2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Arkadaşlar merhaba şu an tedavi oluyorum. Gonal f ve cetrodite yetmeyecek sanıyorum istanbul'da elinde ilacı olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. idrar testinde ikinci çizginin çıkmasını etkileyen ilaçlar nelerdir. ben bir tane jel kullanıyorum, o jel yüzünden ikinci çizgi çıkar mı?
bir de elimde 330ml. lik gonal-f var. ankaradayım. ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ücretiz vermek istiyorum.

6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 41,8

Olmadı dondurulmuş denendi,2 ay sonra tekrar başlayacağım tedaviye. Hemşire 2 gün sonra yine kan istedi ama yapmayacağım kolum delik deşik oldu gereksiz yere umutlanmayacağım artık.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Evet değerde yükselme olmamış ama bir sıkıntı olsaydı değerinde düşme olmaz mıydı? Benim doğal gebeliğimde öyle olmuştu 1 gün sonrasında bile değer düşmüştü. Tekrar mı yaptırsan?

Başka hastanede yaptırdım tahlili,hemşire herzaman yaptırdığın yerde yap tekrar dedi. Birazdan tekrar kan vermeye gideceğim. Kimyasal olsa değer düşer,dış gebelik olsa değerler çok yüksek çıkıp düşer. Benimki sabit kalmış Gebeliğin devam etti mi peki daha sonra?

İnşallah dediğin gibidir idrar testinde çıkmasa bile kanda çıkar

8 yumurta için bu kadar şişlik ve ağrı normal değil bence. Benim 22 yumurtam vardı beniç o kadar çok şişmedim çatlatma iğnesi sonrası bol su içtin mi? Vücut onu atamadığı için şişiyor. İnşallah yumurtalıkların su toplamamıştır ve transfer yapılır. Transfer öncesi güzelce Rahmine bakar doktorun ona göre transfer yapar Can'ım. Bu arada bol bol su iç. Hem ilacın etkisini atmak için hem de ohss olmamak için ayrıca kabız da olmamak için

Canim birsey soracagim doktor banada ikinci gun gel dedi hemen o gun ilaca baslaniyor mu yani yoksa kan tahlili falan yaptiktan sonra mi
Canım 2.gün gittim sabahtan bikaç hormon bakildi kandan muayene oldum kan sonucunun çıkmasını beklediler ilaç yazmak için hemen o aksamda başlattirdilar ignelere sen kasım adetiylemi baslicaktn

Suyu hiç ihmal etmiyorum ama bu öyle değil yumurtalıklarım şişmiş gibi sanki etken topladılar gibime geliyor. Ben hala şoktayım 3 yumurtalığın olgunlaşmasına yumurtalıklarım alındıktan sonra bunlar oldu. Bu benim ikinci tedavim ilkinde çok toplanmıştı hiçbir sorun yok bende. Ve dr rum her seferinde bolca yumurtan var değip duruyordu. Bu işte bişey var ama neyse. Bizim sorunumz sebepsiz. Normal yoldan kalamoyorum Bir sorunum olsa bukadar şaşırmazdm. Neyse hayırlısı diyelim artk.

Maalesef canım kimyasal gebelik dedi doktorum. Zaten çok da küçükmüş. Bir varmış bir yokmuş oldu yani. Sonucunu mutlaka yaz merakla bekliyorum

6. Gün 9.4
9. Gün 41.17
11. Gün 48.22
Aynı hastanede yaptırdım sonuncuyu 7 artmış Yalan oldum sanırım
Benimde buna benzerdi cnm
8. Gün 30
10.gün 35
12.gün 60
14. Gün 137
18. Gün 740
Bugun 20. Günüm ve 3 gündür kanamam var bugun özellikle sancımda arttı yarın doktora gitcem ama umudum yok zaten 8 ile 10. Gün test sonuçlarım beni bitirmişti yinede rabbimden umut kesilmez nediyim

Arkadaşlar kullandıgım jel bugün sabah geri geldi içerisinde kahve rengi tortular vardı acaba aranızda böyle yaşayan varmı normal mi
Normal canım. Ben de aşılama yaptırdığımda kullanmış, aynı durumu yaşamıştım. Dr aradığımda hemen peynir kesiği gibi di mi sorun yok ilaç geri atılmış demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…