2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kanamam sancım var cuma kan değerim 740 dı bugun yani 3 gün sonra 940 progestan değerim de 6 çıkmış çok düşük :KK43:

ALLAH yardımcın olsun canm son ana kadar yine bekle değer düşüyor evet ama olmasada bebek zaten zağlıksız olucakmış böyle durumlarda erken gitmesi daha iyi yeni emriyolara yol açmak ve anne sağlığı için. Hamile kalabilmen bile çok güzel birşey çok insan biliyorm onca tedavi görüyor ama hiç cvp almıyor. Hayırlısı neyse o olsun canım senin inşallahh.

Sağolun kızlar tüp bebek doktorum Çarşamba bidaha kan ver ilaçlarını kullan dedi
Kendi kadın Doğum doktorum ilaçları kullanmana gerek Yok cumartesi gel dedi ... hiç bişy yapmak gelmiyor içimden

Kanamam sancım var cuma kan değerim 740 dı bugun yani 3 gün sonra 940 progestan değerim de 6 çıkmış çok düşük :KK43:
canım çok geçmiş olsun üzülme dicem ama biliyorum faydası olmıcak ben bu durumu 3 kez kendim kalarak 2 kezde aşılama ile yaşamıştım tarifsiz bişi ama dayanmaya çalış rabbime dua et hayırlısını elbette bizim için o bilir :KK60:

Ya benim çok güzel sayfam var oradan sayısız toplarım ama insan diyemiyorki tüp bebek tedavisi görüyorm bana okuyun sayısız okunurdu. :)
bence okurlar ya kendini söylesen ne olur ki :KK70: vebalı değiliz ya :KK70: valla benim komşularım kuzenlerim transfere kadar okuyalım sana dediler bende transferden sonrada okuyun dedim yüzsüzlük yaptım :KK70:

canım çok geçmiş olsun üzülme dicem ama biliyorum faydası olmıcak ben bu durumu 3 kez kendim kalarak 2 kezde aşılama ile yaşamıştım tarifsiz bişi ama dayanmaya çalış rabbime dua et hayırlısını elbette bizim için o bilir :KK60:
Gerçekten zor ilk tüp bebekte direk negatifti evt çok üzülmüştüm ondada ama bunda ayrı üzüldüm bi umutlandım bi umudum kırıldı daha yıprandım nediyim rabbim kızımı bana bağışlasın inş kardeşi olmayıda nasip etsin ... kendime gelsem yine denerim çok istiyorum çünlü

Sağolun kızlar tüp bebek doktorum Çarşamba bidaha kan ver ilaçlarını kullan dedi
Kendi kadın Doğum doktorum ilaçları kullanmana gerek Yok cumartesi gel dedi ... hiç bişy yapmak gelmiyor içimden
yapma karamsar olma sen tüp bebek doktorun ne diyosa onu yap kullan ilaçlarını faydasız olsa niye kullan desin

Gerçekten zor ilk tüp bebekte direk negatifti evt çok üzülmüştüm ondada ama bunda ayrı üzüldüm bi umutlandım bi umudum kırıldı daha yıprandım nediyim rabbim kızımı bana bağışlasın inş kardeşi olmayıda nasip etsin ... kendime gelsem yine denerim çok istiyorum çünlü
bak senin en azından 1 evladın var ben gülüm bende oda yok 7 yıldır evliyim gitmediğim doktor olmadığım tedavi kalmadı bende ilk aşılamam tuttu kalp atışlarını duyduk 11. haftada kalp atışları durmuştu en çok ona yanmıştı içim ama napalım kaderimizde kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama sen yinede içini karartma çarşamba gününe kadar kullan ilaçlarını sabret canım :KK74:

Vurundum onu cnm cuma günü
Hem kanamam var hem sancım 3 gün önce 740 dı kan değerim bugun 940 ki normalde en az 2000 olmalıydı :KK43:

Kün fê yekün inşallahhhh canım ALLAH herşeye kadirdir neyi dilerse o oluverir. Bende 4 aşılama 4 tüp bebek yapturdım şimdi 2 ci tüp bebek 5 ci tedavimdeyim yani yarın 5 ci kez transferim olucak Bir oğlum oldu normaldn kalamıyorum o yüzden ikincisi için yine bu yollardayım. Biz bukadar güçlü varlıklar olmasaydık bunların altından kalkamazdık.

Son düzenleme:
bence okurlar ya kendini söylesen ne olur ki :KK70: vebalı değiliz ya :KK70: valla benim komşularım kuzenlerim transfere kadar okuyalım sana dediler bende transferden sonrada okuyun dedim yüzsüzlük yaptım :KK70:

Ahh canım benim onu söylemeyi unuttum benim eşim kimse bilsin istemiyor anneme bile söylüyorum diye evde kıyamet kopuyor bide sayfamda afiş yapsam off. Benimki aksi biraz sonuç alana kadar susuyorz. Günah ama yapcak bişeyim yok. :KK43:

Kün fê yekün inşallahhhh canım ALLAH herşeye kadirdir neyi dilerse o oluverir. Bende 4 aşılama 4 tüp bebek yapturdım şimdi 2 ci tüp bebek 5 ci tedavimdeyim yani yarın 5 ci kez transferim olucak Bir oğlum oldu normaldn kalamıyorum o yüzden ikincisi için yine bu yollardayım. Biz bukadar cüçlü varlıklar olmasaydık bunların altından kalkamazdık.
Sanırım bi kaç gün geçse daha iyi olcam sürekli doktora gidip kan verip o sonucu beklemek bile yıprattı beni ama neyapalım kaderimizde bunu görmek varmış rabbim sana nasip etsin inş yarın sımsıkı tutunsun sana meleğin

Kün fê yekün inşallahhhh canım ALLAH herşeye kadirdir neyi dilerse o oluverir. Bende 4 aşılama 4 tüp bebek yapturdım şimdi 2 ci tüp bebek 5 ci tedavimdeyim yani yarın 5 ci kez transferim olucak Bir oğlum oldu normaldn kalamıyorum o yüzden ikincisi için yine bu yollardayım. Biz bukadar cüçlü varlıklar olmasaydık bunların altından kalkamazdık.
kesinlikle benim ilk tüp tedavim bu 29 yaşındayım pko var bende temmuzda yumurtalarım toplandı eylülde transfer olucaktım safra kesesinden ameliyat olmam gerekti dr konuştum önce ameliyatını ol dedi ameliyatı olduğum gün adet oldum kaldı transferim şimdi ekimde hastalanmayı bekliyorum transfer olabilmek için herşeyde vardır bi hayır dedim

X