2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

mecbur kalmadıkça ben yapmayı düşünmüyorum canım ya iğneler acıtmıyo evet ama o iğneyi kendime sokamam. çünkü iğnenin vucuda girişine bakamıyorum bile. anında tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo. acısı değil yanı beni korkutan.

beterin beteri var canım sperm olduktan sonra 1 tanesi de yeterli yeter ki Allah ol desin. hiç bir şeyin önemi yok. Allah sadece çaba sarfetmemizi istiyo belli ki. inş emeğimizin karşılığını da vericek. tek yapmamız gereken sabretmek ama kesinlikle çok zor. 2 yıldan fazladır bekliyorum hep doğal yolla olucak dedim ama nasip olmadı. küçüklüğümden beri tek hayalim anne olmaktı. sanırım o yüzden de sınanıyorum.

İnan aynı duyguları paylaşıyoruz ama hayrlisi boleyms dicek bişey yok. Buarada bizde 2yıldan fazladır istiyoruz(

İnan aynı duyguları paylaşıyoruz ama hayrlisi boleyms dicek bişey yok. Buarada bizde 2yıldan fazladır istiyoruz(

Şimdi de keşke beklemeseydim sorun oldğunu öğrendiğimde başlasaydım hemen tedaviye diyorum. yaşım 31 oldu daha ne kadar bekliycem bilmiyorum. senin yaşın kaç?

Kızlar salı günü 2 tane 5. gün embriyosu transfer oldu , bugün 4. günüm , ara ara karnımda adet olcakmışım gibi sancılarım oluyor , belirti aramıyorum ama insan düşünmeden de edemiyor , pozitif çıkanlar kaçıncı günlerde ne gibi belirtiler hissettiniz

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun Beklemek çoook zor benim bugün 10. günüm. Altıncı gün kanda 9.4 çıktı,dokuzuncu gün yani dün 41,17. Hemşire düşük çıkmış pazar günü tekrarla dedi. Benimde 5. gün embriyosu tek transfer edildi. Belirti kısmına hiç girmeyeceğim psikolojik yarısı çünkü kendini dinleme bence.

Bir sorum daha olacak , transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanan oldu mu ?? Doktor bana hibor adında bi iğne verdi , günde bi kere göbekten yapıyorum , araştırdım kan sulandırıcı iğneymiş , kafam karıştı biraz

Benimde 3.gün emriyo transferinde 3.günüm..aynı şeyleri bende yaşıyorum karnimda bir adet sancısı var..heran gelecek gibi hissediyorum korkuyorum

Canim sen hamilesin bence..çünkü transferin 9.10. Günlerinde beta hcg üretilmeye başlanıyor..yavas yavas yükselir o.. gün aşırı baktır değerlerine..

Canım bugün aramadım pazartesiye kadar haber veremeyiz dediler pazartesi belli olacak inşallah duruyorlardır çok stresliyim bişey olacak diye
anliyorum seni cok zor bidurum ama lütfen rahat olmaya çalış çünkü neyarsan yap olacağın önüne gecemezsin.o yüzden kendini boşu boşuna yıpratma bol bol dua et.sabretmekten başka yapacak bişey yok.

canm adetinn kaçıncı günü ilaçlara başlamış oluosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…