- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.221
Bu arada toplamadan sonra ki agrılar normal mi?
Arkadaşlar merhaba şu an tedavi oluyorum. Gonal f ve cetrodite yetmeyecek sanıyorumistanbul'da elinde ilacı olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
istanbulda isen gelip alalim camim ya cok sevinirim. telefonunuzu ozelden yazabilir misiniz rica etsem?Bende gonal f sadece bir kullanımlık kaldı 150 mm..
Canim birsey soracagim doktor banada ikinci gun gel dedi hemen o gun ilaca baslaniyor mu yani yoksa kan tahlili falan yaptiktan sonra mi2. Günü basladm canm.
istanbulda isen gelip alalim camim ya cok sevinirim. telefonunuzu ozelden yazabilir misiniz rica etsem?
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Evet değerde yükselme olmamış ama bir sıkıntı olsaydı değerinde düşme olmaz mıydı? Benim doğal gebeliğimde öyle olmuştu 1 gün sonrasında bile değer düşmüştü. Tekrar mı yaptırsan?6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 41,8
Olmadı dondurulmuş denendi,2 ay sonra tekrar başlayacağım tedaviye. Hemşire 2 gün sonra yine kan istedi ama yapmayacağım kolum delik deşik oldu gereksiz yere umutlanmayacağım artık.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Evet değerde yükselme olmamış ama bir sıkıntı olsaydı değerinde düşme olmaz mıydı? Benim doğal gebeliğimde öyle olmuştu 1 gün sonrasında bile değer düşmüştü. Tekrar mı yaptırsan?
İnşallah dediğin gibidir idrar testinde çıkmasa bile kanda çıkarCanım neden böyle olumsuzluğa girdinki. 7 günde kesin sonuç alınsaydı dr lar 11 12 gün bekletmezdi 7 günde test yapın derdi Ki çoğu arkadaşımız 12 günde 40 ları görüyor buda demekki her bünyede hcg değeri değişiyor bu nedenle 12 gün bekletiyorlar. Kimi erken kimi geç alıyor. Lütfen moralini bozma inşallah hayırlı haberi alırsın bu şekilde kendine stres yaşatırsan tedavinin etkisi azalır. İyi düşün iyi olsun. Birşey olmuyorsada bu bir başarısızlık değil bebekte problem olacakmış, ve illaki gidecekmiş. Erken sonuç almak başka denemelere yol açmak için en iyisi aslında.
8 yumurta için bu kadar şişlik ve ağrı normal değil bence. Benim 22 yumurtam vardı beniç o kadar çok şişmedim çatlatma iğnesi sonrası bol su içtin mi? Vücut onu atamadığı için şişiyor. İnşallah yumurtalıkların su toplamamıştır ve transfer yapılır. Transfer öncesi güzelce Rahmine bakar doktorun ona göre transfer yapar Can'ım. Bu arada bol bol su iç. Hem ilacın etkisini atmak için hem de ohss olmamak için ayrıca kabız da olmamak içinHüsran üstüne hüsran inşallah sonu hayırlı olur ne diyim. 8 yumuta toplanmıştı ona şaşırmıştk ertesi günü aradm 3 olgunmuş diğerleri gitmiş dün aradm merkezi" bunlardanda şimdilik ikisi iyi durumda dedi napıcam ya bugün arasammı inanın çekiniyorm artk 1 kaldı der diye. Ve Salı günü transferim var kısmetse inşallah. Size sorum şu yumurta topla işleminden beri devam eden ve gittikçe artan karın ağrım var sanki yumurtalıklarm yeni gelişiyor gibi acaba erkenmi aldılar 8 günlük iğnem vardı okadar sonra hemen toplandı öncekinden bildiğim için az geldi sizcede sonradan git gide gelişmiş olabilirmi. 5 aylık hamile gibiyim karnım şiş ve adım atamıyorm sağdan soldan yumurtalar sancı yapıyor. Bu ağrılar bu kadar devam edermi. Dr rumu aradm normal diyo her zamanki gibi ama ben ne bilim kafam karışk.
Canım 2.gün gittim sabahtan bikaç hormon bakildi kandan muayene oldum kan sonucunun çıkmasını beklediler ilaç yazmak için hemen o aksamda başlattirdilar ignelere sen kasım adetiylemi baslicaktnCanim birsey soracagim doktor banada ikinci gun gel dedi hemen o gun ilaca baslaniyor mu yani yoksa kan tahlili falan yaptiktan sonra mi
8 yumurta için bu kadar şişlik ve ağrı normal değil bence. Benim 22 yumurtam vardı beniç o kadar çok şişmedim çatlatma iğnesi sonrası bol su içtin mi? Vücut onu atamadığı için şişiyor. İnşallah yumurtalıkların su toplamamıştır ve transfer yapılır. Transfer öncesi güzelce Rahmine bakar doktorun ona göre transfer yapar Can'ım. Bu arada bol bol su iç. Hem ilacın etkisini atmak için hem de ohss olmamak için ayrıca kabız da olmamak için
Maalesef canım kimyasal gebelik dedi doktorum. Zaten çok da küçükmüş. Bir varmış bir yokmuş oldu yani. Sonucunu mutlaka yaz merakla bekliyorumBaşka hastanede yaptırdım tahlili,hemşire herzaman yaptırdığın yerde yap tekrar dedi. Birazdan tekrar kan vermeye gideceğim. Kimyasal olsa değer düşer,dış gebelik olsa değerler çok yüksek çıkıp düşer. Benimki sabit kalmış Gebeliğin devam etti mi peki daha sonra?
Maalesef canım kimyasal gebelik dedi doktorum. Zaten çok da küçükmüş. Bir varmış bir yokmuş oldu yani. Sonucunu mutlaka yaz merakla bekliyorum
Benimde buna benzerdi cnm6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 48.22
Aynı hastanede yaptırdım sonuncuyu 7 artmış Yalan oldum sanırım
Normal canım. Ben de aşılama yaptırdığımda kullanmış, aynı durumu yaşamıştım. Dr aradığımda hemen peynir kesiği gibi di mi sorun yok ilaç geri atılmış demiştiArkadaşlar kullandıgım jel bugün sabah geri geldi içerisinde kahve rengi tortular vardı acaba aranızda böyle yaşayan varmı normal mi