2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İnşallah annesine yerleşmeye çalışıyordur çünkü değer çok güzel artmış

Hisira ya yarın trasferimin 12 günü hiç böyle leke olmamıştı beyaz tortu vardı geliyordu ama bugün farkettim içerisinde kahve siyahımsı lekeler vardı yaşadın mı taşıyan arkadaşlar lütfen cevap verirmi

Jelden dolayı oluyor cnm benim kızımda 3 ay jel kulandım 3 ay kahverengi olarak geri geldi

Düşük tehlikesiyle alakası yok değilmi çok değil zaten ama baya beyaz tortu geldi içinde lekeler vardı koyu renk normal yani dımı korkuyorum

Arkadaşlar kullandıgım jel bugün sabah geri geldi içerisinde kahve rengi tortular vardı acaba aranızda böyle yaşayan varmı normal mi

Evet canm oluyor o normal birşey. İnşallah bebeğinin sana sımsıkı tutunmasına işarettir. Benimde olmuştu. Bu jellerin diğer etkiside içini temizliyor dışarı atıyor.

Değerlerin son 3 test'te çook iyi devam etmiş canm inşallah umudunu yitirme kendini sitrese koyma sakın. ALLAH kucağına almayı nasib eder inşallaah.

Adet gibi geliyor ama pıhtı pıhtı geliyor sancımda oluyor yinede rabbimden umut kesilmezmiş yarın dr gitcem

Canm eğer normalden çok fazla görüyorsan birinin yardımıyla en yakın hastahaneye git derim yada kendi dr runu ara sana iğne verebilir. Benim oğlumda kanamam olduğunda dr rumu aradım git şu iğneyi en yakın hastahaneden yap demişti ben gitmedim eşim aldı başka bilen biri yaptı. Sıkıntı yaşanmadan geçti. Ama ikici denediğimdede kalmıştım ikizdi onlarda daha yoğun gördüm yine aradım dr ra gönderdim bu kez eşim gitmedi ben tek gittim muayne sırasında bişey dedi bozulma bile görmüyorum gayet iyi durumda olan iki kese var dedi ' Ozaman dedm bu neyin nesi sana uyarıdır dikkat etmen gerekiyor dedi wc harici ayağa kalkma iğnelerini 4 gün daha kullan dedi geçer. Ama ben eve geldiğimde çok geç kalmıştım. Çünkü dr beni yatırması gerekiyordu iğne etki edene kadar. Öylece gönderdi. Aklınızda bulunsun diye anlatıyorum bunları birşey olursa korkmak meraklanmak yerine moralinizi bozmadan sağlam adımlar atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…