-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.241
İnşallah annesine yerleşmeye çalışıyordurBenimde buna benzerdi cnm
8. Gün 30
10.gün 35
12.gün 60
14. Gün 137
18. Gün 740
Bugun 20. Günüm ve 3 gündür kanamam var bugun özellikle sancımda arttı yarın doktora gitcem ama umudum yok zaten 8 ile 10. Gün test sonuçlarım beni bitirmiştiyinede rabbimden umut kesilmez nediyim
Olumlu düşünmeye çalış canım inşallah bebeğin seninledir6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 48.22
Aynı hastanede yaptırdım sonuncuyu 7 artmış Yalan oldum sanırım
Adet gibi geliyor amaİnşallah annesine yerleşmeye çalışıyordurçünkü değer çok güzel artmış
Jelden dolayı oluyor cnm benim kızımda 3 ay jel kulandım 3 ay kahverengi olarak geri geldiHisira ya yarın trasferimin 12 günü hiç böyle leke olmamıştı beyaz tortu vardı geliyordu ama bugün farkettim içerisinde kahve siyahımsı lekeler vardı yaşadın mı taşıyan arkadaşlar lütfen cevap verirmi
Arkadaşlar kullandıgım jel bugün sabah geri geldi içerisinde kahve rengi tortular vardı acaba aranızda böyle yaşayan varmı normal mi
Benimde buna benzerdi cnm
8. Gün 30
10.gün 35
12.gün 60
14. Gün 137
18. Gün 740
Bugun 20. Günüm ve 3 gündür kanamam var bugun özellikle sancımda arttı yarın doktora gitcem ama umudum yok zaten 8 ile 10. Gün test sonuçlarım beni bitirmiştiyinede rabbimden umut kesilmez nediyim
Jelden dolayı oluyor cnm benim kızımda 3 ay jel kulandım 3 ay kahverengi olarak geri geldi
Adet gibi geliyor amapıhtı pıhtı geliyor sancımda oluyor yinede rabbimden umut kesilmezmiş yarın dr gitcem
canım jelin geri gelmesi normal tortu olarak geri gelir sorun yok korkmaArkadaşlar kullandıgım jel bugün sabah geri geldi içerisinde kahve rengi tortular vardı acaba aranızda böyle yaşayan varmı normal mi
Sonucunu hemen yaz olur mu? Çok merak ediyorumBende sonunda kan verdim sizi de kendimi de bı eziyetten kurtaracağım
Neden ki kanaman mi varBen düşük yapıyorum malesef
Kanamam sancım var cuma kan değerim 740 dı bugun yani 3 gün sonra 940 progestan değerim de 6 çıkmış çok düşükNeden ki kanaman mi var
Canım transferim oldu şimdi eve geldim yatıyorum 5. Günün ilk evresindeymiş çok kaliteli deil dedi biz şansımızı deneyelim belki kendi dogal ortamında ilerler dedi yaptı inşallah tutunurcadiprensesss canim transfer günün belli oldu mu?güzel haberlerini bekliyoruz.
Doktorunu aradın mı peki ne diyorKanamam sancım var cuma kan değerim 740 dı bugun yani 3 gün sonra 940 progestan değerim de 6 çıkmış çok düşük