- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.281
hımmm o da zor ya aslında erkeklerin ortak sorunu bu hem çocuk istiyolar hemde kimse duymasın diyorlarAhh canım benim onu söylemeyi unuttum benim eşim kimse bilsin istemiyor anneme bile söylüyorum diye evde kıyamet kopuyor bide sayfamda afiş yapsam off. Benimki aksi biraz sonuç alana kadar susuyorz. Günah ama yapcak bişeyim yok.
ya gülüm umutsuz bişi mi olur kötüyü uzak tut kendinden iyi düşün iyi olsun herşey karamsarlık bu süreçte iyi bir yol değil kiKan değerim düşük ama transferin 21. Günündeyim tek gebelik değerine göre bile düşük sayılır mecbur çarşambayı bekliycem ama zerre umut kalmadı
Canm insallah doğal ortamında çok güzel ilerler içini ferah tut dualarımız seninleCanım transferim oldu şimdi eve geldim yatıyorum 5. Günün ilk evresindeymiş çok kaliteli deil dedi biz şansımızı deneyelim belki kendi dogal ortamında ilerler dedi yaptı inşallah tutunur
hımmm o da zor ya aslında erkeklerin ortak sorunu bu hem çocuk istiyolar hemde kimse duymasın diyorlar
Canm hakkında hayırlısı insallah gonlunceee olurrKIZLAR YARINDA BENİM TRANSFERİM VAR NOLUR DUA EDİN.
Ozaman iki gün daha kullanayım ilaçlarımı hiç niyetim yoktu kulllanmayaya gülüm umutsuz bişi mi olur kötüyü uzak tut kendinden iyi düşün iyi olsun herşey karamsarlık bu süreçte iyi bir yol değil ki
kesinlikle benim ilk tüp tedavim bu 29 yaşındayım pko var bende temmuzda yumurtalarım toplandı eylülde transfer olucaktım safra kesesinden ameliyat olmam gerekti dr konuştum önce ameliyatını ol dedi ameliyatı olduğum gün adet oldum kaldı transferim şimdi ekimde hastalanmayı bekliyorum transfer olabilmek için herşeyde vardır bi hayır dedim
Canım 2 tane transfer edildi demişsin biri düşüyo dur belki sen kullan ilaclarini tüp bebek doktorunu dinle benceOzaman iki gün daha kullanayım ilaçlarımı hiç niyetim yoktu kulllanmayaÇarşamba netleşir ama bu agrı bu kan normal deil 3-4 aylık olup düşecekse şimdiden gitsin benden yolsa dahada üzülürüm
Tmm kullancam cnm niyetim yoktu ama sizler diyince vazgeçtimCanım 2 tane transfer edildi demişsin biri düşüyo dur belki sen kullan ilaclarini tüp bebek doktorunu dinle bence
Sen üzülme güzelce transferini ol ben bugun böyle kötü oldum biraz zaman geçse yine tüp bebek yaparım rabbim saglık versin yeterki herşey olurErtelenmesindede vardır bir hayır inşallah canm. Bende 11 yıldır evliyim 27 yaşındayım çocuk delisiyim normalden hiçbir sorunumuz olmadığı halde kalamıyorum. Eskiden diyorum ALLAHIn gücüne gitmesin ama bir sorun olsaydı keşke ona göre bi tedavi yapsaydık ama sorun olmamasına rağmen çocuğun olmaması çok zor. Her yol içinde gerçi bu aynı durum her hali zordur.. şimdi yeni umutlar için günüm yaklaştı ama yarın için heyecanlı olsamda üzüntülü arkadaşlarımın hüznü benimle onlar üzgünken ben mutlu olamıyorum RABBİM en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah evlatlarımızı.
olsun belli mi olur benim bir arkadaşımın tek yumurtası vardı onu döllendirip koydular v şuanda 4 aylık hamile umutlarını tüketme sakınOzaman iki gün daha kullanayım ilaçlarımı hiç niyetim yoktu kulllanmayaÇarşamba netleşir ama bu agrı bu kan normal deil 3-4 aylık olup düşecekse şimdiden gitsin benden yolsa dahada üzülürüm
Canm hakkında hayırlısı insallah gonlunceee olurr
tabikide o konudada haklısın rabbim herşeyin hayırlısını versin ama inan şuna seninde moralini yüksek tutman gerek 11 yıllık bir hasret var içinde kolay değil buErtelenmesindede vardır bir hayır inşallah canm. Bende 11 yıldır evliyim 27 yaşındayım çocuk delisiyim normalden hiçbir sorunumuz olmadığı halde kalamıyorum. Eskiden diyorum ALLAHIn gücüne gitmesin ama bir sorun olsaydı keşke ona göre bi tedavi yapsaydık ama sorun olmamasına rağmen çocuğun olmaması çok zor. Her yol içinde gerçi bu aynı durum her hali zordur.. şimdi yeni umutlar için günüm yaklaştı ama yarın için heyecanlı olsamda üzüntülü arkadaşlarımın hüznü benimle onlar üzgünken ben mutlu olamıyorum RABBİM en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah evlatlarımızı.
tabikide o konudada haklısın rabbim herşeyin hayırlısını versin ama inan şuna seninde moralini yüksek tutman gerek 11 yıllık bir hasret var içinde kolay değil bu
Kızlar ilacın sulandıktan sonra 28 gün ömrü varmış 26 Eylülde sulandırmıştım 1 hafta zamanı var yoksa atmam gerekicek hiç Ankarada ilaca ihtiyacı olan yok mu?Kızlar elimde gonal-f 450 var karıştırmıştım ama diğer şişedeki yetmişti.. Buzdolabında duruyo.. ihtiyacı olana (ücretsiz) verebilirim ama Ankarada olması ve benden gelip alabilmesi gerek?
valla benim eşim biraz pipirikli evde kalıcam ama annem yakın 150 m var evlerimiz arasında annem gidip gelir eşimde izne çıkıcak diye konuştuk bakalım kısmet hayırlısı artık8 ci yılda tüp bebekle oğlum oldu ama normalden yine kalamadım. Çok sağolun kızlar ALLAH var umut var her daim dua edelim kuran okuduğumuzda buradaki tüm arkadaşlarımızın niyetine diyelim. Haa bide ben annemde kalıcam trasfer sonrası sizin ev durumunuz nasıl kim bakıyor veya tekmisiniz.
hayırlısı olsun canım inşallah olur rabbim seninde gönlüne göre versin canımMerhaba yarın benimde transferim olacak 4 embriyo var bakalım of cok heyecanlı
canim hayirli olsun inşallah sana tutunur. kac tane transfer ettilerCanım transferim oldu şimdi eve geldim yatıyorum 5. Günün ilk evresindeymiş çok kaliteli deil dedi biz şansımızı deneyelim belki kendi dogal ortamında ilerler dedi yaptı inşallah tutunur