- 27 Eylül 2016
- 384
- 409
- 40
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.361
Hormon seviyene göre ayarlanıyor canım doz..herkese farklı doz oyüzdenArkadaşlarrr yorum bekliyorum bana gonal f i hergün 250 kullan dediler yani bir gonal f 2 gün gidiyo ama baktm herkes daha az kullanio sanki 150 fln sizde durumlar nasil
Arkadaşlarrr yorum bekliyorum bana gonal f i hergün 250 kullan dediler yani bir gonal f 2 gün gidiyo ama baktm herkes daha az kullanio sanki 150 fln sizde durumlar nasil
İnşallah canm kaçıncı günün bugün.Canım günaydın bana da gonal - f 225 yazdı. menoriali de 75 olarak kullanıyorum. yarın kontrolum var çok merak ediyorum. yumurtalıklarım agrıyo güzel güzel büyüdükleri içindir inş
İnşallah canm kaçıncı günün bugün.
İğnelerin kaçıncı günündesin. Yumurtalıkta bi kasilma oluyor haliyle.hafifte ağrım olmuştu benim. Ben her gittigimde 2mm buyuyorlardi.. gunasiri gidiyordum.. 6kere yumurta kontrolune gittim en son 18mm.de bıraktık ve catlatma ignemi yaptırdılar ..Canım günaydın bana da gonal - f 225 yazdı. menoriali de 75 olarak kullanıyorum. yarın kontrolum var çok merak ediyorum. yumurtalıklarım agrıyo güzel güzel büyüdükleri içindir inş
İğnelerin kaçıncı günündesin. Yumurtalıkta bi kasilma oluyor haliyle.hafifte ağrım olmuştu benim. Ben her gittigimde 2mm buyuyorlardi.. gunasiri gidiyordum.. 6kere yumurta kontrolune gittim en son 18mm.de bıraktık ve catlatma ignemi yaptırdılar ..
Canm benm bugün 6. Gunum adete göre söylüyorum sana adetin 2.gunude ignelere baslamstm. Lazer gelince bence yapma sonuçta suan yumurtaların büyüyokızlar ben bişi sormak istiyorum. dr a da sormadım henüz. ben evde lazer yapıyorum da kendime. bu süreçte de seanslarıma devam edebilir miyim acaba? tabi transferden sonra yapmıycam. transfere kadar olan surecte
Buarada ayniyz bende adet 2.günü 14 ekimde gitmistmcanım ben ılk adetım 2. gunu 14 ekimde kontrele gıttıgımde basladık ıgnelere. 19 ekimde kontrole cagırdı. yarın gıdıcem bakalım durum ne. evet aynen kasılıyo ıgneler batıyo anlık sancılar vuruyo. belım de agrıyo. normaldir diye düşünüyorum ben de
Canm benm bugün 6. Gunum adete göre söylüyorum sana adetin 2.gunude ignelere baslamstm. Lazer gelince bence yapma sonuçta suan yumurtaların büyüyo
Buarada ayniyz bende adet 2.günü 14 ekimde gitmistm
Canım benim cuma günü unuversite hastanesi ya özel olsa daha erken cagirirlardi bence. Buarada sen raporlumu yaptiricaksn kaç embriyo koydurmiim dusunuon benim mecbur 1 tane olucak ilk 2denemede 35 yaş altına 1 tane koyuyorlar cunkuevet aynı gün basladık. inş pozitif sonuçlarımızı da beraber alırızsenin 2. kontrolun ne zaman peki?
Canım benim cuma günü unuversite hastanesi ya özel olsa daha erken cagirirlardi bence. Buarada sen raporlumu yaptiricaksn kaç embriyo koydurmiim dusunuon benim mecbur 1 tane olucak ilk 2denemede 35 yaş altına 1 tane koyuyorlar cunku
Canım benim cuma günü unuversite hastanesi ya özel olsa daha erken cagirirlardi bence. Buarada sen raporlumu yaptiricaksn kaç embriyo koydurmiim dusunuon benim mecbur 1 tane olucak ilk 2denemede 35 yaş altına 1 tane koyuyorlar cunku
Yok canm benimkide raporlu olucak eşim azosperm tese oldu doku alındı sperm arandi bulundu donduruldu spermler hazir yani:) haftaya yumurta toplamamiz belkide transferimiz bile yapilirrr canimsen neden rapor çıkartmadın? eşinde 5 milyon altı sperm olanda evlilik şartı vs aramadılar mesela bizde. biz süleymaniye kadın doğum eğitim ve araştırma hastanesinden aldım. 1 ay kadar ugrastım. sorun esımde ama sureklı benden kan aldılar tahlıl ıstedıler. ama ıyı oldu detaylı ıncelenmıs oldum :)
Yok canm benimkide raporlu olucak eşim azosperm tese oldu doku alındı sperm arandi bulundu donduruldu spermler hazir yani:) haftaya yumurta toplamamiz belkide transferimiz bile yapilirrr canim
İnşallah güzel sonuçlar aliriz da bütün herseye degerr yarın kontrolden sonra mutlaka yaz canimay hadi inşbu surecın her anı ayrı heyecanlı. yarın yumurtalarımı görcem diye seviniyorum mesela sanki bebeğimi görcekmişim gibi :)
İnşallah güzel sonuçlar aliriz da bütün herseye degerr yarın kontrolden sonra mutlaka yaz canim
canım bende 225 gonal f kullanıyodum. 6. gün gittiğimde merional 75 onuda ekledi.Arkadaşlarrr yorum bekliyorum bana gonal f i hergün 250 kullan dediler yani bir gonal f 2 gün gidiyo ama baktm herkes daha az kullanio sanki 150 fln sizde durumlar nasil
Arkadaşlarrr yorum bekliyorum bana gonal f i hergün 250 kullan dediler yani bir gonal f 2 gün gidiyo ama baktm herkes daha az kullanio sanki 150 fln sizde durumlar nasil