her gün coroasprin kullanıyorumBir sorum daha olacak , transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanan oldu mu ?? Doktor bana hibor adında bi iğne verdi , günde bi kere göbekten yapıyorum , araştırdım kan sulandırıcı iğneymiş , kafam karıştı biraz
Nova art canım kaç olacak bilmiyorum ama 2 isterim.Hadi hayırlısı olsun cnmm takipteyim. ⚘⚘ kaç emriyo transfer olucak nerde yaptırıyorsun.
Yarini bekleyemeyip 11.gunde kan tahlili baktirdim. Hcg 73.59 geldi kizlarrrrrrr
Yarini bekleyemeyip 11.gunde kan tahlili baktirdim. Hcg 73.59 geldi kizlarrrrrrr
Insallahhhh cnm benimde bugune kadar idrar hep negatifti. Aksam bi daha yapacam idrar ne zaman cift gorcem cok merak ediyorumHayırlı olsun canım inşallah Darısı bana inşallah benimde bugün 11.günüm idrar yaptım negatif inşallah kanda pozitif görürüm
Benim de idrarda hala negatif cnm. Gunlerdir idrar testi yapiorum ve hep tek cizgi gorsum artik umudu kesmistim agliyordum hep olmadi diye. Ama kan sonucumu ogrenince bosuna uzulmusum.. aksam yine idrar testi yapacam ve yine tek cizgi cikacak zannimca sen ne zaman kan baktircan insallah guzel degerlerle donersin
Guzel sonuclarla gelirsin insallah rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin aminnnnBenimde tahlil günüm yarın. İnşallah yarın sabah kan tahlili yaptıracağım
gittim canım. yumurtayla ilgili bir şey demedi. daha 6. günüm . perşembe 9. gün tekrar çağırdı.edosko canm ne durumdasn yumurtalar ne durumda gittinmi kontrole